גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    דנה
    29/06/2014

הנני בת 52, נוטלת באופן קבוע קרדילוק 1.25 מעבר לכך החלתי טיפול הורמונלי בשם אנג'ליק...כחודש עדיין סובלת מחרדות המתלוות לסימפטומים של גיל המעבר שרובם כבר נרגעו מההורמונים...לקוחת חצי וואבן ביום ולפעמים עוד חצי אם ממש לא מרגישה טוב...האם כדאי לקחת כדור אחר במקום וואבן? האם הוואבן ממכר? האם כדאי לקחת ציפרלקס 10 או לדעתכם הההורמונים יעזרו עוד כמה זמן?
    אולי טיפול קוגניטיבי יעיל יותר? אשמח לשמוע דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי?

דנה
    30/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף מזון

ציפי אוחנה
    02/07/2014

אורלי, אני לא יודעת מה הם שאר הסימפטומים מכיוון שלא ציינת, אבל נשמע שגם החרדות הם חלק מסימפטומים טבעיים של גיל המעבר. אני מכירה את הנושא מקרוב מאימא שלי, שגם סבלה מnxpr תופעות של גיל המעבר (שינויים במצב הרוח, עצבנות, כאבי ראש ועייפות). הנטורופתית שלה המליצה לה ליטול תוסף מזון פיטו פימייל, שהקל על התופעות, אולי שווה לך לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תקחי הורמונים

כרמית
    11/09/2014

לי זה עשה רק רע.. יש תוספים טבעיים לא רעים בכלל כמו פמארל או כל מיני תוספי סויה למיניהם.
    תבררי
    הרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפי צודקת. תוספי תזונה

כרמית
    16/09/2014

יכולים לעזור במקרה הזה כמו זה שציינה או פמארל שמאוד עזר לי. במקומך הייתי מחכה עם ההורמונים ומנסה משהו טבעי. יש פתרונות לא רעים כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו