סטרואידים ותופעות לוואי אחרי צנטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרואידים ותופעות לוואי אחרי צנטור
    רוית
    18/07/2012

שלום
    לפני כחודש עברתי צנטור בראש עקב מפרצת ובהמלצת המצנטר עקב בצקות קיבלתי סטרואידים במינון נמוך. את הסטרואידים לקחתי כ3 שבועות.
    עם הזמן החלה להופיע נשירת שיער חריגה בעיקר בזמן החפיפה, פצעונים באיזור הכתפיים והחזה והתנפחות קלה של הצוואר והפנים.
    ממה שהצלחתי להבין יש קצת קשר בין השניים אבל אני רוצה לדעת בוודאות והאם זה יעלם ומתי ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב לשאלה שלי?

ליאורו
    19/07/2012

יש סיבה?
    אם אתם לא יודעים את התשובה או שזה לא הפורום המתאים לפחות תענו ותגידו ואל תתנו לבן אדם להמתין ולראות שלכולם עונים ורק השאלה שלו נשארת מיותמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב לשאלה שלי? - תגובה

מיה טל
    19/07/2012

ליאור היקר
    צר לי שאתה כועס, אנו אנשים עובדים שמיעצים פה כשרות לציבור ללא תשלום, אנחנו נכנסים לאתר כשיש לנו זמן.
    לסטרואידים תופעות לואי רבות אך מאד תלויות במינון.
    כדאי שתפנה לרופא המטפל שלך המכר את התיק הרפואי שלך ואת כל התרופות האחרות שהינך מקבל
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו