אופן לקיחת התרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופן לקיחת התרופות
    יעל
    25/07/2011

רציתי לדעת אחת ולתמיד איך ומתי כדאי לקחת את התרופות שאני מקבלת, כי הערכים בדם מתחילים לבגוד בי ואולי בגלל שאני לא לוקחת כמו שצריך ובכן:
    כדור אלטרוקצין - מתי עדיף לקחת ? עם אוכל? עם קפה אפשר? ואפשר יחד עם ויטה קל (לסידן?) וויטמין די בטיפות= אפשר יחד עם אלטרוקצין, ויטה קל ? עם אוכל? עם כוס קפה.?
    בקיצור מה שאני לוקחת זה: אלטרוקצין, כדור ויטהקל (לסידן), טיפות ויטמין די, וליפיטור.
    הרבה תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופן לקיחת התרופות

הוספת תגובה

• אופן לקיחת התרופות - תגובה

אילן ללבניקוב
    26/07/2011

יעל שלום רב,

את האלטרוקסין יש לקחת כשעה לפני ארוחת הבוקר, בלי קפה או אוכל.

את הסידן לוקחים לאחר הארוחה אך ללא מוצרי חלב או גבינות וכך גם את הויטמין D.

את הליפיטור יש לקחת בלילה לאחר הארוחה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך

יעל
    26/07/2011

מדוע את הויטמין די ואת הסידן חשוב לקחת אחרי הארוחה ואם מותר לקחת אותם יחד. עד עתה לקחתי אותם בבוקר יחד עם האלטרוקצין על קיבה ריקה האם בגלל זה תשובת מעבדה של התירואיד לא היתה בסדר? ז"א היתה גבוהה או אין קשר.??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/07/2011

יעל שלום,

ככל הנראה העובדה שלקחת אותם ביחד עם האלטרוקסין גרם לך לאינטראקציה ולתוצאות המעבדה שציינת. לכן אני ממליץ לך לקחת את האלטרוקסין בבוקר כשעה לפני הארוחה בלי קפ או מזון או תרופות אחרות ואת הסידן ביחד עם הויטמין D לאחר הארוחה אך ללא חלב,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו