צריכת אקמול והרעלה ופגיעה בכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת אקמול והרעלה ופגיעה בכבד
    מיה
    30/07/2012

שלום,
    אני בת 20 ונוטה לסבול מכאבי ראש שיכולים להימשך בין כמה שעות לשלושה ימים (לרוב יום וחצי בערך). אלו לא מיגרנות, אלא כאב עמום ומרגיז שמוגבר בפעילות גופנית ומתמקם בכל פעם בצד אחר של הראש ( ולפעמים מעל העין). הם לא נורא מכאיבים אבל הם נמשכים המון זמן וזקשה לתפקד ככה.
    בגללם אני לוקחת בין שניים לשישה (לרוב ארבעה ולעתים רחוקות מאוד שמונה) כדורי אקמול בחודש (אני לוקחת שניים בכל פעם) בדרך כלל יש הבדל של שבוע-שבועיים בין הכאבים, אבל לפעמים יש הבדל של כמה ימים. האם מדובר בצריכה מסוכנת שיכולה להביא לפגיעה בכבד או להרעלת אקמול?

תודה על תשובתכם,
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריכת אקמול והרעלה ופגיעה בכבד - תגובה

אילן ללבניקוב
    31/07/2012

מיה שלום רב,

לכל תרופה ייתכנו תופעות לוואי ולכן חשוב להיות במעקב של הרופא המטפל בעיקר למי שצורך תרופות באופן קבוע. האקמול היא תרופה בטוחה יחסית לשימוש אך עם הזמן היא יכולה להשפיע על הכבד ולהפחית את פעילותו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו