ליריקה סחרחורות תכופות וטשטוש ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליריקה סחרחורות תכופות וטשטוש ראיה
    מירי דורון
    31/01/2014

שלום רב !
    נתון אישי: אני בת 63, בריאה לגמרי בד"כ. קבלתי קפסולות ליריקה 75 מ"ג כתוצאה מהירדמות חצי יד ימין לאורך העצב והרופאה החלה במינון של 25 מ"ג. לכשסיימתי נתנה לי מינון של 75 מ"ג (1 בבוקר + 2 בערב). התוצאה: סחרחורות איומות, עד לכדי כמעט נפילה ברחוב, טשטוש ראיה ומעט כאבים בזרוע שמאלית, בצד הסמוך ללב.
    מה לעשות, האם לקחת הערב את המינון שנקבע לי או להפסיק ליטול הכדורים בכלל ולחזור לרופאה?
    לפני כן נטלתי 25 מ"ג, 2 קפסולות ליום, ואח"כ הרופאה הגדילה הכמות והמינון.
    אגב, קראתי לפני השימוש את העלן המצורף לתרופה ותופעות אלה החלו רק אתמול. חשבתי שזה יחלוף... אבל לא !
    תשובתכם דרושה לי בדחיפות.
    המון תודה, מירי דורון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוטלת גם SIMVAXON

מירי דורון
    31/01/2014

מצטערת, אך לא ציינתי עובדה נוספת (בטעות), שאני נוטלת גם 10 SIMVAXON, כדור אחד בלילה לפני השינה, שאולי גם לכדור זה השפעה כשלוקחים בו זמנית את שני הכדורים: ליריקה 75 מ"ג וסוימווקסון 10.
    ממתינה בהקדם (אם אפשר הערב...) לתגובתכם ותודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטלת גם SIMVAXON - תגובה

ישראל חלד
    03/02/2014

שלום מירי,

מצטער שלא יכולתי לתת תשובה מוקדם יותר.
    בכל מקרה, כנראה שצריך להעלות את המינון בצורה יותר הדרגתית ולאורך יותר זמן.
    את באמת צריכה להתייעץ עם הרופא לצורך כך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו