מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער במכונהשני03/05/2009
שלום. אשמח לעזרה.
אני מסירה שיער בבית השחי באמצעות מכונה. הבעיה שזה גורם תמיד למספר שערות לצמוח בתוך העור,ואפשר לראות אותן מבעד לעור וזה לא אסטתי. אם אני מנסה להוציא אותן זה יוצר פצעים.
גילוח גם יוצר בית שחי לא אסטתי כי פשוט רואים אצלי את כל השערות שנחתכו ונמצאות מתחת לעור. לייזר או כל הסרת שיער לצמיתות אני חוששת לעשות כי יש לי בעיית עור שגורמת לכך שכל כוויה או פצע גורמים לפיגמנטציה שלא נעלמת. מה לעשות? איך אפשר להשתמש במכונה או בשעווה מבלי לגרום לצמיחת שערות בתוך העור? זה אצל כולם ככה או שאני עושה משהו בצורה שגויה במיוחד? אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי
סתיו04/05/2009עד לפני חצי שנה הסרתי שיער בפינצטה וכשהתעצלתי השתמשתי במכונה.
חוץ מהשיערות מתחת לעור הבית שחי נראה נקי מאוד.
מלפני חצי שנה תהחלתי לגלח ואנחנו שתינו יודעות שבית השחי נראה יותר טוב אחרי מכונה מאשר גילוח - שמשאיר כתם שחור.
אחותי הסירה שיער במכונה והיא טוענת שאחרי שנה שנתיים כבר אין שערות מתחת לעור. ואכן אני מקנאת בעור שלה שם..
בקיצור אל תתייאשי השיערות מתחת לעור צומחות ואין כרגע מה לעשות, חוץ מלגלח או לעשות לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות לבנות לאחר הלייזרסתיו03/05/2009
לאחר הטיפול השני הבחנתי במספר שיערות לבנות ועבות באיזור המטופל. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן
ד''ר מיכאל שוחט03/05/2009לעיתים בעקבות הטיפול חלק מהשיער הופך לבהיר ופלומטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שער לדילול המלצות?.02/05/2009
באזורים מסוימים אני רוצה להסיר לגמרי כמו בדב ובישבן ובאיזורין כמו חזה רגליים בטן לדלל איזו שיטה היכ טובה לדילול השיער לא לגמרי אני בכל זאת גבר ולפנים אני רוצה בלחיים למעלה להוריד איזור רגיש מה הכי מומלץ איזו שיטה מדללת הכי טוב ואיזה יטה מסירה לחלוטין הכי טוב תוך כמה זמן זה משפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
הארנב והגזר03/05/2009דילול שיער - אפילציה, שעווה - עושים אצל קוסמטיקאיות
הסרת שיער מוחלטת - שעווה, למרות שצריך לעשות כל כמה זמן, לייזר - עושים במרפאות. אני עשיתי בכללית אסתטיקה....זה כואב אבל שווה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה-בן 27עזרה02/05/2009
אני בן 27 וכבר שנים רבות, כבר מגיל 18 אני מחמצן את שיער הכתפיים שלי, וחלק משיער הגוף בהתחלה זה נראה טבעי, אבל עכשיו השיערות התארכו, והתעבו.
הלכתי לכללית אסטתיקה בקניון רמת אביב, והמאבחנת אמרה שהצמיחה עוד לא הסתיימה ולכן היא לא ממליצה על לייזר. השיער הזה פשוט שיבש לי את החיים, והחמצון שלו כמעט כל שבוע מתיש, שורף, הורס את העור, ואני מאד מתבייש בזה.אני מאד מבקש שאם יש כאן גבר במצב דומה, שכבר היה אצל אפילטורית טובה באיזור ת"א וראה תוצאות טובות שיצור איתי קשר במייל כדי להמליץ עליה. השיער בכתפיים בחלקו פלומתי, ובחלקו שחור שחימצנתי, ובצפיפות גבוהה.
בבקשה, בלי פירסומות, ובלי שקרים, אני כבר מיואש עד כדי כך שאת מעט הכסף שיש לי אני מוכן להשקיע בטיפול, בתקווה להפטר מהעול הזה.
זה המייל שלי :
assaforap בג'ימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המייל שלי
עזרה02/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אף אחד עם המלצה?
עזרה04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי?
מיטל04/05/2009אולי תעשה שעווה אחת לחודש וזהו?עד שתוכל לעשות ליזר או כל דבר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רוצה שעווה
עזרה08/05/2009אני לא רוצה שיראו את הזיפים כשזה צומח...
אני מאד מתבייש בזה, ומת לפתור את הבעיה לצמיתות.. גם אם זה יקח שנה של טיפולים
מישהו מכיר אפילטורית עם נסיון, שעזרה לו בהסרה באיזורים גדולים.
ובבקשה לא לשלוח מיילים שמחפשים חבר, אין לי בעייה עם הומואים, אבל אני סטרייט ולא מעוניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009ניתן לפנות לטיפול האפילציה בכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלת-SHRספיר שבה02/05/2009
שלום רב,
שמי נטלי, אני בת 27, ומבצעת הסרת שיער בכל הגוף בשיטת SHR. כבר יותר משנה וחצי. בפנים אני כבר טיפול 15 ובגוף טיפול 13 לצערי הרב ללא תוצאות.
כשעשו לי אבחון אמרו לי שבדילול יהיה עד 80 אחוז. ולא רק שזה לא קרה. בפנים חלה החמרה ובאזור הגב גם כן חלה החמרה. בשאר אזורי הגוף השיער חזר.
אני מאד בהירה בעור שלי (נאמר לי זאני סוג 2?) והשיער שחור כך שאני אידיאלית.
יש לי עוד חברה שגם כן מטפלת במקום אחר גם במכונה הזו, וגם היא מאוכזבת. היא מטפלת רק בבית השחי והיא לא שילמה כל כך הרבה כסף כמוני.
דיברתי עם דרמטולוג שמבין בתחום והוא אמר לי שאין סיכוי שבשיטה הזו ניתן להשמיד שיער ואני כבר מאד מבולבלת. מה עושים?
תודה מראש.
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר shr
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009שיטת הטיפול קימת מזה שנתיים שלוש בסהכ עם תוצאות טובות תמיד יש יוצאים מין הכלל ואולם לעיתים התוצאות לא טובות עקב טיפול לא מספק בשיטה זו יש לעבור על מקום הטיפול לפחות 6 מעברים והעור עם סיום הטיפול צריך להיות אדמדם ולעיתים עם נפיחויות קלות סביב זקיקי השיער בנוסף יש צורך לחכות בין טיפול לטיפול עד שתהיה התחלה של צמיחה חדשה ואז להכנס לטיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR - מאוכזבת
ספיר שבה02/05/2009אני באמת טופלתי בהתחלה אחת לחודשיים ואח"כ אחת לשלושה חודשים. באמת יאמר לזכות שטיפלו בי רק כשהיתה צמיחה. לגבי מעברים עשו לי בין 5 ל-6 מעברים. וזה דרך אגב מאד כאב. בזמן שזה לא אמור לכאוב. וכן היתה אדמומיות. אפילו אני זוכרת שבמהלך הטיפולים החליפו לי ידית ואמרו לי שזאת ידית יותר חזקה שנותנת יותר תוצאות - וגם שם הכישלון היה מוחלט.
אני לא יודעת למה אתה מתכוון שאתה אומר תוצאות טובות. לא יכול להיות שבכל הגוף אין לי תוצאה באף אזור ולקוסמטיקאית שלי אין תשובות עבורי. ואני הבנתי כי את הכסף היפסדתי (למעלה מ-10 אלף ש"ח)
אני מבינה היום שיש בעיה ככל הנראה עם המכשיר ואני צריכה לעבור למכשיר אחר בטכנולוגיה אחרת.
אני בכל אופן לא ממליצה על שיטת הטיפול הזו. חבל על הכסף. היו לי המון ציפיות והכל קרס לי.
בברכה, נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה באזור הפנים בקיץ?סיוון02/05/2009
שלום אני מעוניינת להתחיל טיפולי אפילציה באזור הפאות של הפנים שלי
האם מומלץ לחכות לחורף ?? או שאין מניעה מלהתחיל טיפולים בקיץ??
אודה לכם על תשובתכם הכנה [* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בפנים
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009ניתן לטפל בקייץ אולם יש להזהר מחשיפה לשמש כי לעיתים באנשים בעלי גוון עור כהה יכולה להווצר פיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שערותענת.ר.02/05/2009
שלום! אני מעוניינת להוריד שערות מאיבר מיני ויש לי 2 אפשרויות: שעוהה או ליזר. בליזר אני נורא מתביישת כי צריך לחשוף את איבר המין ובשעווה זה כואב נורא. יש למישהו דרך מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009התוצאות בלייזאר או קרן אור טןבות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לייזר זה כואב, לא רק שעווה
סתיו03/05/2009אבל הלייזר הרבה יותר משתלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לגבר בן 18..01/05/2009
שלום,
אני בן 18 ויש לי שיער שאני רוצה להוריד מהגוף מהגב לחלוטין מהעורף והפנים בלחיים
ורגליים ובטן לדלל מעט יש כזתא אפשרות?
מה הכי יעיל?תוך כמה זמן והאם אפשר להסיר מאזורים כמו ישבן ?מה מחיר עלות של דבר כזה והאם קופות החולים משתתפות בזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009ניתן לבצע את הטיפול ואולם אזורים כמו חזה בטן שוקיים מגיבים טוב יות ר מאזור הפנים או גב לגבי מחירים עליך לברר קופח כללית לבעלי ביטוח מושלם יש הנחה בכללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה על מה שד"ר שוחט אמר...
כוכבית03/05/2009אם יש לך כללית פליטיניום אז יש לך עד 70 אחוזי הנחה על הטיפולים
בנוסף תמיד יש מבצעים לקראת הקיץ שהייתי מציעה לך לבדוק
מחירים - בדרך כלל כמה אלפי שקלים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון שמשרד הבריאות....דנה01/05/2009
האם זה נכון שמשרד הבריאות לא נותן תעודה למכונים של הסרת שיער בגלל זה אסתטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009אין פיקוח של משרד הבריאות לטיפולי הסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן וiplרונית01/05/2009
יש לי נקודות חן רבות מאוד בכל הגוף,
חלקן חומות, חלקן בהירות יותר.
האם יש איזשהיא סכנה בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009מומלץ לכסות אותם בפלסטר לבן במהלך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ה-מ-ו-ן נקודות חן,
רונית03/05/2009מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער - בעיה!מורן30/04/2009
שלום רב,
במסגרת ניסיונות החיפוש אחר מכון אשר יוכל לסייע לי בהסרת השיער, נאמרו לי דברים סותרים ואני ממש מבולבלת ומתלבטת. הבנתי שישנם אזורים בגוף האישה, אשר מוגדרים כ"אזורים הורמונליים" וכאשר נעשה טיפול בלייזר באיזורים אלו, החום עשוי לעורר זקיק שערה רדום לגרום לוצמיחה מוגברת של שיער שחור ועבה, שקשה מאוד להפטר ממנו. (הבנתי שמדובר יחסית בהרבה מקרים)
אני מודה שאני לא מבינה מה זה אומר "איזור הורמונלי", שהרי, אם אני מטופלת בלייזר ואכן זקיק רדום מתעורר לו, הזקיק הזה ישרף בטיפול לאחר מכן, אני מניחה שישנה כמות מוגדרת של זקיקים...
השאלה היא האם זה נכון? ומהם האזורים הללו??? כל מכון מגדיר אותם אחרת! כולם מסכימים שאזור הפנים מוגדר כך, אך יש הטוענים שגם הבטן והגב (במיוחד העליון) ואיזור הכתפיים והזרוע הינם אזורים הורמונליים וכי עדיף להמנע מהסרת שיער בלייזר באזורים אלו. אני חייבת לציין שאני יחסית שעירה באיזורים הללו (בעיקר בבטן ובגב) ואני מאוד רוצה להוריד את השיער באזורים אלו.
מה ההמלצה שלכם לגבי הסרת שיער באיזורים אלו - לייזר או אפילציה? ונצא מנקודת הנחה שהשיער באיזורים אלו מתאים לטיפול בלייזר ואני לא סובלת מבעיות הורמונליוות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין ממתינה לתשובה...
מורן04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מישהו בפורום יוכל לעזור?
מורן07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן הטיפול נמשך באזור הסנטר?
אודליה15/05/2009שלום לכולם !
שאלתי היא כמה זמן בערך הטיפול נמשך באזור הסנטר ,צמיחת שיער בנונית ,אני לפני חתונה והבנתי שבזמן ההריון לא ניתן לעשות טיפול אפילציה בכללית רפואה משלימה ולכן מתלבטת אם להתחיל את הטיפול.טיפול מוצלח לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
07/05/2009שלום מורן
אזורים הורמונליים הם הגדרה לאזורים אשר אצל גברים הם שעירים ,כסימן מין משני,,קרי,זקן,חזה.פטמות ,ובטן,גב עליון ,כתפיים,זרוע עליונה.
באזורים אלו,אין לגעת בשיער עדין ,פלומתי בלייזר,כי אכן הם יכולים "להתהפך " ולהיות שיער"טרמינלי",עבה וכהה יותר.זה לא יקרה אצל כולם, אך למי שזה קרה,זה מתסכל ועיקש להסרה.
מה עדיף לך,לא אוכל לומר,גשי והבדקי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר לנערותלימור30/04/2009בתי בת 13.5 מאוד שעירה בכל הגוף ומאוד סובלת מכך.
האם ניתן לעשות טיפולי לייזר / אינפרא אדום לנערה בגיל הזה ? האם ידוע על השפעות / הצלחה
ואיזו שיטה עדיפה לגיל ההתבגרות.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואני מבקשת לנצל את השירשור ולהוסיף
רונית30/04/2009שאלה בעניין דומה.
לי יש בת בת 13 שאיננה שעירה עד כדי כך.
בכל אופן היא הכניסה לה לראש שיש לה שיער על הפנים
אני לא רואה כלום אבל יש איזה פלומה ואפשר להגיד שיש איזה צל כאילו שאם לא היתה מקטרת עליו בכלל לא הייתי רואה אותו.
אז אני מצטרפת לשאלה ומוסיפה שאלה נוספת לגבי מהי הדרך הטובה ביותר להוריד שיער מהפנים. כמובן אחרי שתענו לשאלה הראשית לגבי הגיל הצעיר ויעילות הטיפול.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר בייתישרית30/04/2009חברתי מעוניינת לרכוש מכשיר בייתי להסרת שיער דגומת ה- silk'n .
האם מותר ולא מסוכן בעזרת המכשיר להסיר שיער מסביב לפטמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009מותר אך יש להזהר מכויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסביב לפיטמה?
יפית03/05/2009ישנם מכשירים בטוחים יותר מ SILKN בעיקר לטיפולים עדינים כאלה. תבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמייםרונית30/04/2009האם שעוברים על אותו איזור פעמיים (באותו הטיפול)
אפקטיבי יותר מאשר פעם אחת,
או, שזה כבר לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2009תלוי באיזה מכשיר מדובר בכדי לקבל תוצאה טובה יש צורך שלאחר הטיפול תהיה אדמומיות קלה ולעיתים נפיחות סביב זקיקי השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר הוא רקורד
רונית03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי המכשירים הקיימים בשוקשני29/04/2009אם אני רוצה להסיר שיער מהבטן ונאמר לי כי הוא שיער דק מדי ואי אפשר בלייזר, האם אפשר לעשות זאת באמצעות מכשיר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער דק
ד''ר מיכאל שוחט29/04/2009מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)