מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בצוואר ובעוףאלון27/11/2008
שלום אני שוקל להסיר שער בצוואר ובעורף 1 - מה הן העלויות פלוס מינוס ? 2 - האם יש סיכונים ? ( קראתי בכל מיני פורומוים שיש אנשים שהלייזר עשה להם יותר גרוע ) 3 - האם בככל כדאי ? 4 - אם כבר עושים , איפה כדאי? ואיפה לא כדאי ? תודה מראש אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות יותר גרוע זה לא יעשה
שרון30/11/2008אני עשיתי הסרה בכללית אסתטיקה ואניי מאד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זה עלה ?
אלון30/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון
30/11/2008שלום אלון
עלויות איני יודעת,סיכונים הם מיזעריים הכוללים שינויי גוון חולפים בד"כ. וזאת רק אם לא נשמרת הייטב מהשמש,והעור הגיב בחריפות.
באזורים שציינת התוצאות טובות מאד בד"כ,אם השיער עבה וכהה.
לגבי כדאיות,זאת החלטה שלך בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום ו- IPLלי25/11/2008הבנתי שאינפרא ו- IPL הם לא אותו דבר: שניהם עובדים על גלי אור אך IPL עובד על מס' רב יותר של גלים ולכן יותר אפקטיבי. למרות זאת הבנתי גם שהרבה מהקוסמטיקאיות מבלבלות בין השניים ולכן ברצוני לדעת האם מכשיר ה- beamax שייך למכשירי האינפרא או ה- IPL. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרולייזר?
דפנה26/11/2008לא עדיף לייזר על פני אינפרא אדום ו-PL? יש לי שתי חברות שעשו לייזר בפרופורציה והן חלקות לגמרי עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
30/11/2008שלום לי
הוא IPL ועממית,אינפרא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי המשך טיפולmirmirula25/11/2008לצערי מגיל 18 התחלתי להסיר שערות מהסנטר ומהצוואר- דבר שהקשה את שורשי השערות כמובן, מפאת הבושה לא הלכתי לטיפול עד לפני שנתיים ,שהתחלתי בטיפולים במכשיר ה"קרן אור" אצל קוסמטיקאית פרטית, הטיפולים מאוד עזרו אך מפאת הריון נאלצתי להפסיק אותם לבינתיים, שמתי לב שבאיזורים שאני מסירה ישנם מעין כתמים אדומים/חומים(וזאת עוד לפני שהתחלתי את הטיפולים), האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת שהעור יחזור לקדמותו? (לפי מה שאני רואה הטיפולים לא החמירו את המצב)אני בעלת עור בהיר עם שיער כהה, ומתביישת ללכת לרופא עור לאיבחון.. יש איזה משחה שיכולה לעזור? משהו שאני יכולה לעשות בעודי בהריון? כמה זמן אחרי הריון (בהנחה שאני מניקה) ניתן להמשיך בטיפולים? תודה מראש מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרmirmirula
30/11/2008שלום לך
לא אוכל ליעץ דבר מבלי לבדוק,אין סיבה להתבייש מרופא ,הוא יוכל לענות לך על כל שאלותייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה דחופהדורי23/11/2008הי, אני מחפשת דחוף אפילטורית בתל אביב. הייתי אצל מישהי בירושלים שעשתה לי כתמי פיגמנטציה וצלקות, שרק עכשיו מתחילות לעבור לי. בבקשה ממכן, אני חייבת המלצה דחופה. תודה רבה, דורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמומלץ ביותר
סיוון22/01/2009גם אני מצאתי אותה אחרי חיפושים אדירים ואני מגיעה אליה ממודיעין שמה יונה והיא מומחית אמיתית (ואכן באפילציה צריך מומחיות ) אני יודעת שהן עובדות גם עם הסרה לצמיתות עם המכשיר החדש שלא כואב היא מאד אמינה והמכון מקסים (עובדת יחד עם הבת שלה) אם הטלפון עדיין אקטואלי 03-9660422 תנסי בטח לא תתאכזבי כי אותי היא הצילה חבל שאין היום עוד קוסמטיקאיות אמינות כמוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה באינפרהעירית20/11/2008שלום בתי בת 11 וחצי וסובלת משיעור אמנם היא בעלת עור כהה אבל השיער שחור אני רוצה לדעת אם לבחור באינפרה או בלייזר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעירית
20/11/2008שלום עירית
כפי שכבר כתבתי גילה של ביתך נראה לי מאד צעיר מכדי להתחיל.
האם יש לה שיבוש הורמונלי,התבגרות מינית מוקדמת ?
התייעצי עם רופאת הילדים שלה.היא תשקול יעוץ הורמונלי אם יש צורך ותמשיכו משם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHRרונה20/11/2008שלום ביררתי על הטכנולוגיה החדישה SHR והבנתי שהיא קיימת רק שנתיים. האם זה אומר שכדאי להמתין לפני שמשתמשים בה או שהיא באמת בטוחה כמו שאומרים?. מספרים שהיא כרגע הכי מוצלחת והכי בטוחה מהשאר ובאמת מעניין אותי לדעת האם זה כך? מהן בעצם השיטות הקיימות היום ואיפה אוכל לקרוא מה ההבדל בין שיטה לשיטה? אני מעוניינת להוריד שיער במפשעה או קו בקיני (כמות שיער ממוצעת) ובעלי מעוניין להוריד שיער בגב התחתון והעליון (הוא מתחת לממוצע מבחינת כמות השיער). תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרונה
20/11/2008שלום רונה
את צודקת עדיין אין את מבחן התוצאה לאורך זמן.
היא אכן פחות כואבת ובטוחה אך הכל תלוי גם במיומנות המטפל.
באינטרנט תוכלי למצוא שפע של חומר,אם כי הרבה מתוכו הוא של החברות המייצרות,ולכן קצת בעייתי..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ה silknמיטל17/11/2008שלום הייתי מעוניינת שאנשים שמטופלים במכשיר יעלו תמונות של לפני ואחרי אם הם יכולים וגם לדעת כמה טיפולים צריך בערך לכל אזור? בתודה רבה מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפולים בסילקן
קרן21/11/2008אין לי תמונות אבל אני יכולה להגיד שבית שחי לקח לי 7 טיפולים, אם שאר האזורים עוד לא סיימתי, מעריגה שיקח לי בערך 10 טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
מיטל21/11/2008וכמה ראשים מספיקים לך לטיפול של כל אזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר באיזור קו הביקינימיכל17/11/2008האם הורדת שיער בלייזר באיזור קו הביקיני עלולה לפגוע בביוץ? האם מותר לעשות זאת בזמן הוסת/הביוץ? או שאין קשר (מדובר בנערה בת 15) שאלה נוספת: האם כדאי להתחיל הורדת שיער בלייזר לילדה בת 13 שכבר מקבלת וסת כשנה? האם שינויים הורמונליים יכולים להצמיח חזרה את השיער? (המדובר בשפם, ידיים, רגליים ובית שחי). תודה רבה על התייחסותכם, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
20/11/2008שלום מיכל
אין מידע על קשר שכזה.
ההמלצה להתחיל הפחתת שיער בלייזר היא לאחר תום ההתבגרות המינית.
רק מקרים קיצוניים של שיעור בילדים, מטופלים טרם סיום ההתפתחות המינית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באףמורן17/11/2008שלום יש לי על האף שערות קטנות ושחורות. האם ניתן להסירן בלייזר? מה היעילות? מוטדרת מאד מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמורן
17/11/2008שלום מורן
לא ניתן לייעץ מבלי לבדוק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן
שירלי23/11/2008כבר המלצתי כאן בעבר על האפילטורית שלי- חנה גינתון 03-5244191 אני באמת ממליצה בחום! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרשולי16/11/2008שלום רב, אני רוצה לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר ברגליים. רציתי לשאול האם זוהי סדרת טיפולים או שטיפול אחד מספיק לצמיתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדלית
17/11/2008שלום דלית
זאת סדרה של טיפולים,תקראי קצת על הנושא,כדי שהציפיות שלך יהיו ריאליות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שולי19/11/2008אכן קראתי קצת על הנושא, עכשיו הבנתי שזו באמת סדרת טיפולים ועלי להערך לכך... כבר התחלתי לברר בכל מני מרפאות, ויש לי תור לפרופורציה בשבוע הבא ליעוץ ראשוני. תודה על העצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
חנה20/11/2008הו, גם אני עשיתי הסרת שיער בפרופורציה, לפני שנה וחצי. שיהיהלך המון בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין אינפרא אדום לבין iplיהודית16/11/2008ברצוני לדעת את ההבדלים בין סוגי הסרת השיער זה מאוד חשוב לי אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליהודית
17/11/2008שלום יהודית
זה אותו הדבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתיאנה15/11/2008אני מעוניינת להוריד שיער בכמה איזורים ובשיטוט באנטרנט נתקלתי בריו לייזר של מדיקל קוסמטיקס. מישהו מכיר? זה נראה מאד מבטיח, גם מכון תקנים, גם CE, גם יחסית זול והוא אצלי בבית. האם לא עדיף על פני מכון שעוד עם המזל שלי יפשוט את הרגל? אנא, HELP. האם ישנה חוות דעת רפואית ממנהלת הפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנה
17/11/2008שלום אנה
איני מכירה את המכשיר.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על סילקן מתוך נסיון אישי
יונית14/10/2009הי
קראתי את שרשור התגובות בפורום, ורציתי לשתף אתכם בתוצאות
רכשתי את הסילקן לפני כארבעה חודשים, הוא מכשיר מצויין, עשיתי כשישה טיפולים ואצלי זה עבד מעולה ובקושי צומחות שערות. השקעתי עד כה 4500 ש"ח אבל הסרתי שערות מכל הגוף והמכשיר עדיין ברשותי. יש עוד עבודה, זה עדיין לא 100% אבל בהחלט 70% כבר הוסר ומה שנשאר צומח מאוד לאט אם בכלל.
יש עדיין אשליה של שיעור בנקבוביות (כמו אחרי גילוח) ולוקח זמן עד שנושר מעצמו (אם מושכים אז השערה יוצאת ללא מאמץ)
אני בעלת עור שחום במקצת (לא ממש בהירה) והוא די בטיחותי אבל צריך לשחק עם העוצמה. כשהגזמתי עם העוצמה הופיעו לי סימנים אדומים ואחר כך חומים אבל זה עבר ברובו. ממליצה להתחיל עם עוצמה נמוכה ולעלות לאט לאט עד שמרגישים אי נוחות מהעקצוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר בייתי
קרן21/11/2008אני ראיתי את הריו ואני לא כ"כ ממליצה עליו, הוא עובד על שערה שערה, אני רכשתי את הסילקן ואני מאוד מרוצה, יש לו את כל האישורים - כולל ה-FDA אם זה חשוב לך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתי
יפית01/12/2008אני רכשתי את ה RIO ומאד מאד מרוצה. תכלס יצא מאד זול ויעיל. בדקתי חלופות ואהבתי את זה שגם יש לו אישורים וגם לא צריך להחליף ראש, ואחרי הכל, זה לייזר. הכי טוב.יש להם מכשיר שעובד כל שערה בנפרד - אל תקני אלא רק את הסורק. הכי קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית יש גם 20 שערות במקביל
מיכל02/12/2008שנית האיי פי אל פוגע בעור (אסור ללכת לים שבועיים ) אנחנו לא מחפשים רק מהירות אלא גם יעילות וגם בטיחות כמו כן אם כל הכבוד לfda האם שאלתם אותם על מנגנוני בטיחות ???? הם עונים שיש להרחיק מילדים ולשמור נו זו תשובה של סילקן? באמת ? לריו יש מנגנוני בטיחות מונעי השתקפות במידה והמכשיר אינו נוגע בעור הוא לא מוציא לייזר קוד סודי מפתח חברים להשאיר את הסילקן לבד בבית זה כמו להשאיר אקדח שלא הורג אבל יכול לעוור ולפגוע בעור של ילדים . להשאיר את הריו זה להשאיר אקדח בלי מנגנון ירי ונעול ובלי מחסנית ונוקר עכשיו תשוו ותספרו תוצאות בנוסף הוא זול יותר אין צורך להחליף ראש ופוגע רק בשערה אין מה להשוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילקן-מכשיר בטיחותי מאוד, את מטעה
נורית05/01/2009מיכל, אני חושבת שאת רושמת דברים לא אחראיים ואפילו מגמתיים כנגד סילקן. לסילקן יש מספר רב של מנגנוני הגנה ששומרים על בטיחות המשתמש. אין אפשרות לשחרר הבזקי אור ככה סתם בלחיצה קלה. לא ברור למה את מזלזלת ב-FDA, זו הסמכות העליונה שאין עוררין על תהליך הבדיקה שלה, זה המכון האמריקאי שאין תרופה או מכשיר שנמכרים בארה"ב בלי אישורו. סילקן עבר בדיקות שם במשך שנה וחצי ונמצא יעיל ובטוח ע"י רופאים במספר מדינות, האם הסורק של ריו עמד בבדיקות הללו? אני לא ראיתי שיש לו אישור כזה. אם את קונה סילקן את יכולה להיות בטוחה שזה מכשיר שנבדק ונמצא גם בטוח וגם יעיל. אם את קונה ריו, את יכולה להיות בטוחה שגם אם תנסי למכור אותו ביד 2 אחרי חודשיים לא תצליחי, את מוזמנת לבדוק שם כמה אנשים מנסים למכור מכשירים כאלו ולהסיק את המסקנות בעצמך. ועוד דבר, האם אחרי שימוש בריו מותר ללכת לים? האם אחרי טיפול כלשהו, לייזר/IPL של הסרת שיער מותר להשתזף? התשובה היא לא, כל המכשירים שעובדים על אנרגיית אור לא מאפשרים שיזוף במקביל לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנורית
אנה06/01/2009אני מודה, יש לי את הריו ואני מאד מאד מרוצה. הורדתי ממס' מקומות בגוף, בלי הצורך להחליף נורה ב 400 ש"ח היחידה, והמכשיר עדיין עובד. כשבדקתי עם המכירות של סילקן נטען שילדים לא יכולים ללחוץ על הכפתור תוך הצמדתו למשטח כלשהו. נגיד, זכוכית. זה נראה לך מנגנון מדהים לילדים? קואורדינציה חריגה? נאמר גם שרצוי לעצום עיניים בעת ההבזק. כן, צודקת, גאונות. לגבי ה FDA, יש לך מושג כמה תביעות היו בארה"ב על חברות תרופות. קוראת עיתונים? כל מוסדות התקנים עושות עבודתן, כל אחת בדרכה. מעניין איך ה FDA אישרו "לעצום עיניים". לגבי יד 2, לי יש את הסורק. כשהציעו לי אותו אמרו לי שהוא עובד על כל שיערה בנפרד - אני בחורה שפויה ולכן רכשתי את הסורק. אין אותו ביד 2. לגבי יציאה לשמש, אנא בדקי. אכן בסילקן אסור לצאת שבועיים לשמש. במכשיר הריו - אפשר! מה שנקרא אחות יקרה, בדקי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן - קראי
אנה06/01/2009איך שאני קוראת את המפה משיחות עם שתי החברות זה נשמע מאד ברור - לייזר לעומת HPL שזו גרסה חלשה של IPL, בטיחותי בסביבת ילדים לעומת לא משהו, עלות בסיסית לעומת עלות בסיסית גבוהה בתוספת עלות של 1 ש"ח לכל פולס - בקיצור, כנראה שאתקשר לריו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתלבטים ולתועלת כולם
איש פשוט05/04/2009.אני יודע שאולי חלק לא יסכימו איתי אבל זה העובדות.
סילקן אמנם יקר ביחס לריאו ביחס של אחרי קניה כי המכשירים עולים אצל החברות נכון ל 4-09 2950= סילקן + ראש מתכלה בשווי כמה מאות שקלים. וריו= 3100 הדגם הסורק ההכי מתקדם "שמתחרה" בסילקן. אני אישית קניתי את ריו מיד 2 ב 1600 ש"ח וחשבתי הנה בחרתי בחירה מושלמת בחצי מחיר כמעט וללא שום הוצאות לאחר מכן... אך התבדיתי כי: 1.כל השטח שסורק את הגוף הוא כ ס"מ ורבע על חצי ס"מ (החברה אמרה 2 ס"מ על 2...) 2.הזמן שדרוש בין כל פגיעה הוא קרוב ל 30 שניות!!! אתם מתארים שאם יש לכם 10 ס"מ רבוע בגוף כמה זמן צריך לחכות???......... ובכן לאחר שראיתי שנפלתי בפח ואם אני יטפל בשיטה הזו אני יצטרך כ10 שעות בערך לפי חשבון שעשיתי לטפל רק באיזור היידים לכל טיפול... זה דבר מטורף........ כמה זמן לטיפול ברגלים?????? וכו'... את החשבון יכול כל אחד לעשות (מה גם שהחברה אמרו שזה לא מעל 15 שניות לכל פגיעה ואף לא טרחה לציין שזה לרמה הכי נמוכה, כלומר ככל שהרמה עולה כך הזמן...) ואני ניסיתי ברמה 3 וזה לקח כ 30 שניות!!! אז אם הייתי מנסה ברמה יותר גבוהה... בקיצור לאור כל זה החלטתי להחזיר בחזרה את המכשיר... ולעבור לסילקן.... את התוצאות עדיין לא ראיתי כי רק עכשיו התחלתי ואני אשתדל לעדכן, אמנם החברה כאן בארץ מגזימים שמוכרים כל ראש ב 490 ש"ח הגזמה פרועה ביותר בו בזמן שהחברה בחו"ל מוכרת כל ראש ב 75 דולר= כ 300 ש"ח. לדעתי זה לא כל כך טוב מצידם והוגן ובמיוחד שזה מכשיר חדש שאנשים צריכים לקחת סיכונים ולבדוק... אבל מה שנקרא זה הרע במיעוטו וזה הברירה למי שצריך טיפול באיזורים של יותר מכמה סנטימטריים, מי שלא צריך אלא רק טיפול קטן כמו גבות וכו' שלא יהסס ללכת על ריאו, למרות שאני לא יודע מה התוצאות שלו וגם אני לא יודע מה התוצאות של סילקן אבל כל מה שכתבתי, זה דבר שמי שלא שם לב אליו מספיק, נדפק...
אני מקווה שתרמתי קצת מתוך כל הבלאגן שיש בנושא הזה ולתועלת כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ערן07/04/2009לקרן,
מה מחיר המוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחיר
דנה13/04/2009עזוב, כבר לא ממליצה על הסילקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי. לכמה זמן לוקח לשיער לצמוח
טלי06/04/2009לכמה זמן לוקח לשיער לצמוח שוב אחרי הטיפול בלייזר ביתי? כי בלייזר רגיל זה לצמיתות אחרי כמה טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה בעיינים- כנסו יפעת
יפעת28/05/2009
גרה במיאמי ובקשתי מההורים שלי לקנות לי את המכשיר ניסיתי והוא לא עבד כשכתבתי להם שאני שולחת אותו חזרה להחזר כספי לא קיבלתי שום תגובה. אמא שלי התקשרה ושלחה אימלים ועדיין הם מתעלמים ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
אני15/04/2009שלא תעיזי- עבודה בעיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזרSiteMap14/11/2008שלום רב, מתעניין בהסרת שיער לגבר מאיזור החזה,בטן,כתפיים,צוואר וגב - או בקיצור, מקדימה ומאחורה :-) במידה ומדובר בנתון חשוב : רמת השיעור אינה גבוהה, אלא ממוצעת ואף פחות מכך. להלן מספר שאלות, כל תשובה תתקבל בברכה (לא חייב לענות לתחקיר המלא :-)) 1. האם הסרת שיער בלייזר היא האופציה הטובה ביותר, או שיש שיטות נוספות שכדאי לשקול ? 2. בהנחה ומדובר בלייזר, כמה זמן בממוצע אורך הטיפול כולו (עד לסיום), והאם עדיף לבצעו בחורף ? 3. האם בתחום זה יש צורך לבדוק שלרופא/מטפל יש תעודה/הסמכה כלשהי, אם כן - מהי ? 4. מה סדר גודל עלות הטיפול ? (אלפי שקלים ? עשרות עלפי שקלים ?) 5. האם יש הסדר כלשהו לחברי כללית מושלם ? 6. האם הסרת השיער היא לתמיד ? או שיש סיכוי שבתום הטיפול הוא ישוב בעתיד ? 7. עד כמה כואב הטיפול והאם ניתן לבצעו בהרדמה מקומית ? 8. אשמח לקבל במסר/מייל המלצות מאיזה מקומות להתרחק, ובאיזה מקומות מומלץ לבצע את הטיפול כל מידע נוסף חשוב שלא ידעתי לשאול, יתקבל בברכה :-) תודה וסופ"ש נעים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-SiteMap
17/11/2008שלום לך
1.כדי לענות לך עפ"י מצבך צריך לבדוק אותך.בכללי-צמחה מועטה מתאימה יותר לאפילציה.
2. זמן הט.הנדרש משתנה ,בד"כ יש צורך ב-12ט. במרווחים של 3 ח' לפחות בהתחלה ואח"כ עפ"י הצמיחה.
3,החורף בארץ קצר.ולכן תוכל לבצע כ-2 ט. בשנה.יש להשמר משמש אך גם כך.
4. בלייזר מורשה לטפל רק צוות רפואי.
5.עלויות ברר לבד.
6.נדמה לי שיש הסדרים עם קופ"ח.
7. יש כאב/אי נוחות בטיפולים,יש כלים להקל,מכשיר קרור,אלחוש מקומי וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לייזר
אוריאן17/11/2008היי.. אומנם אני לא רופאה..אך אני עשתי טיפולים ב"שר אסתטיק" בנתניה. יש להם מכונה חדשה בשם S.H.R זו תוכנה חדשה אתה יכול לקרוא עליה באינטרנט.. לפי מה שאמרו לי משך זמן הטיפול זה בערך 10-12 טיפולים,ומה שבטוח זה שבין 80% ל 99% מהשיער לא צומח שוב...וזה בכלל לא כואב.. אם אתה מעוניין להתקשר ולשאול אותם שאלות אתה יכול לפנות לטלפון שלהם שהוא 09-8338901 בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתרגל רשף14/11/2008שלום רב, אבקש לדעת האם ניתן לדלל או להסיר שיער לגבר באיזורים האינטימיים. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל רשף
17/11/2008שלום גל
אילו אזורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער בפרופורציהגל14/11/2008שלום, לאחרונה סגרתי על סדרת טיפולים במכשיר הלייזר טאץ במרפאת פרופורציה בקריית חיים ואני אמור להתחיל את הטיפול הראשון בשבועות הקרובים. סגרתי על האיזורים ידיים חזה ובטן ורגליים. השאלות שלי הן: 1. אני בעל עור יחסית בהיר, ושיער שחור ועבה, גם היועצת יופי שסגרתי איתה תעסקה אמרה לי שאני מתאים בול, ועדיין אני לא צריך להיפגש עם רופא עור שיחליט החלטות כאלה? 2. האם זה הגיוני שאחרי 6 טיפולים השיער בהחלט יעבור תהליך של דילול, אני רוצה להגיע בערך ל40 אחוז פחות שיער, אני ממש לא שואף להיות חלק... 3. איך אני אמור להיראות בין טיפול לטיפול? אני אראה נורמלי? או שיש מצב לקרחות ולהראות מגולח בכל הגוף, בכל זאת אני גם מטפל באזורים נראים כמו ידיים 4. האם התהליך אמור להישמר לנצח? או שיש סיכוי שכל השיער שהיה יוחזר? או אפילו יהיה יותר מבהתחלה? 5. מישו יודע מה ההבדל בין מכשיר הלייזר טאץ, לליזר רגיל? תודה לעונים גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל
17/11/2008שלום גל
1. על פניו אתה נראה מאד מתאים,אם אתה מרגיש צורך בקש פגישה עם רופאה במקום.
2. ב-6 ט. יכולה להיות הדללות של כ-40%.כמובן יש גורמים אישיים רבים שלוקחים חלק בתהליך.
3. בין הטיפולים תהיה נשירה,תקופה, ללא צמיחה משמעותית,ואז צמיחה של גלים חדשים.
4. ההפחתה שתושג הינה לטווח ארוך,עפ"י הגדרות הFDA .
5. התהליך נקרא לייזר טאץ'.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)