מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיביתמר10/07/2012
אני אחרי היסטרוסקופיה ולפני החזרת עוברים מופשרים הוטל עלי לקחת פרוגילוטון במשך חודשיים. רציתי לדעת אם זה בסדר ליטול במקביל לטיפול הזה צמחי מרפא להרגעה ותוספי מזון (ויטמין E טבעי יבש 200 יחב"ל, h-cysteine modulator של סולגר (קומפלקס יעודי המכיל ויטמן B וטרימתילגליסין) ופרנטל של אלטמן 9 חודשים), תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
צוות סופהרב11/07/2012שלום רב
התרופה שאת לוקחת מבוססת על הורמונים .
אין שום בעיה לקחת איתה את התוספים שציינת.אין שום התנגשות ואף יש תועלת :
חיזוק הרחם,איזון מערכת עצבים ,נשיאת חמצן לאברי הרביה וסיוע בחידוש רירית צוואר הרחם.
לכן מומלץ שתמשיכי לקחת אותם .
אני ממליצה לך להרחיק שעתיים את התוספים מהפרגלוטון כדי שלא יתערבבו ביחד במערכת.
ברכה והצלחה
קריסטינה יעקובלב
נטורופתית - צוות סולגאר-סופהרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב- תודה ובקשה
תמר11/07/2012הי קריסטינה, המון תודה על התשובה שלך אני בהחלט רגועה עכשיו וגם על פי המלצתך אקח את התוספים לפחות שעתיים לפני הפרוגילוטון. אולי תוכלי לעזור לי בעוד משהו - אני לוקחת גם צמחי מרפא להרגעה. ניסיתי לקרוא על כל אחד בנפרד בכדי להבין אם זה בסדר ולא הצלחתי להגיע למסקנה של ממש ולכן אני לא נוטלת אותם כרגע (ההוראות 3 פעמים ביום) הצמחים הם withania, lavendulo, rehmania and scutellaria יש לך מושג אם זה בסדר? למרות שהם לא של סולגר :) אולי מניסיונך.
בכל אופן עזרת לי כבר המון אז גם אם את לא אקח הכל טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי - תגובה
מיה טל14/07/2012אנא התיעצי עם הרופא המטפל האם הם בכלל ממצליצים ומאשרים לקחת כזה ארסנל יחד עם הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגילוטון בשילוב טיפול אלטרנטיבי - תגובה
אילן ללבניקוב15/07/2012תמר שלום רב,
לגבי הויטמינים ותוספי המזון אין מניעה לקחתם ביחד עם הפרוגילוטון, אך לגבי צמחי המרפא להרגעה לא מומלץ לקחתם לאלו המתכוננות להיכנס להריון כיוון שצמח הויטניה עשוי לגרום לתופעות לוואי ואף להפריע לפעילות ההורמונלית ולכן לא מומלץ לקחתו כאשר מתכוננים להריון ובתקופת ההריון. אני ממליץ על טיפות הומיאופטיות להרגעה אשר ניתנות גם בתקופת ההריון אך יש להיוועץ במומחה לרפואה טבעית לפני שלוקחים תוספי תזונה ו/או הומיאופטיה לפני כן,
שבוע טוב ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?