נטילה של גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילה של גלולות
    נורית
    02/08/2011

שלום
    בתי בת ה18 התחילה לקחת גלולות ויש לה בעיה שאני צריכה להזכיר לה לקחת אותה אחרת היא כמעט שוכחת, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לה לזכור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילה של גלולות

הוספת תגובה

• נטילה של גלולות - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/08/2011

נורית שלום,

ישנו שירות מזכירון בגלולות מסוימות המזכיר לקחת את הגלולות על ידי הודעה למכשיר הטלפון הסלולרי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גם

אפרת
    04/08/2011

סליחה שאני ככה קופצת לשיחה אבל אני לוקחת פמינט וגם להם יש שירות שמזכיר שנקרא מזכירונט שגם מקבלים סמס כל יום, חינם וגם בתחילת החפיסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת גלולות

נורית
    03/08/2011

נשמע יפה אבל כתבת שזה מתאים לגלולות מסוימות תוכל לפרט איזה גלולות כדי שאדע אם זה מתאים לבת שלי? איך מגיעים לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת גלולות - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/08/2011

נורית שלום,

ישנו מגוון רחב של גלולות למניעת הריון ולכן יש לבדוק אם השירות ניתן גם לשאר הגלולות. בכל מקרה, אני מכיר שירות הניתן לגלולה מסוג מרסילון אשר יחד עם הגלולה ניתן "מזכירון", המצפצץ בכל יום על מנת להזכיר את נטילת הגלולה, ואף עושה שבוע הפסקה.

תוכלי להיוועץ ברופא המטפל לגבי הגלולות האחרות,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו