חיסון גרדסיל לפפילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון גרדסיל לפפילומה
    אלמוני28
    12/09/2014

דר שלום.
    אני בן 28 עם hiv. מטופל מזה 3 שנים והכל מצויין.
    לאחרונה עברתי ניתוח לקונדילומות מתוך פי הטבעת ושוב חזרו.
    המליצו לי במרפאת האיידס להתחסן בחיסון הגרדסיל שניתן ב3 מחזורים..
    למרות שמומלץ להתחסן עד גיל 26 הרופא המטפל אמר שאכן זה כן יעזור לי לעתיד וכן יעזור למערכת חיסונית להתגבר על הנגיף.
    שאלתי: החיסון הזה הוא רק לנשים? יש הבדל משמעותי אם אתחסן עכשיו כשאני בן 28 ולא מתחת ל26?
    האם זה בסדר להתחסן כשבוע לפני הניתוח השני שלי לקונדילומות?
    מהם התופעות של החיסון?
    אשמח לתשובה וקצת רקע על הגרדסיל
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון גרדסיל לפפילומה

הוספת תגובה

• חיסון גרדסיל לפפילומה - תגובה

יוסי מצקל
    22/09/2014

גרדסיל יעיל לגברים כמו לנשים. אם הרופא המטפל המליץ, כך עשה.
    תופעות לואי אפשריות לא מעטות אולם אין חובה שיופיעו: כאבים ואודם באזור ההזרקה, כאבי ראש, בחילות, סחרחורות, עילפון, פקקת ורידים, כאבים מפושטים בגפיים, תופעות עצביות שונות ואף חשש לאחרונה ללופוס, שטפי דם ודימומים,כאבי שרירים ומפרקים, נפיחות בבלוטות, ועוד ועוד ועוד.
    בעלון מתוארת פעילותו כך: גרדסיל פועל על ידי כך שהוא גורם לגוף לייצר הגנה משלו נגד סוגי 86 ,88 ,6 HPV ו 81 הגורמים למחלה
    ישנם יותר מ 822 סוגי HPV, גרדסיל לא יגן מפני כל הסוגים סוגי 86 ,88 ,6 HPV ו 81 נכללו בגרדסיל כיוון שהם גורמים ליותר מ 70% מסרטני צוואר הרחם ו %90 מיבלות באברי המין בעולם
    סוגי 16 HPV ו- 18 קשורים גם לחלק מסרטני הפות והנרתיק, וקשורים לחלק ניכר מסרטני פי הטבעת
    גרדסיל מספק הגנה מסוימת מפני סוגי 41 ,46 ,40 ,11 ,18 HPV ו- 149 סוגים אלה גורמים לכ %12 ממקרי סרטני צוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך. אתחסן..

אלמוני28
    23/09/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו