רואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן
    חשובב
    05/06/2014

שלום, לפני כשנה הפסקתי טיפול ברואקוטן שנמשך במשך חמישה חודשים, היו לי תופעות לוואי קשות במשך החודשים אבל בחודש החמישי הרגשתי כמעט את כל תופעות הלוואי שמצורפות בעלון בדרגה הכי חריפה שהיא, הרגשתי שמישהו בועט לי בראש בנעל ברזל, כאבי ראש חזקים בצורה שאי אפשר לתאר, טינטון קשה, התכווצויות בכל חלקי הגוף, טשטושים בראיה דיכאון עמוק, חרדות קשות דפרסונליזציה- ניתוק מהמציאות ועוד המון תופעות, כמובן שהפסקתי עם הכדור הזה אך התופעות לא חלפו לאחר השנה, יש שיפור עצום אבל זה עדיין שם, אתה יכולים אולי להסביר לי איך דבר כזה ייתכן? איך הכאבים האכזריים האלה אפשריים? ולמה זה לא חלף עם הפסקת הטיפול? הרי כל כדור שלוקחים לוקח לו כמה ימים או שבועות להתנקות מהגוף אז למה זה לא קרה? ואין מורך לציין שהכדןר פשוט הרס את כל חיי!!! מחכה לתשובה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

• רואקוטן - תגובה

יוסי מצקל
    08/06/2014

התופעות המתוארות דורשות טיפול ומעקב רפואי, יש לבדוק אם אכן מדובר בתופעות לואי שנגרמו מהתרופה או נזק שנגרם ממנה. ובכלל אם יש קשר בין הטיפול התרופתי לתופעות המתוארות. לא להשאיר מצב כזה ללא טיפול רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו