החדר מסתובב ,הקאות,הזע שורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החדר מסתובב ,הקאות,הזע שורף
    שושי פידלר
    31/12/2012

מבלי לבדוק אוזניים רופא איבחן וירוס אוזן תיכונה,מקבלת אגיסרק16 מיום ראשון 2 כד' ,רופאת משפחה המליצה 3 ביום למשך יומיים,אין לי כוח סבל,לא יכולה להתכופף או לשנות צד במיטה זה מיד חוזר עם הזעה,מבקשת הסבר נוסף,תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החדר מסתובב ,הקאות,הזע שורף - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/01/2013

שושי שלום,

לפי מה שהרופא איבחן זהו הטיפול המתאים לך ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי טיפול תרופתי אגיסרק 16

שושי פידלר
    11/01/2013

לשמחתי חלה הטבה,אולם אתמול התכופפתי להרים משהו,ואז מצאתי עצמי מסתובבת כמו אטרונאוט בחללית ,נפלתי על צד שמאל וקיבלתי חבטה רצינית,מאחר ואני בודדה נשארתי על הריצפה הקרה שעה בערך, וגררתי עצמי למיטה,
    היום הלכתי לרופא א.א.ג ד"ר ראיד דלאל ,שקבע שמה שעברתי הן בגין בעיות נפשיות,ואכן לצערי אני בפנסיית מחלה כבר 3 שנים בגין חרדה קשה,.שבעקבותיה איני יוצאת מהבית כ-3 שנים , וגם כאבי גב קשים .ובשל כך עליתי במשקל ואני מקבלת ויטמין D3 ו-B12.
    אני סובלת כבר שנה מנלת ירוקה, קיבלתי נוידקס,ורכשתי לי כדורי אלרגיה זילרג'יו..
    משום מה הרופאים אינם מייחסים לבעייה הפיזית שלי,וקובעים שזה בגין בעיות פסיכיאטריות
    וכך רשם רופא א.א.ג.,אני כבר בוכה מיאוש כי לא מתייחסים לבעייתי נכון
    אבקש הדרכתך בנושא
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי השנייה

שושי פידלר
    11/01/2013

קראתי באינטרנט כי לקיחת אפקסור ואלטרול מגבירות את הסיכון לסוכרת,מאחר ואני מקבלת כבר 20 שנה אלטרול 50 מ"ג לפני השינה,ונלפאקסין XR 75 מ"ג שני כמוסות שהם 150 מ"ג,אני מקבלת גם אסיול 2 ליום.האם אני בעצם מסתבכת בסוכרת,וכפי שרופא א.א.ג. שזה בגלל התרופות הפסיכיאטריות מה לעשות ???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו