מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת יתר , זקוקה למענה דחוף בבקשה!!ירדן21/04/2012
שלום שמי ירדן,אני בת 17.5.
אני סובלת במשך כל חיי מהזעת יתר בכפות הידיים, רגלים ובית השחי.
לאחרונה זה התחזק במיוחד. דבר המקשה עלי ביותר, אני לדוגמה מגיעה למצב שאני לא יכולה לכתוב בשיעור[החזקת העיפרון / הדף נרטב ] .
הידיים שלי מתנפחות עקב הזיעה, ושלא נדבר בכלל על כך שאני לא יכולה לנעול נעליים פתוחות..סנדלים..אלא רק גרבים + נעלים סגורות.
אני לא מעוניינת לבצע ניתוח כיוון שעלולה להיות התופעה של הזעה מפצה.
אני מאוד מתביישת בבית הספר, אני מחליפה 2 חולצות במשך שהותי ביום הלימודים , כיוון שאני לא רוצה שיראו שאני מזיעה בשחי.
יש לציין שאני בן אדם לחוץ ועצבני ביום יום שלי (אמרו לי שזה משפיע ).
יש תרופות כמו אנדריהול פורטה אך הוא מכיל המון מתכות כבדות וחומרים מסרטנים ויש לי קרבה במשפחה למחלה הארורה הזו, כמו כן יצאה תרופה חדשה SPIRIAL אמרו לי שהיא מכילה רק אלומיניום [הנחשב כחומר לא בריא] והשאר טבעי. מה לעשות? במה לבחור? מה אוכל לעשות על מנת להעלים / להפחית את הכמות? האם השימוש בספיריאל יעזור? האם הוא עושה בעיה של הזעה מפצה? האם כשאמרח על ידי אותו וזה "יסתום" יצא לי יותר זיעה בשחי או ברגלים או בכלל במקומות אחרים שלא היו לפני ?זה מדכא אותי אני מתביישת ובוכה לא מעט בגלל זה, בבקשה עזרו לי.. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר , זקוקה למענה דחוף בבקשה!! - תגובה
אילן ללבניקוב23/04/2012ירדן שלום רב,
ראשית כל יש חשיבות לתזונה בטיפול בהזעת יתר ולהלן מספר טיפים חשובים:
-לאכול מזונות מקררים (פרות וירקות). להמעיט במזון חריף ומתובל, שמנוני, מטוגן ,עם חומרי מאכל צבע וחומרים משמרים. לא לשתות קפה ואלכוהול, לא לעשן.
-ניתן לשים דאורדורנט סטיק בבית השחי כדוגמת אבן קריסטל המונעת הזעה ללא אלומיניום. הדבר מונע ריח של זיעה עד 24 שעות.
-התלבשו בבגדים מבד פשתן או 100% כותנה- אלו בדים נושמים ולכן לא מגבירים הזעה.
-חשוב לשתות הרבה מים ותה ירוק המסדיר את חילוף החומרים להפחתת ריח הזיעה.
הזעת יתר היא בעיה נפוצה אשר ניתן בהחלט לטפל בה. שינוי של אורך חיים יכול להפחית את כמויות ההזעה. שינוי תזונתי אשר ניתן לעשות על ידי טיפול נטורופתי או תזונה סינית יכול להקל על הבעיה. בטיפול דיקור סיני או יפני יהיה תהליך של הוצאת חום וסילוק רעלים מהגוף על ידי דיקור הנקודות המתאימות.
שיאצו וטווינה יכולים לתמוך באיברים האחראיים על ההזעה בגוף.
רפלקסולוגיה מטפלת בהזעות על ידי לחיצות בכף הרגל במקומות אשר משפיעים על הזעה.
הייתי ממליץ לך לפנות למומחה ברפלקסולוגיה או רפואה סינית שיסייע לך בפיתרון הזעת היתר בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבון החדש עושה את העבודה
חיים14/05/2012הכי טוב ללכת לדקטור ליאור ליאור או לנסות את הסבון החדש קודם כל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סבון?
ירדן14/05/2012איזה סבון? קניתי ספיריאל - ממש בקושי שעוזר . אם בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?