propecia

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• propecia
    DOR
    07/11/2011

אני בן 41 לקחתי מס שנים פרופציה
    והפסקתי
    היום אני משתמש רק במינוקסי אבל שוב האזור הקריח
    וניכר שאני צריך לחזור לפרופציה
    אם אני מבין נכון לאחר יעוץ נטורופתי שעברתי, יש מקביל למנגנון שעובד הפרופציה- הדקל הננסי
    אבל הבנתי שהדעות חלוקות בדעתם, אבקש לדעת האם הדקל הננסי יכול להביא לי את השפעת הפרופציה?האם האזור שהדלדל אצלי יחזור להצמיח שיער בעקבות החזרה לדקל ננסי או פרופצייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    propecia

הוספת תגובה

• propecia - תגובה

טלי אנגור
    10/11/2011

כדי לטפל בהתקרחות דרוש מינון גבוה של FINASTRERIDE בכדי לטפל בתופעה מכדי שטיפול נטורופתי יעזור במקרה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PROPECIA

DOR
    10/11/2011

האם זה מסוכן הפינסטריד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PROPECIA - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/11/2011

יניב שלום,

הפינסטיריד נמצאת בשימוש כבר שנים רבות כך שהיא יחסית בטוחה לשימוש אך כמו לכל תרופה גם לה יש תופעות לוואי.

הפינאסטריד פועלת באמצעות עיכוב האנזים 5 - אלפא רדוקטאז, אשר נמצא בערמונית, בצינורות הזרע, בזקיקי השיער, וכן בכבד. אנזים זה אחראי על הפיכת הטסטוסטרון לנגזרת פעילה שלו הנקראת DHT . ה DHT מביא להתפתחות של רקמת הערמונית, וריכוזים גבוהים שלו מצויים בזקיקי שיער קטנים באזורים המתקרחים שבקרקפת. מכאן שעיכוב בייצור ה DHT על-ידי פינאסטריד מביא לכיווץ הערמונית המוגדלת, ולמניעה של נשירת השיער.

תופעות הלוואי אינן נפוצות בדרך כלל, ויכולות לכלול: אובדן התשוקה המינית, קושי להשיג זיקפה, וירידה בכמות הזרע. תופעות לוואי אלו נעלמות עם הזמן. תופעות לוואי נוספות שדווחו הן: תגובה אלרגית לתרופה, הגדלה של השדיים, כאב באשכים.

ניתן לשלב בטיפול גם צמחי מרפא ושמפו אורגני ללא חומרים משמרים המחזקים את שורשי השיער ומונעים נשירה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו