מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר בהריון-האם מותר?שי28/01/2009
האם מותר לעשות טיפולי לייזר בהריון? מה הסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לילך28/01/2009תראי, לפני כעשר שנים שמעתי שלא מומלץ לעשות כי אין מספיק מחקרים בתחום. אבל לא מזמן חברה שלי שעושה טיפולים בפרופורציה סיפרה לי שאמרו לי שאין עם זה שום בעיה. למרות זאת היא לקחה פסק זמן בטיפולים עד לאחרי הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערליאל28/01/2009
אני עושה הסרת שיער בכל הגוף ,פשוטו כמשמעו ממש בכל הגוף ,אני חושבת שמדובר בשיטת ה-IPL מכשירשנקרא אלמה ברצוני לדעת באילו מצבים השיער יכול לחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
01/02/2009שלום ליאל
אם הטיפול מבוצע הייטב ההפחתה היא לאורך זמן.
אלמה לדעתי, זה שם החברה המייצרת ולא המכשיר...יש מצבים של שינויים הורמונליים או נטילה של תרופות מסויימות, אשר יכולות לגרום לשיעור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרלימור27/01/2009חבר שלי רוצה להסיר שיער מהכתפיים והעורף וכבר היה בפגישת יעוץ בפרופורציה והכל תקין. הוא שמע איפשהו שהסרת שיער עדיף לעשות בחורף האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לגבר
דנית27/01/2009כשהחבר שלי עשה הסרת שיער בגב, הוא דווקא עשה את זה בקיץ. אבל אם שמעת שעדיף בחורף, תבררי אולי עם הרופא בפרופורציה לוודא שזה באמת נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היחידה בקיץ היא השיזוף
אנונימית27/01/2009אם הוא עושה לייזר הוא פשוט לא יכול לחשוף את האיזור לשמש כי זה יכול לגרום לכוויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
01/02/2009שלום לימור
חורף, כי בארצנו החמה,שיזוף הוא גורם מפריע אף כי ניתן להשמר אם נמרחים גם בקיץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף בחורף מסיבת חשיפה לשמש..
ג'יזל..04/02/2009אך במידה ולא נחשף לשמש ניתן גם בקייץ... אך כחי בחשבון שהלייזר כואב מאוב.. ולא הכי בריא... מומלץ באיפרא אך לא כל מכשיר אלה רק מהטובים.. ומשהיא מקצועית... יעוץ חינם . 050-5947030
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייזרמעיין26/01/2009מכשיר בשם אלכסנדרייט אפשר מידע עליו .. האם הוא אפקטיבי ? הכי מתקדם? מתאים לבעלי עור בהיר? כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמעיין
01/02/2009שלום מעיין
והתשובות: מידע רב יש באינטרנט,
כן,
ותיק אך מהשורה הראשונה
וכן.
כמובן שהכל תלוי בידי מי הוא נתון,במיומנות ובמקצועיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כואב.. בלייזר מאוד כואב...
ג'יזל..04/02/2009מומלץ באינפרא... אצל משהיא מקצועית... יעוץ חינם 050-5947030 בהצלחה...!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות באזור הלחי העליונהדור26/01/2009שלום אני בן 16 ויש לי שערות שחורות עבות בלחי העליונה - בקו ישר של השפם עד הקו של הנחיר (כאילו גילחתי אותם) האם כדאי להוריד אותם בגילוח, פינצטה או משהו אחר? אני משתמש במכונת גילוח ואני מפחד שאם אני אגלח אותם זה יעלה לי עוד למעלה. הורדתי את השערות העבות בפינצטה... הצבע של העור - פחות ממוקה והשערות שחורות. אני לא מסוגל להשאיר אותם יש שם המון! , זה מכוער, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדור
01/02/2009שלום דור
התורשה שלך תתבטא בכל מקרה אני במקומך לא הייתי נלחמת בה, היא תנצח.
הדרך היא כבר החלטה שלך.
אתה ודאי נער מקסים,עוד שיערה ,פחות שיערה לא תפגע בכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערקארין26/01/2009אני לפני הסרת שיער בפרופורציה ואני מאוד מתרגשת ומצד שני חוששת מהכאב אני יודעת שבמרפאה יש מומחים ואני סומכת עליהם אבל סף הכאב שלי נמוך , מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
ליטל27/01/2009אני אישית עשיתי אפילציה בפנים + מצח את יכולה לשים אמלה זו משחה מרדימה ומעל לשים ניילון כדי שהמשחה תספג יותר טוב בהצלחה זה שטויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
ליטל27/01/2009אני בהריון שבוע 3+6 עד שנכנסתי להריון עשיתי אפילציה בפנים, השאלה שלי היא אם אפשר להמשיך???.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטל
01/02/2009שלום ליטל
את מורחת אלחוש מקומי? אם כן, הייתי מפסיקה עד לאחר הלידה וההנקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך29/01/2009אל תדאגי, בטיפול הראשון זה קצת כואב אבל בסוף מתרגלים. מעבר לכך, הטיפול נעשה ע"י רופא ככה שאני לא הייתי דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר מאוד כואב...
ג'יזל..31/01/2009כשאת מגיע ליעוץ מנסים הדגמה עלייך על עוצמה נמוכה וממש לא העוצמה האמיתית שתיהיה בטיפול.. וכשיהיו טיפולים זה כאב נורא.. מציע לך לעשות באינפרא. אך לא כל מכשיר. תודה.{אומרת לך דברים אלו עם המון ידע ונסיון בתחומים המכונים הגדולים.} בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין
01/02/2009שלום קארין
יש שיטות שונות להקל בכאב ובעיקר ,קרור העור המטופל.(מכשיר הפולט אוויר קפוא אל העור)
רוב רובם מסתדרים עם זה מצויין. למאד רגישים ניתן לרשום מרשם לאלחוש מקומי,אותו מורחים שעה לפני הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתות בפניםאורה25/01/2009שלום אני זקוקה לייעוץ בנושא הסרת שיער לצמיתות בפנים - מהי השיטה הנכונה ביותר בעבור הסרת שיער בפנים? האם יש שיטה שאינה כוללת גילוח הפנים? האם יש שיטה בטוחה יותר ושיטה בטוחה פחות? הציעו לי אינפרא אדום - אשמח להבין יותר על האינפרא אדום? אורה מנואר 0544363548
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורה
25/01/2009שלום אורה
הפחתת שיער בפנים היא נושא שלא ניתן לייעץ לגביו ללא בדיקה ואיבחון פרטניים,כי לא בכל מצב יש לגעת בשיער בפנים,יש לבצע הערכה כוללת של הנתונים והגורמים ורק אז לשקול את האופציות הכי טובות בשבילך !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס והסרת שיערדני25/01/2009שלום, יש לי פסוריאזיס ואני מעוניין להסיר שיער מאותו איזור (הגב) אני מטפל בדייבובט (משחה המכילה ויטמין D במינון נמוך), אילו טיפולי הסרת שיער אני יכול לעשות אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדני
25/01/2009שלום דני
ההמלצה הגורפת בטיפולי הפחתת שיער בלייזר הינה לבצע טיפול על עור בריא וללא נגעים מכל סוג שהוא וזה כולל גם את הפסוריאזיס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בין הגבותיוסי25/01/2009שלום, אני בן 18 בעל עור כהה ושיער כהה. לפי מה שהבנתי יש בעייתיות בהסרת שיער בלייזר, אבל זה אפשרי עם הIPL ובאפילציה. השאלה שלי בעצם היא מה התופעות לוואי(לטווח הקצר והארוך) וכמה זמן הטיפול לוקח, כמה טיפולים צריך וכמה בערך זה יעלה לי. האיזור שאני צריך זה בין הגבות, איזור מאוד קטן. האם אפשר לסיים אותו נגיד תוך חודש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוסי
25/01/2009שלום יוסי
אם יש לך גבות "מחוברות" באפילציה זה יהיה ארוך. ועדיף לטפל בלייזר.
כמובן שזאת בהנחה שאתה לא כהה בעור כמו בשיער(שאין הבדל...)
בכל מצב זה לא יגמר בחודש 1. אני מציאה לכך ללמוד קצת יותר את הנושא לפני שתחליט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בצידי העורףמיכל25/01/2009שלום רב, באיזו דרך ניתן להסיר שיער בצידי העורף? הכוונה לאיזור שקרוב לקו השיער אך חורג ממנו. האם טיפול באור יעיל באיזור זה, וכן האם זהו איזור רגיש במיוחד מבחינת הכאב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
25/01/2009שלום מיכל
לא ברור לי האזור המדוייק, האם צידי העורף זה בעצם צידי צוואר??
כדאי שלשאלות פרטניות שכאלה תגשי ותבררי במדוייק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני רוצה לדעת מה ההשפעותורד25/01/2009מה ההשפעה של קרם דפילטור BYLY?? והאם יש תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK25/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב!לימור24/01/2009יש לי שאלה דחופה, אודה לך מאוד אם תעני לי עליה. מזה כשנתיים יש לי מספר שערות שצומחות בפנים....השערות כהות יותר וקשות... בכל פעם אני מוציאה אותן עם פינצטה ולאחר תקופה הן צומחות מחדש... לצערי לא ידוע לי אם לפעמים אני מפספסת ומוציאה אחרות. היום בוודאות אני יודעת שפיספסתי והוצאתי שתיים או שלוש שערות נוספות עם פינצטה. שאלתי היא כזאת: האם השערות תצמחנה לי אותו דבר? כלומר לא תהיינה יותר עבות או כהות? האם תצמח כמות גדולה יותר? מה שמפחיד אותי שתצמח כמות גדולה יותר.... האם כשמוציאים עם פינצטה מאיזור הפנים, פעם בכמה חודשים, האם זה צומח אותו דבר במידה ותלשת בטעות שערות נוספות? אודה לך מאוד אם תעני על שאלתי תודה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלכי מיד לעשות אפילציה.
רועי25/01/2009שלא תחשבי על לייזר בפנים. הסרת בעזרת פינצטה יכולה לא להשפיע או להשפיע מעט על השיערה. בכל מקרה,עם לייזר אל תתקרבי, תעשי אפילציה,100 שקל ולא יישארו לך שערות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מס' מועט של שערות אז אכן
אנונימית25/01/2009אפילציה היא התשובה אבל אם השערות עבות ורבות תעשי לייזר והשערות שישארו תורידי באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדיתורד24/01/2009יש לי שאלה.. האם הסרת שיער בלייזר באיזור המפשעה פוגע בפוריות האשה כלומר ברחם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלורד
25/01/2009שלום ורד
עד לרגע זה לא נמצאו כל עדויות לפגיעה כל שהיא בפוריות האישה או הרחם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער לנערה בת 12שני23/01/2009שלום, אני אמא לנערה בת 12. הנערה עדיין לא קיבלה מחזור. מה הדרך המומלצת להסרת שפם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשני
25/01/2009שלום שני
לדעתי בשלב זה במריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
רונן אליהו05/02/2009קראתי את שתובתך לגבי הנערה בת השתיים עשרה. האם אני יכול להקיש את אות התשובה לגבי הבת שלי בת ה 7 ? היא ממש שעירה ומרגישה לא נוח. עד כה טיפלנו במריטה אצל קוסמטיקאית ואנחנו מחפשים משהו שיקל עליה או יחזיק למשך זמן ארוך יותר. תודה רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן אליהו
05/02/2009שלום לך רונן
האם הילדה עברה ברור הורמונלי? אם לא, דרך רופאת הילדים תתיעצו.
בשלב זה אם הכל תקין,הייתי נשארת במריטה. אם האבחנה היא שונה ותהיו בטיפולה של מחלקה אנדוקרינית,תקבלו יעוץ גם משם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרעטרה22/01/2009אני מעוניינת לעבור בתקופה הקרובה הסרת שיער בלייזר באיזור בית השחי. מצד שני, אני חוששת שתקופת הטיול תכנס לי לתקופת הבחינות. כמה זמן אמור לארוך טיפול כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרואם כן, אז?
אנונימית25/01/2009זה אמור להפריע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)