מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובהאנני28/11/2011
אמא שלי בת 58 סובלת מכל מני מכאובים בגופה, דלקות ועוד. הומלץ לה ע"י הרופא לקבל טיפול תרופתי של remicade. היא מאוד לחוצה ולא יודעת אם זה נכון לה או לא. מהי התרופה הזו? איך היא אמורה לקבל אותו? איזה תופעות יש לתרופה? האם ידוע על אנשים שהגיבו בצורה קיצונית? אשמח לדעת יותר פרטים. אמי מתגוררת בחו"ל והיא ביקשה ממני לברר על התרופה משום שהיא מאוד פוחדת...לתשובתכם המהירה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר REMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה - תגובה
מיה טל29/11/2011צר לי שלחתי תשובה מספר פעמים עם קובץ של עלון התרופה ולא הצלחתי,
ניתן תמיד לפנות למרפאת כאב באזורכם לקבלת הסברים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהREMICADE...אני עדיין מחכה לתשובה - תגובה
אילן ללבניקוב29/11/2011אנני שלום,
כמו לכל תרופה כך גם לרמיקייד תופעות לוואי ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה.
חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון, משווקת 'רמיקייד', פירסמה לפני מספר שנים כי התרופה מכפילה פי 3 את הסיכון ללקות בלימפומה, סרטן דם קטלני. מתברר שמכיוון שהתרופה מתערבת במערכת החיסונית, היא אף מגבירה את סכנת הזיהומים.
ג'ונסון אנד ג'ונסון כבר הודיעה שתוסיף אזהרות חדשות לגבי התרופה, כמו כן הודיעה החברה ש'רמיקייד' עלולה לגרום לצניחה משמעותית במספר כדוריות הדם הלבנות, הנלחמות בזיהומים.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?