האם להשתמש בנרות או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להשתמש בנרות או לא?
    אילן ללבניקוב
    16/11/2014

לפני כשבוע הרגשתי שהתחילה לי פיטריה ואגינלית וטיפלתי בנרות וקרם אגיסטן והטיפול לא צלח. הרופאה הביאה לי קרם חלופי, 150 ג׳ פלוקנול ונרות דאלאצין. אני יודעת שאחת הסיבות שהפיטריה נובעת מהם זה אנטיביוטיקה ואני לא בטוחה שטיפול באמצעות אנטיביוטיקה(דאלאצין) הוא הטוב ביותר. האם להשתמש בנרות או לא?
    חשוב לציין שאין הפרשות או ריח או נקודות.. רק אדמומיות(על כך העידה גם הרופאה שבדקה) והמקום מגורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להשתמש בנרות או לא?

הוספת תגובה

• גם לי היתה תופעה דומה

אני
    16/11/2014

לאחר כמה פעמים שהטיפולים לא עזרו..שמעתי לפני כמה זמן שיש תכשיר מונע (נקרא לקטל), האם ניתן לקבל אותו ללא מרשם רופא?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעה

ענבר
    16/11/2014

אני לא מכירה מקרוב את התכשיר הזה למרות שראיתי אותו בסופר פארם אז כנראה שזה לא במרשם. בכל מקרה אני מאמינה שבמקרה של טיפול כן צריך להיעזר ברופא ובתכשירים חזקים יותר.
    אני יכולה לומר לך שאני לקחתי פרוביוטיקה "ביו פימייל" של סופהרב בשנה האחרונה וזה עשה פלאים במניעה ואחרי תקופה של החזרות ונשנות הפטריה לא סבלתי ממנה כבר שנה וחצי. (לצערי הפסקתי משומה ועשיתי מספר דברים לאחרונה שכנראה הזמינו אותה..)בכל מקרה חשוב לציין שפרוביוטיקה צריך לקחת תקופה ארוכה ולא לחודש ימים בלבד. וגם החלפתי את הסבון שלי לסבון תינוקות שכדאי לך לאמץ את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו