תופעת לואי אלפו-קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לואי אלפו-קל
    אלי
    23/05/2013

שלום
    אני מטפל בקביעות בתרופה להקלה במתן שתן, עקב הגדלת בלוטת הערמונית מסוג XATARAL לפעמים אין בבתי מרקחת של קופ"ח את התרופה במלאי ונותנים תחליף ישראלי בשם אלפו-קל, שהרוקח טוען שזה זהה. אבל תרופת האלפו-קל גורמת לי לתופת לואי של קוצר נשימה, במיוחד בעת מאמץ. הרופא משפחה אמר לי שאולי אחליף לתרופת OMNIC האם זה אותו הדבר? אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעת לואי אלפו-קל

הוספת תגובה

• תופעת לואי אלפו-קל - תגובה

יוסי מצקל
    26/05/2013

אומניק איננה זהה לקסטרל. אם קסטרל עוזר לך ללא תופעות והתחליף אלפו-קל גורם לך תופעות לואי אינני רואה כל סיבה שהקופה לא תנפק לך את התרופה המקורית. סוס מנצח לא מחליפים בשל בעיה תקציבית. מקסימום תרכוש פרטי ותבקש החזר. מובן שיש אפשרות גם לנסות אומניק ולראות אולי ישפיע טוב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומניק ניסיתי, אך לא עוזר. אבל

אלי
    26/05/2013

לא ידעתי שיש אפשרות להחזר כספי. אבדוק בקופה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומניק ניסיתי, אך לא עוזר. אבל - תגובה

יוסי מצקל
    26/05/2013

אם תלחץ תקבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו