מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תרופותמשה05/02/2013
שלום
בעקבות צינתור אני נוטל תרופות: פלוויקס,קרדילוק,אספירין,סימבסטטין
עכשו אני סובל מכאבי גב (בקושי מסוגל ללכת) הרופא המליץ לי לקחת אביטרן או לחילופין נקסין. בדקתי ובשתי תרופות אלה כתוב שיתכנו בעיות למי שלוקח באותו זמן מדללי דם. האם לקחת אחת מהתרופות או לוותר.
תודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב06/02/2013משה שלום,
בגלל התרופות שאתה נוטל הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שיקבע לך מהי התרופה המתאימה לך ביותר בכדי למנוע תופעות לוואי אפשריות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף למדללי דם
משה08/02/2013תודה על תשובתך.
את התרופה קיבלתי מרופא, לא ברור לי אם הוא היה מודע לאזהרה הרשומה
על דף ההסברים לתרופה, אני החלטתי להמנע ממנה ובינתיים מצבי משתפר....
אם אפשר שאלה נוספת, האם יש צמחי מרפא שיכולים להחליף תרופה כמו פלוויקס
או אספירין וכן תרופה נגד כולסטרול.
תודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף למדללי דם - תגובה
אילן ללבניקוב11/02/2013משה שלום,
המטרה בטיפול הטבעי היא לחזק את מערכות הגוף השונות על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק התפקוד של האיברים השונים וללא תופעות לוואי.
אין להפסיק את הטיפול התרופתי מבלי להיוועץ ברופא המטפל.
ניתן לשלב בטיפול התרופתי גם צמחי מרפא אך רק לאחר יעוץ רוקחי/נטורופטי מתאים,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?