בקשר לכדורי הרגעה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לכדורי הרגעה.
    סיוון
    27/05/2007

אני בת 20 וסובלת מאז ומתמיד מלחץ. זה לחץ יום יומי ותמידי המתבטא באי חופשיות ונוחות מוחלטת בקרב אנשים בכל מקום וסיטואציה. המקום היחיד שאני לא לחוצה בו הוא בבית ורק עם בני משפחתי.
    זה לא משהו פסיכולוגי ,ז פשוט האופי השלי וזה דבר נורא שלא מאפשר לי לתפקד בשום מקום וסביבה מחוץ לבית,לימודים וכדומה כי זה מביא לי לתופעות לוואי חמורות מאוד של אי יציבות נכונה בכתפיים,ו המון כאבי בטן והמון ריחות גוף לא נעימים ממש ביניהם גם תחושת חום בפנים ולחות וזיעה בגוף.
    אני כרגע בצבא ולא יכולה לפנות לרופא. אני מודעת לזה שהכל בא מהראש אבל זה לא משהו פסיכולוגי אלא זה פשוט הגוף שלי והאופי הנורא נורא מופנם באופן חמור.
    האם נכון שטוב למצבי רק רמוטיב המצריך מירשם רופא?
    האם ישנם כדורי הרגעה באמת חזקים (טבעים או אחרים)שישפיעו שלא זקוקים מירשם רופא כי ניסיתי כדורי הרגעה עם פסיפלורה שלא עזרו כלל כי רוב הטבעיים לא באמת עוזרים למצבי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לכדורי הרגעה.

הוספת תגובה

• הוספה לשאלתי

סיוון
    27/05/2007

נוסף לזאת מהלחץ התמידי אני סובלת מאי שקט וחוסר שלווה ביחסים עם אנשים וזה מתבטא בחוסר סבלנות ואקטיביות מרובה מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי הרגעה

ניצן פרימור
    27/05/2007

למיטב הבנתי עדיף לפנות לפסיכיאטר (להתעלם מהסטיגמה! - גם בצבא - קב"ן) יש תרופות מאוד ספציפיות לתופעות שתיארת וחבל שתסבלי לחינם. התרופות יוציאו אותך מהחרדה וישפרו את חייך לאין ערוך. התרופות אינן ממכרות ותופעות הלוואי נדירות.
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו