מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בפניםאחות גדולה08/07/2009
שלום לכולם
לפי כמה שנים בערך בגיך 17 ברוב טיפשותי בחלטתי להוריד שיער בפנים
לא שהיה לי הרבה אבל פשוט התחלתי
החלטתי ללכת לקוסמטקאית פרטית שעשתה לי לייזר נורא בפנים
הצמיחה החמירה ברמות קשות עד שהפסקתי את הטיפול באמצע
מאז אני מורידה בשעווה לעצמי
השערות הדילדלו אבך נשארו ואני עכשיו [בת 20] מעונינת להסיר אותם אחת ולתמיד
האם יש פה מישו שעשתה ואכן יש לה פנים חלקות??
מה יותר מומלץ? לייזר או אינפרא אדום?
מחכה לתשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בפנים
ד''ר מיכאל שוחט08/07/2009במידה וטיפול בקרן אור גרם לצמיחה מוגברת מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המכשיר הוא לייזר או IPL ?יעל07/07/2009
מכשיר שנקרא : IPULSE דגם I300
האם הוא מומלץ? מה ידוע עליו?
האם בשיטת IPL או לייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשני - כנסי
אלירון11/07/2009אני דווקא מפנה אותך לפורום אחר בשם: הייד פארק פורום להסרת שיער. זהו פורום מאד מקצועי, מהסיבה המאד פשוטה - במקום הזה ממליצים רק על מכונים מאושרים שהם יודעים שיש להם מכשירים שעובדים בלבד! ללא שום אינטרס! הם לטובת הלקוחות בלבד!!
טכנולוגיית ה-SHR לא מומלצת. אני יודע שיש הרבה בעיות איתה (גם אני נפגעתי באופן אישי). אז לא הייתי לראות עוד אנשים נפגעים. וזה גם מה שממליצים מנהלי הפורום שם: פשוט להתרחק מSHR ובוודאות - ממכשיר ה- ARIA SHR.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיאות לחייםנועם06/07/2009
שלום לכם,
מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי "פאות לחיים".
לפני כמה זמן החלטתי להוריד את הפיאות בעזרת מכונת גילוח..
קראתי שזה יכול להגביר את הצמיחה וכן זוהי פעולה ממש לא מומלצת.
אם כך,
מה מומלץ?
טיפול ליזר?
כמה טיפול כזה אמור לעלות ואיפה מבצעים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאות
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2009התוצאות של מכשירי לייזר או קרן אור באזור הפאות סהכ טובות ואולם צריך להזהר לא לגלוש לאזורים בהם השיער פלומטי וניתן לגרום לצמיחה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה מה שמומלץ - ליזר?
נועם07/07/2009אם זה אפשרי - אשמח לשמוע מקומות מומלצים באזור י-ם.
האם אני יכולה להמשיך להוריד במכונה?
או שיש טיפול אחר שעולה פחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לגברדן05/07/2009
שלום
יש לי שאלה האם כל המכנות למריטת שיער מתאימות לגבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
06/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגברדני05/07/2009שלום אני הבנתי ששיער של גבר שונה משיער של אישה אני רוצה לדעת אם יש מכונות להסרת שיער עם צבתות לגברים או שכל מכונה להסרת שיער מתאימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
06/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR
רוני01/11/2010מדיקל הילינג ת"א מעולים יש תוצאות יש רופאות ואחיות מחירים טובים מאוד מאוד אמינים
SHR עושה את שלו ללא כאבים כדי ביותר ללכת אליהם 036961077 בית קליפורניה תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIPL או SHRשני04/07/2009אני מתלבטת בין 2 קוסמטיקאיות .האחת עובדת במכשיר IPL והשניה SHR.
מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי שתבררי טיפה יותר אינפורמציה
אילנית05/07/2009העובדה שאת אומרת ששניהם קוסמטיקאיות מראה לי ששתי המכונות הם IPL.
IPL זאת טכנולוגיה של גלי אור וSHR זה פטנט איך שהמכונה עובדת שנקרא SHR.
יש שתי מכונות שעובדות בשיטת הSHR, אריה SHR וסופרנו. האריה היא IPL והסופרנו הוא לייזר דיודה.
בשביל להשתמש בסופרנו צריך להיות רופא לכן אם את אומרת קוסמטיקאיות זה אומר שיש לה IPL בשיטת SHR או במילים אחרות יש לה אריה SHR.
אני לא יודעת להגיד לך לגבי המכונה השניה כי השאלה שלך זה בערך כמו לשאול איזה אוטו עדיף, לבן או אדום. בכל מקרה מה שאני כן ממליצה זה להתרחק מהאריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררתי - המכשיר בשיטת IPL נקראIPULS
יעל05/07/2009המכשיר בשיטת IPL נקרא: IPULSE דגם I300
האם הוא מומלץ? מה ידוע עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה, אולי אחרים מכירים
אילנית05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
רונן דיאמנט26/08/2009אני ממליץ לך להסתכל על מכשיר IPL של חברת פורמהטק, הוא מגיע עם 5 ראשים למטרות אסטטיות מגוונות: הסרת שיער, הצערת עור, פילינג, קמטים, פיגמנטצייה.
החברה ישראלית ומוכרת ישירות בישראל כדי לחסוך את פער התיווך של המשווק, בחו"ל המחירים גבוהים יותר בשל פערי התיווך של המפיצים ועלויות משלוח.
החברה האלה כולם יוצאי החברות המובילות (לומניס לייטשיר, סינרון וולה סמוט, אלמה לייזרס סופרנו) הקימו חברה חדשה וייצרו מכונה שמשלבת טכנולוגיות נוספות כמו RF ואולטרהסאונד, ברבע המחיר עם תוצאות מעולות, מאוד פשוטה להפעלה.
שווה בדיקה,
אני ניסיתי והרווחתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחובבני החברה מתחזים לממליצים.
אסי27/10/2009אנשי החברה ממליצים על עצמם. אין להם רשיונות מספקים. אף אחד לא ניסה את המכשיר. אין דוחות מדעיים.
בלי קשר. האם יוצאי כל החברות המכובדות ניזרקו ע'י החברות ועכשיו מעתיקים . כולם יודעים שהעתקות בדרך כלל אינן מוצלחות.
סביר להניח שכמו המייל החובבני שאנשי פורמה הנפיקו כך גם רמת המכשיר.
לא לגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמאות כאן חוגגת
אורן01/11/2010כרגיל כל אחד טוען שהמכשיר שלו הוא הטוב היותר
הבעיה שלנו כאן היא לבדוק מי מנסה לרמות אותנו ולבזוז את כספנו.
מכשיר לייזר או IPL שנמצא בשוק פחות מ-5 שנים לא ניתן להעריך את יעילותו ואני אסביר:
ממוצע הטיפולים הוא כשנתיים עד שלוש שנים ורק לאחר כשנה ומעלה (אחרי הטיפול האחרון) ניתן לראות האם המכשיר הוא אפקטיבי או סתם בלוף.
בשום פנים ואופן לא ניתן להעריך את איכות המכשיר בזמן הטיפולים מאחר ורוב המכשירים מאיטים/מעכבים את צמיחת השערות בגופינו ולכן יש לנו את התחושה שהשיער מפסיק לצמוח (כמו שציינתי צריך לפחות שנה ללא טיפול כדי להעריך אם המכשיר באמת שווה והשיער לא חוזר לצמוח).
מי שמחלק כאן ציונים למכשירים בטכנולוגיית SHR כדוגמת ARIA או SOPRANO
פשוט משקר כי המכשירים האלו עוד לא עמדו במבחן הזמן (פחות מ-4 שנים בשוק) כמו שציינתי לעיל.
כאחד ש"חפר" חודשים באינטרנט כדי למצוא את המכשירים היעילים והמוכחים בשוק הגעתי למס' תשובות:
בטכנולוגיית ה-IPL המכשירים הכי טובים הם ה"בימקס" וה"לוולי"
בטכנולוגיית הלייזר המכשירים הטובים ביותר הם ה"אלכסנדריט" - המתאים לעור בהיר וה"לייטשר" שמתאים לעור כהה (ב"לייטשר התנסיתי באופן אישי הוא כואב מאוד אבל נותן תוצאות מצוינות)
מקווה שעזרתי לכולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן,כל מילה בסלע
מיקי סטייל03/11/2010אני אוהב את היושר שלך, כמי שהתנסה גם בסופרנו וגם בIPL מזה כמה שנים, הIPL הוכיח שהוא נותן תוצאות, אגב למען הדיוק ,הסופרנו XL אינו מצריך שימוש של רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר לדעתך יותר טוב
עדי29/11/2010תודה על אינפורמצייה עזרתה מאוד
יש לי שאילה לדעתך ולפי סקר שעשיתה מה אתה יכול להגיד על מכשיר LEONARDO ומכשיר TRIOS שתהם עובדים בשיטת IPL
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור וshr
ד''ר מיכאל שוחט06/07/2009גם בטכולוגיית shr קים מכשיר קרן אור ומכשיר לייזר המטפלים בטכנולגייה היתרון הוא טיפול ללא כאב עם סכנה מינמלית לכוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתלבטי יותר מידי!!!
אלמונית10/08/2009היי אני קוסמטיקאית!!! חבל שאת שוברת את הראש, טכנולוגיית IPL ידועה כבר מעל לעשור. היה לי את מכשיר" ARIA SHR" והחלפתי אותו לטכנולוגיית IPL תחשבי למה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכשור
א28/10/2009ברור SHR את יכולה לקבל יותר פרטים אם תרצי 050-9980972
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול במכשיר IPLשני04/07/2009לפני 4 ימים עשיתי טיפול השרת שיער ברגליים(טיפול ראשון) ולפתע ראיתי כי 2 נקודות חן שהיו על רגלי הפכו לבולטו. לפני הטיפול היו שטוחות. מה עליי לעשות ?
האם להפסיק הטיפולים הבאים ?
אני מאוד מוטרדת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
06/07/2009שלום שני,
בקשי מהמטפל/ת לא לעלות על נקודות החן. ניתן לכסותן עם מדבקות לבנות או שפתון איפור לבן או לדלג על האזור.
אני מניחה שהן תחזורנה למצבן הקודם ככל שיחלוף הזמן.במידה ולא ,התייעצי עם רופא עור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות על העור בעקבות הסרת שיערלי04/07/2009האם ניתן למנוע או יש איזשהו טיפול בנקודות על העור שנוצרות לאחר הסרת שיערות. הנקודות מופיעות לאחר הסרת שיער בכל דרך אם בשעווה או מכונה או גילוח.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללי
06/07/2009שלום לי,
לא ברור לאילו נק. את מתכוונת. האם לנק. של השיער טרם נשירתו ? אם כן,לא תןכלי לזרז את הנשירה.זה נמשך בין שבוע לשבועיים ולעיתים יותר,במכשירי IPL מסויימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעררינה02/07/2009שלום, אני מטופלת בלייזר כבר כשמונה חודשים ,מסירה שיער מאיזור הפנים, הגעתי לטיפול החמישי שלי החודש והמטפלת אמרה שהיא לא ממליצה לעשות מכיוון שהעור שלי השתזף והטיפול עלול לכוות לי את העור. שאלה שלי האם ניתן לעשות משהו בנוגע לזה על מנת לא לעצור את הטיפולים בתקופת הקיץ, מפי המטפלת הבנתי שהרופא עור של המרפאה יכול להמליץ על משחה כלשהי שמבהירה את העור, השאלה היא האם יש דבר כזה ועל מה מדובר בדיוק?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרינה
06/07/2009שלום רינה,
אכן בקיץ יש למרוח מסנן קרינה מעל 30 SPF ,כל בוקר ,כמוכן לחבוש כובע רחב שוליים כשיוצאים החוצה. יש משחות הבהרה למינהן,אך לא הכרחי.יש להמתין 3-4 שבועות מחשיפה לא מוגנת לשמש,לפני המשך טיפול.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהי נסתה במקרה את מכשיר הסילקןחלי02/07/2009בפנים. אני מעוניינת לעשות באזור הפאות אבל הם לא ממליצים אולי משהי נסתה ויכולה להגיד לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין אף אחת שנסתה??
חלי05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים
שחר07/07/2009ניתן בסילקן רק באזור עצמות לחיים,שפם ובין הגבות . אסור בלחיים ומתחת לסנטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? אמרו לי שאסור בפנים בגלל
חלי11/07/2009שמפחדים שזה יפגע בעיניים אז איך יכול להיות שדוקא באזור הגבות מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR או שלאיעל בריני01/07/2009הייתי במכון, לא חשוב שמו כרגע, והבטיחו לי שההסרת שיער תיהיה בטכנולוגיית SHR שהבנתי מבעלי שאמורה לא לכאוב.
מסתבר שזה בכלל לא היה זה (הבנתי ממישהו שעבד במקום שעשיתי את הטיפול) ועכשיו אני שוקלת לתבוע אותם כי הם דיי עבדו עלי. מה אתם אומרים? קרה לכם משהו דומה בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי זה לא בדיוק מה שקרה
אילנית01/07/2009כל מכון שמכבד את עצמו ורואה שיש לו מכונה שלא נותנת תוצאות ילך ויקנה משהו אחר שכן יתן תוצאות. יכול להיות היה להם אריה, ראו שזה לא טוב וכדי לשמור על האינטרסים של הלקוחות שלהם קנו מכונה אחרת שכן עובדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מזל יש לך! את אמורה לנשק אותם!
אלירון11/07/2009כל מכשיר, רק לא מכשיר ה-ARIA SHR. אני מניח שאת עדיין מהיחידות שלא יודעות שהמכשיר הזה לא עובד!
אני נשבע לך שקרה לך נס!
שמח בשבילך.
המשיכי בחייך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אלמונית10/08/2009את צריכה לחשוב אחרת! ההיפך הוא הנכון, זהו מכון שהכפת לו מהלקוחות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהסנטר-זיפיםגלית30/06/2009היי אני בת 30 בחורה לא שעירה בכלל
שהייתי קטנה שיחקתי עם הסכין גילוח
וגילחתי שיער שלא היה זיפי בסנטר
ומאז ראיתי שצמח יותר ויותר
ואני מורידה עם פינצטה וזה נוראי
כולי חלקה ובסנטר זיפים מגעילים
אני מוצאת את עצמי פעמיים ביום מורידה ומורידה
מה השיטהה הכי טובה לטיפול בזה?
לייזר המליצו לי 18 טיפולים באלף שקל -אבל מבעס שצריך כל פעם לגזור
ומורגש הזיף אני לא מסוגלת להשאיר את זה כך
ובמדיקל אמרו לי עשרה טיפולים באלף שקל
אבל אמרו לי רק שני טיפולי לייזר כי זה לא טוב ואחרי זה דרמה-מישהו שמע על זה
קרן אור בשילוב קור
אחרים אמרו לי שעדיף מחט חשמלית אצל קוסמטיקאית
מה לעשות אני לא מבינה בזה כלוםםם
עזרה עזרה המלצות על מכונים שכדאי לעשות ועל כאלה שלא להתקרב
אני לא רוצה להתאכזב
תודהה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררק אפילציה!!!!!!!!!!
א01/07/2009אפילציה, מחט חשמלית, זו השיטה הכי בטוחה להסיר שיער , תוצאות מגיעות עד 100 אחוז.
תיזהרי מלייזר וIPL הם עלולים להגביר את צמיחת השיער בייחוד באיזור הפנים, ובאיזורים הורמונליים כאלו ואחרים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עם קרם מהחזהבת30/06/2009לפני כמה זמן הורדתי שיער מהחזה עם שעווה כי היה לי קצת וראו את זה בשמש אבל זה עשה לי ממש פריחה וגם צמח לי יותר! חשבתי לא להתעסק עם זה יותר אבל זה ממש מפריע לי אז רציתי לשאול אם זה בסדר להוריד שיער מהחזה עם קרם להסרת שיער, כי על כל קרם שראיתי כתוב לא להוריד מהחזה, למה? יש דרך אחרת להיפטר מהשיער שם?
(אני בחורה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסליחה אבל מה עם תגובה בבקשה
בת08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת
13/07/2009שלום לך,הפורום לא מיועד לענות למקרים ספציפיים,או קונקרטיים לשואל.
הכי נכון יהיה להתייעץ עם רופא עור,או קוסמטיקאית מקצועית.
באופן כללי, אם רשום שלא מתאים,כדאי מאד להשמע להמלצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר במפשעותsammar30/06/2009שלום,
רציתי לשאול אם הסרת שיער בלייזר באזור המפשעות עלול לגרום לנזק כלשהו לקרום הביתולים. האם זה מסוכן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין קשר בין שיער לקרום הבתולין
ליאת מאיר04/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלsammar
06/07/2009שלום לך,
אין כל סכנה לקרום הבתולים בטיפול זה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור בסנטרגלי30/06/2009אני סובלת משיעור יתר בסנטר . היום נאמר לי מכיוון שיש לי פיגמנטמיה אין אפשרות להסיר את השעיר באפילציה כי יהיו לי כתמים באזור . איך אוכל להיפטר מהשיער הזה בכל זאת ? זה ממש מפריע לי ואני נואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסנטר
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009ניתן תחילה לנסות לטפל בכתמים עלייך לפנות ליעוץ רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)