דילול תרופות במים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול תרופות במים
    עידן
    10/08/2012

שלום.
    אני בן 22
    מצב בריאות אופטימלי, רזה וחטוב ויתושים בקושי עוקצים אותי. הויטמינים מעולים, המינרלים שמחים... תודה לאל!
    בקושי משתמש בסבון וכו' וגם אז כזה ביתי שעשוי משמנים וקצת מלח איכותי.
    משתדל להכניס לגוף רק דגברים טובים ובלי רעלים.
    יש לי בעיה אחת, והיא אלרגיה די נוראית (לאבק). אני פוגש בה 3 פעמים בשבוע בד"כ והיא חזקה ומשמעותית.
    אני לא נוהג לקחת שום תרופות, אבל כשיש לי התקף אני שולף משאף בשם פליקסונז ומתיז קצת וזהו.
    ובכל זאת אני מרגיש קצת את הייבוש בריאות ושאר התופעות לוואי של התרופה הזו.
    התרופה הזו עובדת עבורי, ניסיתי אחרות וגם כדורים, היא הטובה ביותר. אבל בגלל שהבריאות שלי כל כך טובה, אני רוצה עדיין להרגיש נוח ולבטל האלרגיה כשבלתי אפשרי להתמודד עימה. הייתי רוצה לטפל בה עם פליקסונז אבל הייתי שמח לדלל אותה. כמה שפחות תרופות, וכהמ שיותר אורח חיים נהדר.
    יש לי רעיון לדלל אותה עם מים, וזו הסיבה למה אני חפץ בכך.
    האם זה בסדר? את שיעורי הכימיה בקושי הצלחתי בתיכון, כך שאני לא יודע אם זה ממש אפשרי להוסיף מים ולערבב.
    מה דעתכם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול תרופות במים

הוספת תגובה

• דילול תרופות במים - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/08/2012

עידן שלום,

לא ניתן לדלל את הסירופ במים.

ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול באלרגיה לאבק בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המטפלים מהר וביעילות בתופעות האלרגיה ומונעים רגישות לאבק ללא תופעות לוואי, כגון: ורבנה, סקוטלריה, אוניה דה גאטו, גוטו קולה וכדומה.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו