מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה להורדת שיעריונית22/01/2009
היי יש לי מספר שאלות אני מעוניינת להוריד שיער מן הרקטום ואני רוצה לדעת מה השיטה הטובה ביותר. הבנתי כי לייזר לא ניתן לעשות מכיוון שזה מקום רגיש מידי. אז מה את ממליצה? בנוסף הייתי מעוניינת לדעת מה את ממליצה לעשות עם שיער מסביב לפטמות? בתודה מראש יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונית
25/01/2009שלום יונית
תלוי בכמות . אם לא מאד רבות עדיף אפילציה בפטמות. לגבי הרקטום איני יודעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת במפשעהשרון21/01/2009שאלה אני חוזר על שאלתי שוב לגבי הסרת שערות בערווה לתמיד ועוד שאלה האם אני יכול לעשות צורה בשער הערווה ולהסיר מיסביב לצורה להוריד את הכול לצמיתות אני רציתי לספר לך אני מגליח את שערות הערווה בזמן הגילוח אני עושה צורה ומוריד מיסביב לצורה אני עושה את זה כול 5 ימים וזה נימס לי כבר אבל זה מאוד סקסי באיני האם תוכלי לאזור לי בבקשה בקשר להסרת השער וכמה תיפולים צריך או ביום אחד זה ניגמר אני לי בבקשה ותודה על התשובה הקודמת שאלה אלייך אייך אני מגיע אלייך לתיפול בהסרת שיער לצמיתות אני מי תייא הייפו אתם נימצאים שוב תודה על הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הבעיה להוריד שם ולעשות צורה?
יאיר21/01/2009אני הורדתי במפשעה בכללית אסתטיקה , לא עשיתי צורה אבל אני גם הייתי מגלח כל 4-5 ימים ונמאס לי.. נגמר תוך 2 טיפולים, אם אתה לא רוצהבמקומות אחרים בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר+בעיית קרישהורד קוריסקי20/01/2009אני סובלת מתרומבופילה (קרישתיות יתר) האם אני יכולה לעבור טיפול של הסרת שיער בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלורד קוריסקי
25/01/2009שלום ורד
האם את נוטלת מדללי דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר האם 12 טיפולים זה מלילך20/01/2009האם 12 טיפולים מספיקים<? שמעתי שכשנכנסים להריון אז השיער חוזר? האם בגלל זה עדיף עסקה שהיא לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללילך
25/01/2009שלום לילך
לרוב הסטטיסטי כן. לא מכירה את העובדה שציינת.
ואני לא יכולה לייעץ לך איך לנהוג,זה לא מטרת הפורום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערשרון20/01/2009שאלה האם אני יכול לעשות בחלק התחתון במפשעה הסרת שיער לצמתות וגם להיגיינה בשבלי אני כול הזמן מגליח להמטה אבל זה שיער גודל מהר אנה העזרי לי לימצאו פיתרון לצמיתות באיזה שיתה אתם מסירים שיער להגבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש גם לגבר
עטרה20/01/2009בטח, הסרת שיער בלייזר עושים גם לגברים. אין לך בכלל מה לפחד מהטיפול או מעצם ה עובדה שאתה עושה אותו. החבר שלי עבר גם הסרה במפשעה, ותאמין לי שאותי זה משמח מאוד ומשפר את היחסים פלאים.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין shr לבין iplאלמוניפלוני19/01/2009רציתי לדעת מה ההבדל בין הסרת שיער במכשיר ipl והאם כדי להשתדרג לshr ? אני כבר בטיפול מתקדם מאוד ב ipl ויש הפחתה רבה בעיקר בבית שחי ומפשעות אבל עדיין יש המון שיער..המון בעיקר בעייתי בגב בבטן חזה...כדי לעבור לshr? כמה טיפולים צריך בערך בshr להסרת כמו גדולה מאוד של שיער? והאם זה בטוח ? הקרינה וכל היוצא בזה..האם זה יעיל ? או שהשיער חזר אוד הר כמו ששמעתי ? כי הוא חדש ועדיים אין בו ניסיו ןאין לזה תופעות לוואי ? אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלמוניפלוני
25/01/2009שלום לך
לא אוכל לייעץ לך מה לבחור. או לנבא את תוצאות מכשיר זה או אחר... זה אכן עדיין מוקדם מכדי לדעת שהתוצאות יהיו לאורך זמן עקב מועד התחלת הטיפולים בו(כשנתיים ומשהו..)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לשאול שוב...איגבי18/01/2009אוקיי השאלה האחת והיחידה שלי, בתקווה שהבניגוד לקודמת תענה, האם אחרי שמסירים (בשעווה) את הגבות הן צומחות חסרות צורה ואי-אפשר לתקן את המראה שלהן יותר. אשמח מאוד לקבל תשובה, הנושא חשוב לי עד מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאיגבי
25/01/2009שלום
את השאלה על שעווה יש לשאול בפורום קוסמטיקה פארארפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיריםענת18/01/2009מה ההבדל בין IPL ללייזר? ומה ההבדר בין STARLUX, light sheer ומשהו בשם לומיניס?... תודה רבה! מבולבלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענת
25/01/2009שלום ענת
IPL הינה טכנולוגיה של אור הבזקי,על פס רחב של אורכי גל,בעוד שהלייזר הינו רק בעל אורך גל אחד. לייטשיר הוא לייזר של חברת לומניס וסטארלוקס הוא IPL.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחווף ....טל18/01/2009שלום , אני בן 16 וקצת וכמו שבטח הבנת אני בגיל ההתבגרות ומתחיל קצת ליגול השיער של הזקן ...(יש לציןן שאני ברוך ה' לא כ'כ שעיר וגם בעל שיער בהיר למרות שבזקן זה מעעורבב זה גם שחור וגם בהיר ) ויש בעיה קטנה שמפריעה לי .. נכון כמו שלכולם יש שערות קטנות ובהירות על כול הפניםשלא ממש רואים אותם אז גם לי יש והם בלודניות ובהירות ויש שתים שלוש שערות באזור העליון של עצמות הלחיים שבתאורה מסויימת לפעמים הם ניראות יותר בלוט השערות האלה הם בתחילה שלהם בלונדינות ובקצה הם קצת שחורות ולכן בתאורה מסוימת או באור חזק של שמש זה ניראה כמו שערות שערות למרות שהם ממש דקות ולא הכי נריאות לעין הם מפריעות לי ... 1) רציתי לשיאול אותך אם כדאי לי להוציא אותם עם היד וככה הם יחזרו לגדול כמו שאר השערות הבלונדיות והקטנות שיש על הפנים ? אוסיף ואציין שהיתה לי עוד שערה כזאת באזור של עצמאות הלחי השניה והוצאתי אותה עם היד ובנתיים ברוך ה' היא לא גדלה וזה באמת הקגיש לי טוב אחר כך עם עצמי.. אז את ממליצה לעשות כך גם בשערה בלחי השניה ? 2) ואם השערה שהוצאתי בפעם הראשונה לא גדלה עד עכשיו( או שגדלה בצורה הרגילה של שאר השערות אני לא יודע ) זאת אורמת שהיא לא תגדל יותר בצורה שהיא היהת פעם שעברה ? (אציין שעבר ניראלי יותר מחודש מזמן שהוצאתי אותה ) 3) ושאלה שלשית אולי שהערות האלה שציינתי כאן הדקיקות והבודדוות שגדלות באזור העלייון של הלחים שניראות רק בתאורה מסוימת אולי אלו שערות הורמניות שגדלות בשל גיל ההתבגרות ועדיף לא לגעת בהם כי הם ינשרו ? והאם זאת ההגדרה ביכל של שערות הורמניוליות והאם הם ביכלל עתידות לינשור ? סליחה על ההודעה הארוכה אשצמח מאוד אם תעני לי על השאלות תודה מראש ! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגלי ...
טל20/01/2009גלי התאכזבתי מאוד שלא ענית ל על ההודעה שהשארתי לרמות שראיתי שענית לכולם ... אני יודע שההודעה ארוכה ובטח שכשפתחת אותה בהתחלה התיאשת וסגרת אני מבקש סליחה על הטירחה והכול אבל זאת באמת בעיה שמפריעה לי .. וכמה שההןודעה ניראת ארוכה הטוען שלה לא כול כך מסובך אני חושב .. כי פשוט פירטטתי הרבה כדי שממש תוכלי להבין אותי מיכוון שלא פשוט להסביר דרך מקלדת .. אשמח אם בכול זאת תעני לי ומצטער שוב על הטירחה תודה מראש ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור
25/01/2009שלום מור
אני חושבת שלא תוכל לנמוע את התבגרותך המינית ואיתה את שאר סממני היותך נער ואח"כ גבר צעיר וכ"ו.. אני חושבת שאתה צריך להניח לפלומות הללו בשלב זה.
הכל עוד מאד התחלתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר וטיפולי פוריותHG18/01/2009אני עוברת טיפולי פוריות (IVF), ברצוני לבצע הסרת שיער בלייזר האם אפקטיביות הסרת השיער בלייזר עלולה להפגע : 1, בעקבות ההורמונים הניתנים במהלך טיפולי הפוריות?. 2. במידה ותדרש הפסקה בהסרת השיער בלייזר בעקבות הריון לאחר מס' מועט של טיפולי לייזר? 3. האם קיימת מגבלה/איסור לבצע הסרת שיער בלייזר במהלך טיפולי הפוריות? שאלה נוספת: בעת בצוע סקר בנושא הסרת שיער בלייזר, נאמר לי שהיות שיש לי שעיר דק מאוד עדיף לי לבצע זאת בעזרת מכשיר Sorento . מתי עדיף מכשיר Sorento ומתי Lighter ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלHG
18/01/2009שלום לך
לא הייתי מחברת בין טיפולי הפרייה והפחתת שיער בלייזר.
אם שיערך כה דק יתכן והוא פלומתי ולא צריך להתעסק איתו.
השמות שכתבת משובשים ?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי
HG31/01/2009מדוע אינך ממליצה לחבר בן טיפולי פוריות והסרת שיער בליזר ? (בהתיעצות במכון פרופורציה ושאלה על הנושא - טענו שאין בעיה לשלב בין השניים) המכשירים עליהם שאלתי - לייצ'ר ו - סופרנו - שערותי אינן פלומה, הן דקות במיחד מיפני שנים רבות אני מסירה שיער בעזרת סילקאפיל/שעווה - כתוצאה יש קרחות ושערות דקות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום..אנונימית18/01/2009התחלתי טיפול להסרת שיער באיזור הפיאות ויש לי יובש רציני שם.. מה מומלץ לשים באיזור על מנת שיעבור היובש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירה
18/01/2009שלום שירה
לא ניתן לייעץ מבלי לבדוק. גשי למטפל/ת שלך ובקשי המלצה לטיפול.
על פניו אין סיבה ליובש רציני שכזה...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערשרון17/01/2009שאלה כמה יעלה לי הסרת שיער לצמיתות בחלק התחתון באזור המפשעה לצמיתות גם להיגיינה אנה חזרי אלי אם תשובה מה לעשות תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרון
18/01/2009שלום שרון
הפורום הוא לא המקום למחירים ועלויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתות בכל הגוףשי16/01/2009שלום אני מעוניין להסיר שיער לצמיתות בכל הגוף, שזה אומר מהכתפיים עד כף רגל, רציתי לדעת אם יש מקומות בעייתיים שלא ניתן לעשות? מה המכשיר המומלץ להסרה? מה הם בערך המחירים להסרה כזאת? ומהי בערך תקופת הזמן שעוברת מהטיפול הראשון עד סיום הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשי
18/01/2009שלום שי
בן כמה אתה? חסרים הרבה פרטים כדי שאוכל לענות...
הפורום לא נועד לייעץ פרטנית.
גש תתאבחן וקבל פרטים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה כדאי יותר?ענבל גבאי15/01/2009שלום! אני בעלת גוון עור בהיר יחסית ושערות קשות עבות ושחורות , אני מעוניינת להתחיל בטיפולים להסרת שער ורציתי לדעת איזו שיטה כדאית לי יותר כדי להגיעה לתוצאות הטובות ביותר? לפי הבנתי בשיטת הלייזר התוצאה תהיה מהירה יותר אך כואבת ובשיטת ב shr פחות כואב אך התוצאה מגיעה בזמן מאוחר יותר.עוד דבר חשוב הוא עוניין של עור מצולק יש לי נטייה לחטט בעור ולגרום לצלקות(כמו שמפוצצים חצ'קונים) האם הטיפול עלול להחמיר את מראה ולהבליט את הצלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלענבל
18/01/2009שלום ענבל
הייתי ממליצה על לייזר,אם את יכולה.
לא תהיה החמרה או שינוי בעור. חבל שאת "מחטטת" בו תניחי לו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערמרב15/01/2009שמעתי הרבה דברים טובים על הסרת שיער במרפאה ואני מנסה להבין כדי לעבור טיפול אצלך צריך לצלצל לפרופורציה ולבקש אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמרב
18/01/2009שלום מרב
תודה, אך איני מבצעת טיפולים בפועל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)