בלאוציסטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלאוציסטיים
    ד
    01/01/2012

מה אפשר לעשות כדי להפטר מפרזיט זה. לקחתי פלג'יל ולא עזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלאוציסטיים

הוספת תגובה

• בלאוציסטיים - תגובה

אילן ללבניקוב
    03/01/2012

שלום רב,

ישנם צמחי מרפא מצוינים המטפלים בפרזיטים בצורה טבעית על ידי חיזוק מערכת החיסון כמו האסטרגלוס, אוניה דה גאטו, אכינצאה והאורגנו.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלאוציסטיים

ד
    04/01/2012

אני לוקחת 6 חודשים כלורלה 10 כדורים 8 טפות שמן אורגאנו פעמיים ביום ביו 25 כדור אחד ופעמיים ביום אני מכינה מפפיה מהגרעינים כותשת ומוספיה חרדל דייזין חלמון של ביצה
    ומיונז שליש כל חומר אני לוקחת פעמיים ביום כף

ועדיין אין תוצאות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלאוציסטיים - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/01/2012

ד. שלום,

לחיזוק מערכת החיסון יש צורך בצמחי מרפא בעלי פעילות חזקה יותר ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כגון: אסטרגלוס, אוניה דה גאטו, ריישי וכדומה אשר מחזקים מאוד את מערכת החיסון ומונעים דלקות כרוניות.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו