מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת לשילוב קבוע: ליריקה+ציטקוראת31/12/2011
שלום רב.
אני לוקה בפיברומיאלגיה ו-CFS מזה שנים. לטיפול והפחתת כאבי הפיברומיאלגיה והגברת התפקוד בכלל אני לוקחת באופן קבוע, כל יום, ליריקה 300מ"ג + ציטלופרם 20מ"ג.
לאחרונה אני סובלת מכאבים קשים עקב קרעים ברצועות בזרועות (עקב מאמץ גופני לא ראוי). האם מותר לי להוסיף להנ"ל פרקוסט5+אופטלגין (כפי שהומלץ לי ע"י אורטופד) או רק אחד משניהם. או תרופות אחרות לגמרי. אם כן באיזה מינון.
אני מרגישה צורך לבדוק כי איני בטוחה שהאורטופד שהמליץ היה מודע לתרופות הקבועות שאני לוקחת.
יצויין כי אני אלרגית למשפחת ה-NSAIDs
עוד יצויין כי למרות שאני סובלת מפיברומיאלגיה ו-CFS ברמות גבוהות (שתיהן במקביל ע"פ אבחון של רופאים מומחים) אני משתדלת לקחת כמות מוועטת ככל האפשר של משככי כאבים, אני משתמשת בשיטות אחרות ל"התעלמות" והרחקת הכאב. עם זאת לפעמים אני מרגישה שחייבת עזרת תרופות כי הכאבים לא מניחים לי לתפקד, להרדם, מעירים אותי משינה ועוד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשילוב קבוע: ליריקה+ציט - תגובה
טלי אנגור31/12/2011לאור מצבך הקשה, ממליצה על שינוי טיפול תרופתי + תוספי תזונה שיקלו על הכאב ויהוו טיפול משלים וסנרגיסטי לטיפול התרופתי.
אשמח לעזור במקרה הצורך,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשילוב קבוע
קוראת31/12/2011האם מותר לשלב את התרופות שציינתי ובאיזה מינונים?
לצערי תשובתך לא מסייעת ולא מעשי לי להגיע לייעוץ וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשילוב קבוע
טלי אנגור10/01/2012שילוב אפשרי בין ליריקה, ציטלופרם, פרקוסט, אופטלגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?