שפשפת במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפשפת במפשעה
    נורית גולדברג
    21/08/2014

בני בן 10 סובל לאחרונה משפשפת במפשעה עם אודם וחתכים..זה מקשה עליו ללכת.איזו משחה מומלצת והאם טאלק לתינוקות עוזר?
    שאלה שניה.:האם מותר בשבוע 14 להריון להשתמש בנרות palagil?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפשפת במפשעה

הוספת תגובה

• שפשפת במפשעה - תגובה

יוסי מצקל
    27/08/2014

אני מניח שאת מתכוונתל flagyl ההכיל את החומר מטרונידאזול , אין ליטול פלאג'יל בהריון או בהנקה אלא אם כן יש צורך הכרחי בטיפול ועל כך יחליט הרופא. זוהי תרופת מרשם. יש מוצרים מסדרת מולטי ג'ין יעילים ברמה דומה המותרים בהריון וללא צורך במרשם, אם מדובר בוודאות בפטריה המוצר נקרא פלורה פלוס.
    בנושא שפשפת:
    ישנן מספר משחות נגד פטריות הנמכרות ללא מרשם ויעילות לטיפול בשפשפת (אגיסטן אלוורה, כנסטן ועוד) - הרוקח שלך יוכל למכור לך אחת מהן. כמוכן ישנם מוצרים המיועדים למניעה מסדרת מורז אקילן ואחרות. לא הייתי ממליץ לפזר טלק על האזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על הרדסקין של מורז

דליה
    28/08/2014

מצטרפת פה להמלצה של המומחה מעליי, הרד סקין של מורז מעולה, נספג בקלות ומיועד גם למניעה וגם לטיפול. אני תמיד מחזיקה משחה כזאת בבית ולא שוכחת לקחת אותה לטיולים. כמובן שמומלץ שתתייעץ עם רוקח/ רופא לפני השימוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו