תוקף דתאמיצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוקף דתאמיצין
    אופיר
    13/09/2013

השאלה שלי היא כאשר אני פותח ומישתמש בדתאמיצין כמה זמן הוא אהיה בתוקך לאחר הפתיחה ? האם עדין אותו תוקף כמו שרשום על האריזה או חודש ?
    משוט שמעתי גמה גרסאות.
    תודה מראש
    אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוקף דתאמיצין

הוספת תגובה

• תוקף דתאמיצין - תגובה

יוסי מצקל
    13/09/2013

טיפות עיניים בדרך כלל טובות חודש מתאריך הפתיחה אלא אם רשום אחרת על העלון או על האריזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי לגבי הדתאמיצין

אופיר
    13/09/2013

יוסי תודה , העניין הוא שיש לי שני ילדים קטנים עם נזלת רצינית ואין לי אםשרות חהגיע לבית מרקחת עד כניסת כיפור , הדתאמיצין שהרשותי פתוח כבר 3 חושים האם אפשר בכול זאת לתתף להם באף ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי לגבי הדתאמיצין - תגובה

יוסי מצקל
    13/09/2013

אופיר יקרה
    א. לא רצוי להשתמש במוצר
    ב. מי אמר שדטמיצין מתאים לנזלת של ילדייך?
    כאן מדובר בטיפול סטרואידי ואנטיביוטי שדורש מרשם ומתאים רק למצבים בו דרוש טיפול משולב זה. יש לך מספיק זמן להגיע לרופא ולבית מרקחת. בינתיים השתמשי בתרסיס מי מלח לניקוי האף ואם הם תינוקות השתמשי לאחר הריסוס במשאבת נזלת לנקות. זה ינקה ויקל מאוד על הנשימה. אם הנזלת מוגלתית את חייבת לראות רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו