מינוציקלין, בנזמיצין ורטאויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוציקלין, בנזמיצין ורטאויט
    אל
    23/03/2012

שלום,
    אני בת 29 ובחודשים האחרונים (מאז שהפסקתי לקחת גלולות) הפנים שלי, הצוואר והגב התמלאו באקנה. רופא העור שלי נתן לי מרשמים למינוציקלין, בנזמיצין טופיקל ג'ל ורטאויט קרם. אני מנסה להכנס גם להריון ורופא העור שלי אמר שזה בסדר להשתמש בתרופות/קרמים האלו גם בזמן ההריון אבל לאחר שקראתי את העלון לצרכן אני לא כ"כ בטוחה לגבי הבטיחות המוצרים האלו. השאלה היא- האם זה בטוח להשתמש בתכשירים האלו? יש אפשרות שאני מסתכנת לחינם? האם זה יכול לפגוע בפוריות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מינוציקלין, בנזמיצין ורטאויט - תגובה

מיה טל
    25/03/2012

צר לי, איני יכולה להמליץ על תרופות אלה אם את מתכוננת להכנס להריון, אנא פני לגניקולוג המתמחה והתיעצי איתו.
    אולי כדאי שתיגשי לרפואה טבעית וגם שם תדגישי שאת מתכונת להכנס להריון

Minocycline topical Pregnancy Warnings
    Minocycline topical powder has been assigned to pregnancy category D by the FDA. Animal studies have revealed evidence of embryo and fetotoxicity. There are no controlled data in human pregnancy. However, there have been reports of congenital defects associated with the tetracycline class of antibiotics. Minocycline topical should only be given during pregnancy when benefit outweighs risk
    There are no adequate and well-controlled studies in pregnant women. Tretinoin should be used during pregnancy only if the potential benefit justifies the potential risk to the fetus.

הרבה בהצלחה ובבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו