מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החדר מסתובב ,הקאות,הזע שורףשושי פידלר31/12/2012
מבלי לבדוק אוזניים רופא איבחן וירוס אוזן תיכונה,מקבלת אגיסרק16 מיום ראשון 2 כד' ,רופאת משפחה המליצה 3 ביום למשך יומיים,אין לי כוח סבל,לא יכולה להתכופף או לשנות צד במיטה זה מיד חוזר עם הזעה,מבקשת הסבר נוסף,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדר מסתובב ,הקאות,הזע שורף - תגובה
אילן ללבניקוב01/01/2013שושי שלום,
לפי מה שהרופא איבחן זהו הטיפול המתאים לך ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי טיפול תרופתי אגיסרק 16
שושי פידלר11/01/2013לשמחתי חלה הטבה,אולם אתמול התכופפתי להרים משהו,ואז מצאתי עצמי מסתובבת כמו אטרונאוט בחללית ,נפלתי על צד שמאל וקיבלתי חבטה רצינית,מאחר ואני בודדה נשארתי על הריצפה הקרה שעה בערך, וגררתי עצמי למיטה,
היום הלכתי לרופא א.א.ג ד"ר ראיד דלאל ,שקבע שמה שעברתי הן בגין בעיות נפשיות,ואכן לצערי אני בפנסיית מחלה כבר 3 שנים בגין חרדה קשה,.שבעקבותיה איני יוצאת מהבית כ-3 שנים , וגם כאבי גב קשים .ובשל כך עליתי במשקל ואני מקבלת ויטמין D3 ו-B12.
אני סובלת כבר שנה מנלת ירוקה, קיבלתי נוידקס,ורכשתי לי כדורי אלרגיה זילרג'יו..
משום מה הרופאים אינם מייחסים לבעייה הפיזית שלי,וקובעים שזה בגין בעיות פסיכיאטריות
וכך רשם רופא א.א.ג.,אני כבר בוכה מיאוש כי לא מתייחסים לבעייתי נכון
אבקש הדרכתך בנושא
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי השנייה
שושי פידלר11/01/2013קראתי באינטרנט כי לקיחת אפקסור ואלטרול מגבירות את הסיכון לסוכרת,מאחר ואני מקבלת כבר 20 שנה אלטרול 50 מ"ג לפני השינה,ונלפאקסין XR 75 מ"ג שני כמוסות שהם 150 מ"ג,אני מקבלת גם אסיול 2 ליום.האם אני בעצם מסתבכת בסוכרת,וכפי שרופא א.א.ג. שזה בגלל התרופות הפסיכיאטריות מה לעשות ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?