הפסקת אלרטרולט עקב אצירת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת אלרטרולט עקב אצירת שתן
    רוני
    19/08/2011

שלום
    אני בת 24
    לפני שבוע וחצי ניתן לי אלטרולט 10 מ"ג להפיג חרדה ולשחרור כאבים של פיברומיאלגיה, שאובחנה לי באותו יום, תופעת לוואי שנתקלתי בה היא אצירת שתן, שנהייתה יותר בעייתית עם הימים.

בנוסף לפני שלושה ימים סיימתי טיפול 250מ"ג ל-5 ימים של ציפרולוקסין, שכנראה לא צלח ולכן אאלץ לעשות בדיקת שתן למעבדה בשבוע הבא.

בינתיים הבוקר אמרתי לרופאה שזה ממש קשה לי להטיל שתן היא אמרה להפסיק ישר, הלא חייב לשאול את הרופא המטפל ולא להפסיק על דעת עצמי, היא למודת הניסיון עם מטופלים תרופות והשפעותיוה.

נטלתי את האלטרולט כ-11 יום. מתי אראה שינוי במתן השתן? ומתי אמורה להידלק לי נורה אדומה לחזור לרופאה במידה ומשהו לא בסדר, הרי השתמשתי בתרופה במשך זמן הסתגלות מינימלי לחלוטין,לא? אשמח לתשובה מהירה באמת בשל חשש מהעניין, המון תודה ושבת שלום
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת אלרטרולט עקב אצירת שתן - תגובה

טלי אנגור
    20/08/2011

בהפסקת נטילת התרופה, אצירת השתן תחלוף תוך מספר ימים, בנטילת התרופה בהחלט עשויה להיות תופעה של אצירת שתן עד שהגוף מפתח אדפטציה.
    פיברומיאלגיה מוגדרת כאוסף תסמינים, היא אינה ניתנת לריפוי באמצעים העומדים לרשות הרפואה היום. יחד עם זאת, חשוב מאוד לטפל במחלה הן באופן פרמקולוגי והן באופן נטורופתי כדי למנוע החמרה.
    טיפולים אילו מעכבים את התפתחות המחלה ועשויים למנוע סבל רב בעתיד.
    מכיוון שאובחת כחולה במחלה ממליצה לך לבצע היכרות ראשונית באמצעות האינטרנט עם המחלה ומאפיינייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו