REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה
    אנני
    28/11/2011

אמא שלי בת 58 סובלת מכל מני מכאובים בגופה, דלקות ועוד. הומלץ לה ע"י הרופא לקבל טיפול תרופתי של remicade. היא מאוד לחוצה ולא יודעת אם זה נכון לה או לא. מהי התרופה הזו? איך היא אמורה לקבל אותו? איזה תופעות יש לתרופה? האם ידוע על אנשים שהגיבו בצורה קיצונית? אשמח לדעת יותר פרטים. אמי מתגוררת בחו"ל והיא ביקשה ממני לברר על התרופה משום שהיא מאוד פוחדת...לתשובתכם המהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה - תגובה

מיה טל
    29/11/2011

צר לי שלחתי תשובה מספר פעמים עם קובץ של עלון התרופה ולא הצלחתי,
    ניתן תמיד לפנות למרפאת כאב באזורכם לקבלת הסברים נוספים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/11/2011

אנני שלום,

כמו לכל תרופה כך גם לרמיקייד תופעות לוואי ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה.

חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון, משווקת 'רמיקייד', פירסמה לפני מספר שנים כי התרופה מכפילה פי 3 את הסיכון ללקות בלימפומה, סרטן דם קטלני. מתברר שמכיוון שהתרופה מתערבת במערכת החיסונית, היא אף מגבירה את סכנת הזיהומים.

ג'ונסון אנד ג'ונסון כבר הודיעה שתוסיף אזהרות חדשות לגבי התרופה, כמו כן הודיעה החברה ש'רמיקייד' עלולה לגרום לצניחה משמעותית במספר כדוריות הדם הלבנות, הנלחמות בזיהומים.

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו