צנתרום סילבר לנשים גיל 50+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צנתרום סילבר לנשים גיל 50+
    פלונית
    14/10/2011

אני מטופלת באלטרוקצין וליפיטור. לא מהאכלנים הגדולים וחסרת אנרגיות. האם כדאי שאתחיל לקחת יום יום צנתרום סילבר לגיל 50+ ומתי לקחת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צנתרום סילבר לנשים גיל 50+

הוספת תגובה

• צנתרום סילבר לנשים גיל 50+ - תגובה

טלי אנגור
    15/10/2011

יפעת שלום,

ליפיטור גורם לדפלישן של Q10 ולכן את מרגישה עייפה וחסרת אנרגיות.
    ראשית ממליצה ליטול ויטמין זה במינון 60MG ליום בבוקר, נטילת הויטמין בבוקר תגרום להמרצה ולתחושה החיוניות הנדרשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטלי..

פלונית
    15/10/2011

מה זה "דפלישן"?? ויתכן וחוסר האנרגיה זה גם בגלל תת הפעילות שאני סובלת??. הצנטרום הזה לא כתוב כמה מ"ג, זה צנטרום שמכיל המון ויטמינים בכדור אחד ומיובא מחו"ל. זה צנטרום סילבר לגיל 50+, בא מארה"ב...אז אני מבינה שאני צריכה לקחת את זה בבוקר?? עם אוכל?? והאם לא מזיק לקחת יחד עם אלטרוקצין ולכל חיי??? והרבה תודה לך על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטלי.. - תגובה

טלי אנגור
    17/10/2011

דפלישן = ירידה / דלדול.

ליפיטור גורם לדפלישן של Q10 ולכן את מרגישה עייפה וחסרת אנרגיות.
    ראשית ממליצה ליטול ויטמין זה במינון 60MG ליום בבוקר, נטילת הויטמין בבוקר תגרום להמרצה ולתחושה החיוניות הנדרשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו