מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזקים לאחר אפילציהשני29/06/2009
לאחר טיפולי אפילציה שעברתי נשארו כתמים עגולים כהים בכל נקודה שבא נכנסה המחט,בכל האיזור המטופל למרות שהובאר לי שאין סיכוי לנזק, עברה כבר שנה והכתמים אינם יורדים מה ניתן לעשות?
תודה רבה מראש
מישהי שמאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009עליך לפנות לרופא עור לקבלת יעוץ וטיפול בפיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער ברגלייםעדי29/06/2009
אני רוצה לדעת בבקשה מה השיטה הטובה יותר להסרת שיער ברגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009אזור השוקיים הוא אחד האזורים המגיבים טוב ביותר לטיפולי הסרת שיער בקרן אור או לייזר אזור הירכיים בדכ מגיב מעט פחות טוב ואולם בדכ התוצאות סהכ ברגליים מצוינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
דניאלה30/06/2009אם את רוצה להיפטר מזה אחת ולתמיד אז כדאי לייזר. זו קצת השקעה אבל אני מאמינה שבסופו של דבר זה שווה את זה. את לא צריכה לדאוג מרגליים שעירות יותר. מה שכן אם את הולכת על זה חשוב שזה יהיה במרפאה מוכרת ומסודרת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לעשות לייזר לנשים הרותמגי28/06/2009
אני בשבועות הראשונים להריוני וסגרתי על עסקה של מפשעות +בית שחי ,האם קיימת סכנה לעובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעיה היא אחרת
אילנית29/06/2009אף מקום שפוי לא יסכים לטפל בך מסיבה פשוטה, שום פוליסת ביטוח מכסה נשים בהריון, לא בגלל שזה מסוכן אלא בגלל שאף אחד לא מוכן לקחת את הסיכון שמשהו לא בסדר בתינוק ואחר כך תבעי אותם שזה בגלל הטיפול להסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009לא מומלץ לבצע טיפולים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר או אינפרא..?לילך27/06/2009
שלום, יש לי 3 שאלות :
1. אני רוצה לעשות הסרת שיער בכל הגוף ומתלבטת בין לייזר לאינפרא אדום..
איך עליי לבחור ? יש לי עור בהיר מאוד ושיער כהה מאוד. אני יודעת שלייזר ואינפרא אותו דבר חוץ מהעובדה שאינפרא יותר טובה לכהה עור. אבל מה זה אומר לגבי בהירי העור ? להם מומלץ לייזר?
2. האם באינפרא אדום מגלחים את השיער קודם כמו בלייזר?
3. האם יש איזורים בגוף בהם לא מומלץ לעשות אינפרא/לייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר או קרן אור
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009במכשירים החדשים כמעט ואין הבדל בתוצאות בכל מיקרה מגלחים את השיער לפני טיפול בחלק מהמטופלים התוצאות טובות יותר בטיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילניתא27/06/2009
מהם הטכנולוגיות והמכשירים הבטוחים להסרת שיער , שידוע לך, בשיטות הלייזר והIPL ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זתומרת
א27/06/2009בשיטת קרן האור, האם יש עוד טכנולוגיות חוץ מהלייזר או האינפרא?
אשמח לקבל תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
אילנית29/06/2009יש כ4 שיטות נפוצות בשוק, כל אחת מהם בתנאים אידיאלים נותנת תוצאות יפות.
אלכסנדריט בדרך כלל לעור מאוד בהיר.
יאג - לאנשים עם עור מאוד מאוד כהה (שחור).
לייזר דיודה - כמעט לכל סוגי העור חוץ מהכי בהיר והכי כהה.
IPL - הרבה חברות יגידו שזה טוב לכל סוגי העור, בכללי זה מבחינת טיפולים זה דומה לדיודה.
המונח בטוח הוא מאוד כללי, אני לא חושבת שיש כזה דבר מכונה שלא עשתה כוויות למישהו, יש המון מכונות בשוק ולכל אחד יתרונות וחסרונות, אבל בכללי מה שקובע זה איזה מכשיר (לחפש אם אמרו עליו דברים רעים) ומי המטפל, כאשר בזה עדיף לפנות לאנשים שכבר עשו באותו מקום. זה שיש רופא לא אומר שום דבר אלא ההפך, הם לרוב לא עושים טיפולים אלא סתם מושכים לקוחות כאילו זה יותר טוב. בפועל עדיף ללכת למקום שיש מטפלת קבועה עם הרבה נסיון שרק עושה הסרות שיער מהבוקר עד הערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009כל הטכנולוגיות מבוססות על קרן אור או ליזר בנוסף חלק מהמכשירים משתמשים באנרגיית RF יעלות יהטיפול נקבעת לפי אורך הגל רוחב הפולס וכמות האנרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לגבראלי27/06/2009
שלום,
אני מעוניין לעשות הסרת שיער בשעווה לחזה, הבטן והגב.
אבל יש לי כמה חששות
1. האם זה משנה אם אני עושה את זה לא אצל קוסמטיקאית אלא אצל פשוט מישהי שאני מכיר שלא עוסקת בזה ביומיום?
2. האם השיערות שייצמחו מחדש יהיו יותר עבות?
3. האם השערות יצמחו מהר מאוד
4. מהן תפעות הלוואי
5. כל כמה זמן אצטרך לעשות את שוב
תודה,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרNoName26/06/2009
אני חושבת על הסרת שיער בלייזר בפנים.. אבל רציתי לשאול אם זה באמת יעזור או שכמו שמישהי הגיבה ואמרה שזה רק עשה נזק...?
וזה יכול לגרום לצלקות... ?
ועוד שאלה , לפי מה שהבנתי לייזר זה כואב.. אז יש אפשרות של הרדמה מקומית שתקל על זה? או שזה לא ממש עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
א27/06/2009הסירי את מחשבותייך מלייזר , ובעיקר מאיזורי הפנים.
הרבה מקרים של טיפולי לייזר הביאו לצמיחה יתרה של שיערות מסביב לאיזורי הטיפול. פשוט נגרמה התעוררות של שיערות מסביב לטיפול בלייזר.
השיטה הבטוחה ביותר היא האפילציה,
התוצאות באפילציה מגיעות ל100 אחוז של הסרת שיער בסוף הטיפול ואילו בלייזר , פרט לחיסרון שהזכרתי קודם , מביא לתוצאות של עד 80 אחוז.
תחשבי ותחליטי בעצמך מה עדיף.
תתרחקי מלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לפנים
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009ניתן היום לעבור טיפול המכשירים עם הרגשת כאב מינימלי ואף ללא כאב ואולם האזור הפנים בדכ יש צורך במספר טיפולים רב יותר וקים חשש מצמיחה מוגברת בחלק קטן של המטופלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הכאב
א01/07/2009כאב מנימאלי זה לא אינדיקציה לכך שהלייזר לא עושה את העבודה? שהוא בעוצמות נמוכות וכך הוא לא ישפיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2009התשובה שלילית כאב אינו הולך עם תוצאות טובות יותר אלא קימות טכנולוגיות כואבות יותר ואחרות כואבות פחות לטיפולי הסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! קניתי את מכשיר ה- SILKNחלי26/06/2009
גילחתי את הידיים ועשיתי טיפול ראשון, האם השיער אמור לגדול ולנשור לבד? אני רואה זיפים קטנים ואני מנשה למשוך עם פינצטה והשיער לא יוצא כאילו עדיין מקובע לעור, בעבר עשיתי אצל משהי מקצועית ואחרי כל טיפול השיער נשר לבד, האם זה בסדר וינשור לי במשך הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי
שרון28/06/2009השיער ינשור לבד, לא ממולץ למשוך אותו החוצה.
עשית רק טיפול אחד ולכן קרוב לוודאי שלא כל השיער ינשור על הטיפול הראשון, הייתי ממליצה לחכות כמה טיפולים (לפחות 4).
אני משתמשת בסילקן והתוצאות מעולות, אני ראיתי קרחות ודידול מהטיפול ה-3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון
חלי28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מרוצה מהמכשיר?
חלי28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרוצה מאוד
שרון29/06/2009אני מרוצה מאוד!!
אני כבר בטיפולים מתקדמים ובהחלט רואים שיפור משמעותי.
השיער דליל, יש קרחות והקצב צמיחה הרבה יותר איטי.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ אותי נורא הקטע של הגילוח
חלי29/06/2009הידיים שלי מגולחות בטיפול הראשון וזה נראה מפחיד מה יהיה עד שאני אגיע לטיפול ה 3-4 איך הידיים שלי יראו, אני מפחדת עד עכשיו זה היה איך שהוא יותר נורמלי ועכשיו זה ניהיה יותר גרוע.
ועוד שאלה נסית אולי לעשות בפנים באזור הפאות עם המכשיר (אני יודעת שלא ממליצים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- shrשושה24/06/2009
היי, עברתי טיפול ראשון ב shr במפשעה לפני כשבוע, הגעתי מגולחת לפי בקשה ולאחר כמה ימים צמחו לי שיערות בכמות מועטה יותר ודלילות יותר, הקוסמטיקאית אמרה לי שהשיער ינשר לבד.
אני יוצאת לנופש ו"עזרתי" לשיער לנשור עם פינצטה (האמת שזה יצא די בקלות) - האם זה בסדר או שעדיף לגלח או שעווה.
ועוד שאלה - איך אדע אם המכשיר הוא aria או אחר - יש הבדל בצורה החיצונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העיצוב שונה באמת
אילנית29/06/2009תלכי לגוגל ושם למעלה יש חיפוש תמונות.
תכתבי SOPRANO XL או ARIA SHR
זה יתן לך כבר תמונות של המכשירים.
בכל מקרה אסור לעשות שעווה, רק לגלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009ניתן בעדינות לעזור לשיער לנשור עם פינצטה והשם של המכשיר רשום עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בפניםלי24/06/2009
היי
רציתי לברר לגבי שיטת טיפול להסרת שיער באזור הפנים והסנטר?מה השיטה המומלצת ביותר?
מנסיוני עשיתי כלפני שנתיים לייזר בפנים באזור הפאות וזה הגביר לי את הצמיחה בכל הפנים כולל הסנטר,ניסיתי לעבור לאיפלציה שגם השיטה הזו לא יצאה יעילה,זה גרם לי לסימנים ופצעים,העור שלי רגיש,וכיום אני מסירה שיערות בחוט מחוסר ברירה,שגם זה מוציא לי פצעים בפנים
האם אינפרא אדום הוא שונה מלייזר?מומלץ יותר?מה את מציעה לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או ואבויי,אל תתקרבי לאינפרא.
יניב25/06/2009לכי לאפילציה,תמצאי אפילטורית טובה יותר,אני יכול להמליץ לך על אחת,אבל את יכולה גם לשאול חברות..
אם תעשי אינפרא בפנים זה בדיוק כמו לייזר,ייגלחו לך,ותיהיה לך החמרה..כמו שקרה לך כשניסית לעשות את הלייזר.
לכי לאפילציה,זו האפשרות היחידה להוריד את השיערה ולצמיתות..
יהיו קצת סימנים לשבוע גג ואחר כך את כמו חדשה..
אל תתקרבי ללייזר ואינפרא ואל תגלחי את השיער..את תהרסי את חייך ופנייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער בפנים
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009גם טיפול בקרן אור יכול לעורר צמיחה מוגברת ניתן לשלב עם הטיפול מריחה של קרם וניקה הניתן במרשם רופא להאטת צמיחת השיער בפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערדפנה23/06/2009
יש לי ידיים מאוד שעירות והייתי רוצה להסיר שיער לצמיתות. חברה שלי ערב טיפול כזה אצל קוסמטיקאית שעשתה לה מלא כוויות. איך אני יכולה לדעת שאני הולכת לרופםא מהימן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
24/06/2009שלום לירון
פני למרפאות שמעסיקות רופאים/ות התרשמי ובקשי המלצות.
כמוכן השמרי ואל תשתזפי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דפנה26/06/2009התחלתי לחקור קצ ת בנושא, וגם קבעתי תור להתייעצות בפרופורציה, מקווה שאחליט בקרוב כי המצב אצלי בלתי נסבל. תודה על היעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר?אחד שלא יודע23/06/2009לעשות פעילות גופנית שעה לאחר טיפול לייזר בגב?
אודה לתשובה!
אחד שלא יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאחד שלא יודע
24/06/2009שלום לך
סמיכות כה קרובה לטיפול פחות מומלץ,העור הכי רגיש ומגורה ועקב החיכוך הזיעה והמלחים יתכנו גירויים או זיהומים שעלולים להשאיר את חותמם על העור.
תן לעור לחזור לקדמותו ואז חזור לפעילות רגילה,כל אחד ועורו ותגובתו הייחודית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר גלי.
אחד שלא יודע01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהממממ23/06/2009האם לגטימי לבקש מהקוסמטיקאית ליראות בנות אחרות שעשו אצלה אפילציה בפנים
בשביל לבדוק את הטיפול
ומה לעשות במידה והיא תתחמק מהסיבה "שהיא לא רוצה לבייש את הלקוחות"
איך לעמוד על שלי בעניין ?
העניין שגם לי לא כל כך נעים להסתכל בפנים של בנות שאני לא מכירה
איך לוודא את מקצועיותה בצורה שלא תבייש אף אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
א23/06/2009אני לא יודע אם זה נהוג לבקש לראות מטופלים , אבל זה לגיטימי מאוד בעיניי.
כמוך גם אני חששתי נורא בתחילה. המליצו לי על אפילטורית וכבר בהסברים שלה הרגשתי חוסר מקצועיות לכן חיפשתי אפילטורית שהיא קוסמטיקאית פרא רפואית , כדי שיהיה מענה על תופעות שעלולות להיגרם מאפילציה כמו: פיגמנטציה, כתמים וכו'.
כשדיברתי עם הקוסמטיקאית שכיום אני סיימתי אצלה טיפול שלישי באפילציה , היה ניתן לראות דגש על תוצאות, אמינות ומקצעיות . היא תמיד שמחה לענות לי על שאלות גם אם הן היו לפעמים מגוחכות אך לא הייתה לי מודעות לדברים מסויימים שהיא לימדה אותי, על העור על התוצאות וההשפעות. אם תרצי תוכלי לפגוש אותי ביום שאני מטפל אצלה , אבל יש לה המון מטופלים באפילציה אולי אפילו כל יום תוכלי לפגוש אצלה לקוחות לאחר טיפולי אפילציה,
בכל אופן אני ממש מרוצה ומרגיש בטוח בידיים שלה , פניתי אליה דרך הפורום עם שאלות רבות ואחרכ שכבר הרגשתי מספיק בטוח פניתי אליה בטל' וקבעתי אצלה תור. השם שלה הוא אורית בן יהודה ,
אשמח לנסות לעזור בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה נוספת ממנהל הפורום
ממממ24/06/2009תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
ממממ24/06/2009כמו כן הייתי שמחה אם מישהו יסביר לי בפרוט את ההבדל בין אפילציה רגילה לממוחשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א27/06/2009היי שוב,
היות וגם אני חקרתי קצת בנושא האפילציה אנסה לענות לך, את יכולה גם לשאול בפורום של אורית בן יהודה, לא סתם הפניתי אותך אליה. אני לא יודע אם הרופאים יוכלו לענות על שאלות בנוגע לאפילציה בגלל הסיבה שהם לא מתעסקים בזה לרוב. .
על כל פנים, רקע קצר. אפילציה זו שיטה שנולדה במקרה על ידי רופא עיניים לפני כ-134 שנים כאשר ניסה למצוא פיתרון לריסים הגדלים הפוך. הוא השתמש בחוט חשמל , חיבר אותה לסוללה ונגע בעזרתו במקום הבעייתי. הפעולה הזו החלישה את השיערה וגרמה לה לחזור לגדול באופן רגיל.
מאז התפתחו מכשירים בתחום הסרת השיער לצמיתות. אפילציה זו השיטה הותיקה ובטוחה ביותר להסרת שיער לצמיתות, לאחר מכן התפתחו מכשירי האינפרא והלייזר.
מכשיר אפילציה ממוחשב, זה בעצם פונקציה של מצבי זיכרון של מדידת זמן הפולס ועוצמת הצריבה. אפילציה ממוחשבת יותר מתאימה למתחילים, על מנת שהמכשיר כבר ידע לתת את הזמן המוקצב בפונקציה כדי שלא תיווצר כוויה חמורה יותר. ישנן שיערות שונות בגופנו ולכן יש צורך לשנות את הפונקציה , כך ששיערה עבה יותר תקבל זרם חזק יותר וגם בהתחשב בסוג העור באותו איזור, יש להקטין את מידת הזרם או העוצמה. האפילטורית שלי מיומנת דיה בכדי לדעת כיצד להשתמש ללא הפונקציות האלה, מה גם שזה חוסך בזמן יקר כשכל רגע צריך לשנות פונקציה, היא כבר יודעת בעצמה לשלוט על כך ולהתאים את המידה, ויכול להיות שגם התוצאות יפות יותר, בגלל השליטה של הידיים שלה ולא של המיחשוב.
מקווה שהוספתי לך ,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009מומלץ לדבר עם מטופלות אחרות שעוברות טיפול דומה אצל הקוסמטיקאית הדבר מקובל ולגיטימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...בלה23/06/2009האם קיימות שיטות טבעיות להסרת שיער? אני איני מעוניינת בטיפול לייזר, אך אני מעוניינת בהסרת שיער.
אני אשמח להצעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
24/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שער הערווה לגברyyyttt22/06/2009מה השיטות המומלצות?
שמעתי שיש קרם של veet שממיס את השיער הוא מתאים גם לשימוש שציינתי?
אולי זה לא המקום אבל - קיים סיכון בלהסיר את השיער בקשר לסינון החיידקים האם יש סיכונים כלשהם אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
24/06/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)