אתופן 400 ונסיון להרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתופן 400 ונסיון להרות
    מיכל
    30/11/2012

יש לי דלקת בגיד אכילס, קיבלתי אתופן 400 לשבוע ימים פעמיhoביום. אני מנסה להרות אולם עדיין לא בהריון (מבחינת ימים עוד לפני ביוץ..), האם מסוכן לקחת את התרופה בשלב זה?
    מתי התרופה "יוצאת" מהגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתופן 400 ונסיון להרות

הוספת תגובה

• אתופן 400 ונסיון להרות - תגובה

אילן ללבניקוב
    09/12/2012

מיכל שלום,

למיטב ידיעתי לא מומלץ לקחת אתופן בהריון ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ETOPAN 400 - איך ליטול - מגסטר

משה חמיאל
    09/12/2012

שלום,

9.12.12

שלום רב,

רופא אורטופד רשם לי ETOPAN 400 . אני סובל מגסטריטיס. איך ומתי ליטול את התרופה בלי לגרום להפרעות עיכול כצרבת ואי-נוחות?
    בתודה,
    משה חמיאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ETOPAN 400 - איך ליטול - מגסטר - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/12/2012

משה שלום,

את האתופן יש לקחת לאחר הארוחה בכדי למנוע תופעות לוואי ולשתות הרבה מים כדי לשפר את הספיגה במערכת העיכול,
    הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שילוב של נוגדי חומצה בטיפול בכדי למנוע את הסיכון להתפתחות הדלקת,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו