אסיול 5 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסיול 5 מ"ג
    ששי
    14/04/2013

שלום רב
    מזה כחודש אני סובלת כאבים איומים בלסת ימין שמקרינה לאוזן. במרפאת פה ולסת לאחר צילום פנורמי של הפה, לא הגיע להחלטה ברורה מה הבעיה ולכן קיבלתי מרשם של אסיול.
    אני לוקחת אותו בלילה ומשום מה הכדור פועל אצלי בהפוכה.. אני לא מצליחה לישון וכל הלילה אני כמו סביבון במיטה עד לפנות בוקר ואז אני נשפכת לשעה שעתיים לפני שאני צריכה לקום לעבודה.
    מה גם שהכאב הבלתי נסבל לא מרפה גם בזמן לקיחת הכדור.
    האם כדאי לי להמשיך לקחת את הכדור? ואם הכדור לא משפיעה מה זה יכול להיות? אני כבר מרגישה את העצב ביד ימין וחוסר מנוחה.
    אודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסיול 5 מ"ג

הוספת תגובה

• אסיול 5 מ"ג - תגובה

יוסי מצקל
    15/04/2013

ששי
    מכיון שהכדור לא עוזר אין טעם להמשיך לקחת. מה שחשוב יותר הוא להמשיך לטפל בבעיה. ברור שיש לך בעיה, ולכן אין להרפות עד אשר מבררים מה היא בדיוק. כאשר ידעו מהי יוכלו להתמודד עמה. בבקשה ממך אל תרימי ידיים ואל תפסיקי ללחוץ על הרופאים עד אשר יאתרו בדיוק את מקור הכאב. אין בעיה שלא ניתנת לאיתור. ואין שום סיבה שתסבלי סבל מיותר. מחלות אשר אינן מטופלות עלולות להחמיר, וזאת סיבה נוספת לא להרפות.
    בהצלחה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו