מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת אלרטרולט עקב אצירת שתןרוני19/08/2011
שלום
אני בת 24
לפני שבוע וחצי ניתן לי אלטרולט 10 מ"ג להפיג חרדה ולשחרור כאבים של פיברומיאלגיה, שאובחנה לי באותו יום, תופעת לוואי שנתקלתי בה היא אצירת שתן, שנהייתה יותר בעייתית עם הימים.
בנוסף לפני שלושה ימים סיימתי טיפול 250מ"ג ל-5 ימים של ציפרולוקסין, שכנראה לא צלח ולכן אאלץ לעשות בדיקת שתן למעבדה בשבוע הבא.
בינתיים הבוקר אמרתי לרופאה שזה ממש קשה לי להטיל שתן היא אמרה להפסיק ישר, הלא חייב לשאול את הרופא המטפל ולא להפסיק על דעת עצמי, היא למודת הניסיון עם מטופלים תרופות והשפעותיוה.
נטלתי את האלטרולט כ-11 יום. מתי אראה שינוי במתן השתן? ומתי אמורה להידלק לי נורה אדומה לחזור לרופאה במידה ומשהו לא בסדר, הרי השתמשתי בתרופה במשך זמן הסתגלות מינימלי לחלוטין,לא? אשמח לתשובה מהירה באמת בשל חשש מהעניין, המון תודה ושבת שלום
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אלרטרולט עקב אצירת שתן - תגובה
טלי אנגור20/08/2011בהפסקת נטילת התרופה, אצירת השתן תחלוף תוך מספר ימים, בנטילת התרופה בהחלט עשויה להיות תופעה של אצירת שתן עד שהגוף מפתח אדפטציה.
פיברומיאלגיה מוגדרת כאוסף תסמינים, היא אינה ניתנת לריפוי באמצעים העומדים לרשות הרפואה היום. יחד עם זאת, חשוב מאוד לטפל במחלה הן באופן פרמקולוגי והן באופן נטורופתי כדי למנוע החמרה.
טיפולים אילו מעכבים את התפתחות המחלה ועשויים למנוע סבל רב בעתיד.
מכיוון שאובחת כחולה במחלה ממליצה לך לבצע היכרות ראשונית באמצעות האינטרנט עם המחלה ומאפיינייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?