פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי
    תמר
    10/07/2012

אני אחרי היסטרוסקופיה ולפני החזרת עוברים מופשרים הוטל עלי לקחת פרוגילוטון במשך חודשיים. רציתי לדעת אם זה בסדר ליטול במקביל לטיפול הזה צמחי מרפא להרגעה ותוספי מזון (ויטמין E טבעי יבש 200 יחב"ל, h-cysteine modulator של סולגר (קומפלקס יעודי המכיל ויטמן B וטרימתילגליסין) ופרנטל של אלטמן 9 חודשים), תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב

צוות סופהרב
    11/07/2012

שלום רב
    התרופה שאת לוקחת מבוססת על הורמונים .
    אין שום בעיה לקחת איתה את התוספים שציינת.אין שום התנגשות ואף יש תועלת :
    חיזוק הרחם,איזון מערכת עצבים ,נשיאת חמצן לאברי הרביה וסיוע בחידוש רירית צוואר הרחם.
    לכן מומלץ שתמשיכי לקחת אותם .
    אני ממליצה לך להרחיק שעתיים את התוספים מהפרגלוטון כדי שלא יתערבבו ביחד במערכת.
    ברכה והצלחה
    קריסטינה יעקובלב
    נטורופתית - צוות סולגאר-סופהרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב- תודה ובקשה

תמר
    11/07/2012

הי קריסטינה, המון תודה על התשובה שלך אני בהחלט רגועה עכשיו וגם על פי המלצתך אקח את התוספים לפחות שעתיים לפני הפרוגילוטון. אולי תוכלי לעזור לי בעוד משהו - אני לוקחת גם צמחי מרפא להרגעה. ניסיתי לקרוא על כל אחד בנפרד בכדי להבין אם זה בסדר ולא הצלחתי להגיע למסקנה של ממש ולכן אני לא נוטלת אותם כרגע (ההוראות 3 פעמים ביום) הצמחים הם withania, lavendulo, rehmania and scutellaria יש לך מושג אם זה בסדר? למרות שהם לא של סולגר :) אולי מניסיונך.
    בכל אופן עזרת לי כבר המון אז גם אם את לא אקח הכל טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי - תגובה

מיה טל
    14/07/2012

אנא התיעצי עם הרופא המטפל האם הם בכלל ממצליצים ומאשרים לקחת כזה ארסנל יחד עם הטיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי - תגובה

אילן ללבניקוב
    15/07/2012

תמר שלום רב,

לגבי הויטמינים ותוספי המזון אין מניעה לקחתם ביחד עם הפרוגילוטון, אך לגבי צמחי המרפא להרגעה לא מומלץ לקחתם לאלו המתכוננות להיכנס להריון כיוון שצמח הויטניה עשוי לגרום לתופעות לוואי ואף להפריע לפעילות ההורמונלית ולכן לא מומלץ לקחתו כאשר מתכוננים להריון ובתקופת ההריון. אני ממליץ על טיפות הומיאופטיות להרגעה אשר ניתנות גם בתקופת ההריון אך יש להיוועץ במומחה לרפואה טבעית לפני שלוקחים תוספי תזונה ו/או הומיאופטיה לפני כן,

שבוע טוב ובהצלחה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו