למיקטל 25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיקטל 25
    מוניקה
    04/07/2013

שלום רב, לפני כמה חודשים פניתי לפסיכיאטר שלי במצב רוח מאוד ירוד מאחר ואני עוברת תקופה מאוד קשה והוא המליץ לי לקחת לימקטל בנוסף לתרופות האחרות שאני לוקחת.
    אני מאובחנת כסובלת מסכיזואפקטיב ומטופלת בתרופות הבאות: בבוקר אני לוקחת וולבוטרין 150 מ"ל ובערב אני לוקחת אסטו (ציפרלקס) 10 מ"ג + קלונקס 0.5 מ"ל.

אני רוצה לציין שאני גם לוקחת תרופות נוספות למחלות כתוצאה מהשמנה מורבידית - לחץ דם , סכרת, שומנים בדם ומתודעת לעבור ניתוח בריאטרי.

אני אמנם קניתי אז את התרופה (למיקטל 25) אך היות והתחלתי טיפול אחר באותו זמן לא רציתי להתחיל יותר מתרופה אחת בו זמנית. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להתחיל לקחת את התרופה אך לא זכור לי אם אני אמורה לקחת בבוקר או בערב וזאת בעצם השאלה שלי אליכם... מתי לקחת את התרופה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל 25

הוספת תגובה

• למיקטל 25 - תגובה

רפאל עזרא
    04/07/2013

שלום מוניקה,
    קחי את התרופה אחר הצהריים סביב השעה ארבע.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך המהירה

מוניקה
    05/07/2013

והנה שאלה נוספת.... האם 25 הוא רק מינון התחלתי או שהוא המינון הרגיל ע"מ להרגיע את הסטרס ולשפר את מצב הרוח??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך המהירה - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/07/2013

מוניקה שלום,

לגבי המינון המדויק עבורך יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך המהירה - תגובה

רפאל עזרא
    05/07/2013

שלום מוניקה,
    השימוש בתרופה זו הוא מאוד מגוון ומשתנה בין חולה לחולה ולכן, כרגע כל האפשרויות פתוחות. אני כן יכול לספר לך שזהו המינון הנמוך ביותר של תרופה זו.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו