השפעת טרבמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת טרבמין
    מיילי
    15/07/2013

כמה זמן השפעה יש לכדור טרבמין נגד בחילות מרגע בליעתו?
    והאם יש לכדור זה השפעה על בדיקות רפואיות לאחר בליעתו, למשל בדיקת לחץ תוך עייני??
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת טרבמין

הוספת תגובה

• השפעת טרבמין - תגובה

רפאל עזרא
    16/07/2013

שלום מילי,
    תוך עשרים דקות הכדור אמור לעבוד. אני ממליץ ליטול מנה של חצי כדור בלבד שכן כדור שלם הוא די מרדים.

בהחלט עלולה להיווצר השפעה בין הטיפול התרופתי לבדיקות וההמלצה הגורפת היא להימנע מתרופות שאינן טיפול כרוני לפני בדיקות.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולכמה זמן הכדור משפיע???

מיילי
    17/07/2013

לכמה זמן הכדור משפיע?
    למשל, אם אני נוסעת בשמונה בבוקר ולוקחת כדור, האם אני צריכה לקחת בנסיעה חזור כדור נוסף, בהנחה שהנסיעה חזור היא באחד בצהרים?
    לכמה שעות הכדור משפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולכמה זמן הכדור משפיע??? - תגובה

אילן ללבניקוב
    18/07/2013

מיילי שלום,

משך ההשפעה של הכדור הוא בדרך כלל כ-4 שעות ולכן לאחר כ-4 שעות ניתן לקחת חצי כדור או כדור נוסף אם צריך,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו