שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    יסמין
    12/02/2008

אני בחורה בת 21 שסובלת מחוסר בטחון עצמי משווע.
    הדבר פגע וממשיך לפגוע בניהול אורך חיים מהנה..
    ברצוני להוסיף כי אינני סובלת מדיכאון אבל ישנם מצבים שנגרמים כתוצאה מחוסר הבטחון הזה שלעיתים גורמים לי להרגשת צער ואכזבה מעצמי.
    בת של חברים קרובים של הוריי לוקחת תרופה שעוזרת לה לתחושה הכללית ולפי מה שהבנתי גם עוזרת לה מאוד בעניין הבטחון העצמי..וכמו כן היא לא מצריכה מרשם רופא ואני מעוניינת לקנות אותה..
    מה דעתך בעניין?
    תודה רבה וערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• שני2

ניצן פרימור
    21/02/2008

ניתן לסייע לך ע"י טיפול פסיכיאטרי באמצעות שיחות ותרופות.
    תפסי ביטחון ופני לקבלת ייעוץ, אין בכך שום בושה .
    בהצלחה
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חושב שרסיטל יכולה לעזור במקרה?

יסמין
    12/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל

ניצן פרימור
    13/03/2008

שני -
    כדי שהטיפול בך יהיה מקצועי ,יסודי ומוצלח עלייך להתייעץ עם מומחה, אסור לך ליטול תכשירים כמו רסיטל על סמך המלצות חברים/רות.
    (בנטילת רסיטל עשויות להתרחש תופעות לוואי במערכת העיכול - המתרחשות מייד ואילו ההשפעה ניכרת רק כעבור זמן )
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו