טלפסט לאלרגיה המתבטאת בדמעות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפסט לאלרגיה המתבטאת בדמעות יתר
    הדס
    12/09/2013

שלום, האם הכדור טלפסט (180 מ"ג) מתאים גם לאלרגיה שלא מתבטאת בגירודים, אלא רק בדמעות יתר? אני כבר חודש דומעת המון מ-2 העיניים, רופאת העיניים נתנה לי טיפול עם סטרודקס לחודש ומאחר וזה לא עזר לי בכלל היא נתנה לי בין היתר טלפסט בטענה שהאלרגיה גרמה ליובש בלחמית ולכן הדמעות יתר ולפיכך אני צריכה לטפל טיפול אלרגי. אי לכך, רציתי לשאול האם הכדור מתאים לזה? כי כתוב על העלון שהתרופה משמשת להקלה במקרים של תפרחת מתמשכת המלווה בגרד וזה לא נראה לי שייך למה שיש לי.
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טלפסט לאלרגיה המתבטאת בדמעות יתר - תגובה

יוסי מצקל
    12/09/2013

הדס שלום
    טלפסט הינו אנטיהיסטמין. היסטמין הוא חומר המשתחרר בעת מצב של אלרגיה, ואנטיהיסטמינים מונעים קישור של היסטמין לרצפטורים ועל ידי כך מונעים סימפטומים של אלרגיה.
    אם את סובלת מאלרגיה רצוי שתבררי למה את אלרגית ותמנעי ממנו. אם הגורם עונתי וקשור בפריחה וכו' רצוי שתקחי אנטי היסטמינים בעונה המדוברת.
    בדיקות לאלרגיה מבוצעות על ידי כל הקופות ללא תשלום. דרשי זאת.
    לעיתים דמיעה רבה נגרמת בשל ירידה בצמיגות הדמעות בשל ריכוז נמוך של חומצה היאלורונית בדמעות.
    כשהדמעות איננן צמיגות הן זולגות מהר יותר משנוצרות והעיין נשארת יבשה.
    הקלה מיידית תגרם על ידי שימוש בטיפות על בסיס חומצה היאלורונית כמו אקואייז או הילוקומוד.
    טיפות אלו מקלות מיידית ואינן דורשות מרשם.
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו