מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיער בגבמור13/05/2009
שלום. אחותי בת 15 והיא רוצה להוריד שיערות בגב התחתון. האם הדבר מקובל ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
18/05/2009שלום מור,
לא ציינת באיזו שיטה היא מעוניינת להסיר, מה סוג השיער וכ"ו..בגיל בוגר יותר ולאחר איבחון המצב,
ניתן יהיה לתת מענה נכון .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהדפנה11/05/2009אני מאוד שעירה באיזור הידיים ורוצה לעשות הסרה לצמיתות. שמעתי שיש כמה שיטות שונות ואני לא יודעת במה לבחור. איך אני יכולה לדעת מה הכי טוב עבורי, ואיך אני יכולה לדעת שזה מטפל מוסמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009מומלץ לפנות ליעוץ רופא לפני התחלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליטל13/05/2009אני הבנתי שלייזר זו השיטה הכי טובה
אם תלכי למרפאה מוכרת את יכולה להיות בטוחה שהמטפל מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער אוזנייםחיים11/05/2009רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להוריד שיער באמצעות מכשיר הלייזר או האינפרא
באזור האוזניים ולהיפטר ממנו ( בעיה שהתחילה אצלי לפני מספר שנים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009במידה ומדובר בשיער שחור התשובה חיובית ואולם לא מדובר בהסרה מוחלטת אלא דלול ניכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפיטמהמתייעצת10/05/2009האם זה בסדר למרוט שיערות מהפיטמה באמצעות פינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברור
סתיו11/05/2009אין עוד דרך נראה לי.. רק שעווה
אבל לדעתי בשתי הדרכים האלה השיער אחר כך כהה יותר.. ככה זה אצלי לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ושיעור יתרסיוון10/05/2009שמעתי שכאשר מסירים שיער בבית השחי באמצעות לייזא או אינפרא יש סיכוי גבוה לסבול מהזעת יתר וריח רע. האם זה נכון? אם כן באילו שיטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009קימים דווחים בודדים על הגברת זיעה לאחר טיפולים להסרת שיער בלייזר או קרן אור מדובר בתופעת לוואי די נדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לנעריםשוש10/05/2009אני אמא לנער בן 14 מעונין להסיר שיער בבטן התחתונה והחזה בשעוה, אפשר ? כדאי לגלח ?
מה מומלץ לנערים? אמא מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא לגלח!
סתיו11/05/2009מגילוח יצמחו קוצים שיגרדו לו. אם הוא מעוניין להסיר תעשי לו שעווה או שילך לקוסמטיקאית..
ואם עוד כמה שנים תראי שהוא עוד לא אוהב את השיער שלו אז תוכלי להתייעץ עם מכון לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט!!
שיר11/05/2009לא מומלץ לגלח
מומלץ לחכות לגיל שמותר להסיר שיער בלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי, שוב שגעונות נעורים
אורלי12/05/2009
זה נורא, כי אין איך להילחם בהם או לשכנע אותם.
אני ממליצה על לייזר (בתנאי שמותר בגיל שלו. אין לי מושג)
מצד שני - מה אנחנו יודעים, חזה שעיר עוד יכול לחזור לאופנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009מומלץ שעווה על גילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בגבדודי09/05/2009שלום
בת 24 -מעונינת לעבור טיפולי הסרת שיער בעיקר בגב
השיער דק ולא הכי כהה אני בהירה בעור
האם ניתן לעבור טיפול הסרת שיער באזור זה בגוף
תודה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט09/05/2009לא מומלץ לעבור הסרת שיער דק באזור הגב בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריטת שיער בהריוןקרן07/05/2009שלום,
אני בשליש הראשון להריון
מזה שנים נוהגת למרוט שיער באמצעות מכשיר חשמלי ביתי למריטת שיער של פיליפס
האם ניתן להשתמש בו בזמן ההריון?
בכל איזור בגוף? באיזורים ספציפיים כמו בטן?
עלי לציין שמדובר במכשיר מרעיש ומרטיט ואני חוששת שמא זה עלול לפגוע או להפריע לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמדוע אין התייחסות ? ?
קרן18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריטת שיער
ד''ר מיכאל שוחט20/05/2009איני מכיר את המכשיר ספציפית יש להסתכל בהוראות היצרן האם יש מגבלות לטיפול בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מביכהנתי06/05/2009שלום רב,
יש לי שאלה מביכה.
אפשר לפנות אליך במייל..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלד'
07/05/2009שלום לך
אף אחד לא יכול לזהותך ,לכן ,שאלי.
אין מייל אחר .
אומץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - פניםחסויה06/05/2009שלום
אני קצת שעירה באזור הסנטר והצוואר (חלק כהות, חלק בהירות)
רציתי לדעת אם מה כדאי להסיר את השיער מאזורים אלו משהו שלא ישאיר סימנים וצלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה
07/05/2009שלום לך
הכי כדאי לגעת רק בכהות באפילציה,אצל אחת מיומנת ועם המלצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי
נועה08/05/2009
אז אם ככה זה לא כל כך מומלץ לעשות לייזר?
כי אני יודעת שחברה שלי עשתה אפילציה וזה לא עזר, אז חשבתי שאולי לייזר יותר טוב.
מאוד אשמח לשמוע אחת ולתמיד מה מומלץ לעשות כדי להיפטר מהשיער בפנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאזור פי הטבעתשלומי06/05/2009שלום,
אני סובל משיעור יתר באזור פי הטבעת.
מה הן השיטות האפשריות (והמומלצות) להסרת שיער באזור זה לצמיתות?
בנוסף, האם סוג כלשהו של קרם "ויט" בטוח לשימוש באזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשלומי
07/05/2009שלום שלומי
ניתן להפחית שיער בלייזר/אור הבזקי באזור פס ישבן וסביב פי הטבעת ,לא ממש עליו.
זאת בהנחה שצבע העור והשיער מתאים לליזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת...
חייכנית07/05/2009שבמקרים כאלה עדיף להיוועץ עם רופא מומחה, פנים מול פנים...
באיזו קופת חולים אתה?
אני בכללית וכל מה שאני צריכה אני פונה ליועצים שלהם
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרתמר05/05/2009האם הסרת שיער באינפרא אדום מומלצת יותר מלייזר?
יש חסרונות ויתרונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוואי וואי וואי. שוב השאלה הזאת...
נועה05/05/2009
את בטח מתכוונת ל - IPL נכון?
שאלה שחוזרת על עצמה (בלי להעליב. פשוט הרבה מתעניינים)
בקיצור - אני בעד לייזר.
והכי חשוב לבדוק את סוג העור ועובי השערות שלך. נראה לי שלפי זה תוכלי לקבל המלצות יותר מדוייקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ברגלייםדפנה05/05/2009אני רוצה לעבור טיפול כלשהו להסרת השיער ברגלי לצמיתות. שמעתי שיש היום גם אינפרא אדום וגם לייזר. מה ההבדל בין השניים? ומה עדיף הכי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעניתי לזאת שמעלייך (שאלה כמעט זהה)
נועה05/05/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
עדנה06/05/2009אני הבנתי שאינפרא עלול לגרום ליותר תקלות ולייזר זאת שיטה הכי מומלצת (גם לשיער ברגליים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיר שיערעומרי05/05/2009רציתי לקנות מסיר שיער בשביל להוריד שערות בפנים, בית שחי, יריכיים, בטן גב וכו' אבל אין לי מושג איפה אפשר לקנות בכלל מסירי שיער או מה המחיר שלהם ואם זה מזיק לעור או משהו כזה אם מישהו יכול להמליץ לי על איזה מסיר שיער זה מאוד יעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתשומת לבך ושאלה לדר שוחט
א10/05/2009האם אתה מתכוון להסרת שיער לצמיתות (כמו בלייזר)? או למכונת גילוח???
אם אתה מתכוון להסרת שיער לצמיתות הייתי ממליץ לך שתלך למכון כלשהו של רופא כמו דר שוחט כי המכונים הגדולים -גוזרים קופות שמנות-
שמעתי גם שיש מכשירי לייזר ביתיים אך אני לא יודע מה האפקטיביות שלהם וגם הבנתי דאסור להשתמש איתם באיזורי הפנים, בכל אופן עדיף להתייעץ עם הרופא
בהצלחה
שאלה לדר שוחט: האם הטכנולגיה בה אתה משתמש להסרת שיער דומה או פחות טובה ממכשיר הלייזר של הדור הרביעי (no-yag) ???
אני נורא מתוסכל אני לא מבין מה עדיף
אודה לך מאוד באם תשפוך אור בעניין במהרה...
אני רוצה כבר להתחיל בטיפולים ואני לא יודע איפה אני מבולבל ...
והאם ניתן להשתמש בקרן הבהרה טבעי במקביל לטיפולי הלייזר??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009
הסרת שיער בלייזר משתמשים בעיקר בליזרים עם אורך גל קצר יותר מNDYAG לייזר
המידה וקרם ההבהרה לא מכיל חומרים פוטסנסיטיביים כמו רטין או רטינול או חומרים נוספים ניתן להשתמש בו במקביל לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
a20/05/2009אוקי אבל מה זה אומר אורכי גל קצרים יותר??
איזה מכשיר יעיל יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלות ו..???
דניאל28/05/2009מה עדיף, האינפרא אדום או הלייזר של הדור הרביעי?
הבנתי שהלייזר בדור ה-4 הוא הכי יעיל לכל סוג של עור וצפיפות שיער ובלי כאבים, זה נכון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות שחורות אחרי לייזרנגה04/05/2009שלום,
לפני כשבוע עברתי טיפול בלייזר ברגליים במפשעות ובידיים ועכשיו יש לי בחלק מהאיזורים נקודות שחורות שאני מניחה שאלה השיערות שנשרפו...תוך כמה זמן השיער הזה אמור לגדול ולנשור? בינתיים צמחו לי קצת שערות ואני יכולה לתלוש אותן מהשורש אבל הן לא נושרות מעצמן כפי שאמרו לי...
הטיפול הבא שלי הוא ביולי ואחרי כחודש אני טסה לחו"ל- תוך כמה זמן הנקודות השחורות האלה נעלמות? אני רוצה ללכת בטיול עם בגד ים ומכנסיים קצרים..ומה לגבי השמש בטיול חודש אחרי הטיפול? פשוט להשתמש בקרם הגנה?
אשמח לתשובות בהקדם,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר...
סתיו04/05/2009הנקודות השחורות זה שיער שרוף וזה נושר לבד, אם לא אז את יכולה להשתמש בפינצטה
אבל אל תתלשי שיערות!! רק אם זה נתלש בטבעיות עם הציפורניים או הפינצטה..
מה שלא יוצא את יכולה לגלח.. אבל לא שעווה.
ובעיקרון 10 ימים לפני ואחרי הטיפול תימנעי מים ושמש, חודש אחרי זה ממש לא נורא.
אני הלכתי לים יומיים אחרי ולא קרה לי כלום, פשוט מרחתי מלא מלא קרם הגנה
בהצלחה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חדשה
נגה10/05/2009עכשיו על חלק מהנקודות השחורות במיוחד באיזור הקרסול החלו להופיע פצעים קטנים אדומים..זה נורמלי? ככה זה יהיה בכל טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק שחורות
ד''ר מיכאל שוחט12/05/2009בדכ השיער נושר תוך שבועיים שלושה מומלץ שימוש בקר ם הגנה משמש ושימון של העור במידה ומדובר בכויות ניתן למרוח משחת טראולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)