תרופת מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת מניעה
    רוביק
    04/06/2013

א.ג.נ.
    איזו תרופה מונעת ביעילות התכווצות שרירי רגל לילית, ללא תופעות לוואי מסוכנות? אעיר שמגנזיום, טריבמין ואביטול - לא מנעו התכווצויות אלה במקרה שלי. רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת מניעה

הוספת תגובה

• תרופת מניעה - תגובה

רפאל עזרא
    06/06/2013

שלום רחל,
    האם את נוטלת תרופות כלשהן?
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

אלי
    06/06/2013

ר.נ.
    כן, פראווהסטטין (בעבר סימווסטטין), טריטייס ומיקרופירין. מה תשובתך? רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך - תגובה

רפאל עזרא
    07/06/2013

שלום רחל,
    העניין הוא שרוב הסיכויים שהתופעות ברגליים נובעות מהטיפול בכולסטרול. אם אכן זו הסיבה הרי שיש להחליף את הטיפול או להוריד את המינון וכל שאר תוספי התזונה הללו הנם מיותרים לחלוטין. אני מציע לך, יחד עם רופאך, להפסיק את הטיפול בכולסטרול לחודש ימים ולבחון את התופעות ברגליים. אם יש שיפור הרי שנדרשת החלפת טיפול. במידה ואין שיפור את מוזמנת לפורום שוב.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעת התכווצויות

אלי
    07/06/2013

א.נ.
    תשובתך תמוהה מאוד בעיני. ראשית, איני נוטלת ולא ציינתי שום תוספים. כל מה שציינתי זה תרופות שרשם לי הרופא. שנית, הרופא לא מאשר הפסקת התרופות שציינתי. שלישית, הבהרתי שכבר הוחלף הטיפול בכולסטרול (הוחלפו סטטינים), אשר בהחלט ייתכן שהוא הגורם להתכווצויות. ולכן, כהצעתך, אני חוזרת לפורום זה עם שאלתי המקורית - האם יש תרופה המונעת התכווצות שרירי רגל, ומהי? לרופא לא ידועה כזאת. רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 6.6

אלי
    21/06/2013

מה תשובתך לשאלתי מהתאריך הנ"ל? שבת שלום. רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 6.6 - תגובה

יוסי מצקל
    24/06/2013

רחל
    רפי ענה וכנראה לא הבנת. אם תופעת הלואי נגרמת מהתרופה רצוי להחליף את התרופה. אין יעוץ אינטרנטי יכול להחליף טיפול ובדיקת רופא. והחלטת הרופא היא הקובעת.
    הייתי ממליץ לך לנסות מטפל ברפואה סינית. לדיקור ישנן הצלחות לא מועטות בתחום זה, אולם יש לדעת שצריך לעבור סדרת טיפולים, וגם אז אין ערובות להצלחה.
    מתשובתך ניתן להבין שאת עדיין מטופלת בסטטינים (פרוואסטטין כשמו כן הוא - סטטין)
    יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו