פרדניזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרדניזון
    רוני
    24/10/2011

שלום, אני בת 19. בעקבות אקזמה שהייתה לי בכפות הידיים, על האצבעות, רופא עור נתן לי מרשם לתרופה "פרדניזון" ואני אמורה ליטול אותה 5 ימים במינון של 10 מ"ג, 5 ימים במינון של 5 מ"ג ו-5 ימים לקחת חצי כדור (2.5 מ"ג). היום אני באמצע הטיפול (כדור אחד), הידיים שלי נראות הרבה יותר טוב, כבר לא מגרד או כואב אבל אני מרגישה בתחושה כללית מוזרה ולא טובה. אני מרגישה שאני לא ממש מרוכזת ולפעמים יש לי קצת כאבי ראש, אף פעם לא הרגשתי ככה. אף פעם לא היו לי בעיות בריכוז ופתאום אני מוצאת את עצמי כאילו ברגשה של ריחוף בדברים פשוטים ודיי יומיומיים כמו נהיגה. יכול להיות שזה קשור לתרופה? ואם כן, מה לעשות לגבי זה? זה מאוד מציק לי...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרדניזון

הוספת תגובה

• פרדניזון - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/10/2011

רוני שלום,

ייתכן והתופעות שאת מציינת קשורות לתרופה אך יכול להיות שזה מסיבות אחרות ולכן אם בעיות הריכוז לא חולפות לאחר מספר ימים הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל בכדי לבדוק לגבי המשך הטיפול בתרופה.

בכל מקרה, ניתן לסייע לך על ידי תזונה אישית וצמחי מרפא המשפרים את הריכוז והמיקוד בצורה טבעית,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו