בת 21-אבעבעות רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 21-אבעבעות רוח
    דנה
    19/08/2013

היי,
    אני בת 21 ולפני כשלושה שבועות חליתי באבעבועות רוח... בתחילת המחלה פניתי לרופא משפחה (לפני שהפצעים התפתחו יותר מידי) והוא אמר לי שזהו וירוס רגיל לכן גירדתי כמה פצעים בפנים...כל הפצעים בשאר הגוף התייבשו והחלו להעלם ואילו הפצעים בפנים נראו שונה לגמרי גדלה עליהן מין שכבה חומה... השכבה ירדה לפני כמה ימים ויש צלקות מתחת(או פצעים שהולכים להיות צלקת) ..השאלה שלי היא כזאת. הבנתי שיש משחה לצלקות האם להתחיל למרוח כבר עכשיו או אחרי שהפצע יחלים והאדמומיות תרד? כמה זמן אמור בערך לעבור כשאני יודעת בוודאות שזוהי צלקת..?האם יש משחה מומלצת?
    הייתי בבית מקרחת והרוקח המליץ לי על תרחיף קלמין... אבל הבנתי שזה עוזר רק לגרד עצמו ולא לשיפור המראה? מה אפשר לעשות לאיזה רופא פונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 21-אבעבעות רוח

הוספת תגובה

• בת 21-אבעבעות רוח - תגובה

רפאל עזרא
    21/08/2013

שלום דנה,
    אני ממליץ לך להפגש עם רופא עור שימליץ לך על התכשיר המתאים ועל העיתוי הנכון לטיפול.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו