מינון ציטאלופרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון ציטאלופרם
    ליאור
    15/05/2013

שלום רב!
    לפני כחצי שנה קבלתי מפסיכיאטר תרופה בשם ציטאלופרם 20 מ"ג.רק עכשיו החלטתי ליטול אותה.אינני זוכרת את המינון הניתן לי ואיך נוטלים אותה בהתחלה.נדמה לי שהוא אמר לי תבלית אחת ליום.אם לא ארגיש בשינוי האם לקחת טבלית נוספת.אין לי קשר עם הרוםא כיוון שאני נמצאת בשליחות.
    תודה ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון ציטאלופרם

הוספת תגובה

• מינון ציטאלופרם - תגובה

רפאל עזרא
    16/05/2013

שלום ליאור,
    המינון המקובל הוא 20מג' פעם ביום, בבוקר. בדרך כלל מתחילים להרגיש את השפעת התרופה רק אחרי שלושה שבועות עד חודש. במידה והטיפול אינו יעיל יש לחזור לרופא המטפל, זה או אחר, על-מנת לשקול מעבר לטיפול אחר. אין ליטול יותר יותר המינון שנקבע על-ידי הרופא.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון ציטאלופרם - תגובה

יוסי מצקל
    16/05/2013

ליאור שלום
    המינון המקובל הוא כדור ליום.
    אולם זוהי תרופת מרשם והמינון נקבע על ידי הרופא בהתאם לשיקוליו. זו גם הסיבה שאינך מוצא את המינון בעלון המוצר. שימוש בתרופות מרשם מחייב קשר עם רופא, ואני בטוח שבכל מקום שיש שליח יש גם רופא.

אנא שים לב לתופעות הלואי הרשומות בעלון ואם אתה מרגיש אחת מהן יש ליצור קשר עם הרופא.
    רצוי להפסיק שימוש בתרופה זו בההדרגה ולא מיידית.
    אין להתיחס לתשובתי כהנחיה אלא כתשובה כללית.
    בברכה
    יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו