תוספת לשילוב קבוע: ליריקה+ציט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשילוב קבוע: ליריקה+ציט
    קוראת
    31/12/2011

שלום רב.
    אני לוקה בפיברומיאלגיה ו-CFS מזה שנים. לטיפול והפחתת כאבי הפיברומיאלגיה והגברת התפקוד בכלל אני לוקחת באופן קבוע, כל יום, ליריקה 300מ"ג + ציטלופרם 20מ"ג.
    לאחרונה אני סובלת מכאבים קשים עקב קרעים ברצועות בזרועות (עקב מאמץ גופני לא ראוי). האם מותר לי להוסיף להנ"ל פרקוסט5+אופטלגין (כפי שהומלץ לי ע"י אורטופד) או רק אחד משניהם. או תרופות אחרות לגמרי. אם כן באיזה מינון.
    אני מרגישה צורך לבדוק כי איני בטוחה שהאורטופד שהמליץ היה מודע לתרופות הקבועות שאני לוקחת.
    יצויין כי אני אלרגית למשפחת ה-NSAIDs
    עוד יצויין כי למרות שאני סובלת מפיברומיאלגיה ו-CFS ברמות גבוהות (שתיהן במקביל ע"פ אבחון של רופאים מומחים) אני משתדלת לקחת כמות מוועטת ככל האפשר של משככי כאבים, אני משתמשת בשיטות אחרות ל"התעלמות" והרחקת הכאב. עם זאת לפעמים אני מרגישה שחייבת עזרת תרופות כי הכאבים לא מניחים לי לתפקד, להרדם, מעירים אותי משינה ועוד.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לשילוב קבוע: ליריקה+ציט - תגובה

טלי אנגור
    31/12/2011

לאור מצבך הקשה, ממליצה על שינוי טיפול תרופתי + תוספי תזונה שיקלו על הכאב ויהוו טיפול משלים וסנרגיסטי לטיפול התרופתי.

אשמח לעזור במקרה הצורך,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשילוב קבוע

קוראת
    31/12/2011

האם מותר לשלב את התרופות שציינתי ובאיזה מינונים?

לצערי תשובתך לא מסייעת ולא מעשי לי להגיע לייעוץ וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשילוב קבוע

טלי אנגור
    10/01/2012

שילוב אפשרי בין ליריקה, ציטלופרם, פרקוסט, אופטלגין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו