הסנפת בונדורמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסנפת בונדורמין
    רונן
    01/02/2015

שלום
    אני מטופלת בבונדורמין מזה חודשים אך נוטלת את הכדור אך ורק בימים מסויימים ולא בכל לילה(כפעם עד פעמיים בשבוע).אני סובלת שאני צריכה לשתות כדורים.הרבה פעמים אני מקיאה לאחר שאני לוקחת את הכדור.ניסיתי לרסק אותו ולשתות עם מים וסוכר ואני פשוט לא מסוגלת לבלוע את זה.אין כלל מה לדבר על המסה מתחת ללשון.דבר זה גורם לי מיידית לרפלקס הקאה. קראתי באינטרנט שניתן להסניף כדורים אך להזהר כי פעולה זאת גורמת להגברת הכדור.מה עלי לעשות?האם אני יכולה להסניף רבע מהכמות ובכך לחסוף מעצמי את כל ההסתבכות עם הכדור?אינני יודעת כיצד אגיב לפעולה שכזאת.יכולה להיות שגם פעולה כזאת תגרום לי להקיא.אך אני מחפשת דרך להצליח לקחת את הכדור.עלי לציין שאני מגיבה כך לכל כדור.ניסיתי כדורי שינה או הרגעה אחרים והכדור בונדורמין הוא הכדור היחיד שעוזר לי בלילות קשים.אני אשמח לתשובה ואם אסור להסניף כדור זה אני אשמח לדעת על דרכים אחרות.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסנפת בונדורמין

הוספת תגובה

• הסנפת בונדורמין - תגובה

אילן ללבניקוב
    03/02/2015

דנה שלום,

לא הייתי ממליץ לך להסניף שום תרופה, כיוון שדרך זו עשויה לגרום לך לתופעות לוואי שונות במערכת הנשימה וגיוריים בחלל האף ובגרון.

הייתי ממליץ לך לשלב טיפול נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא הניתנים בכמוסות או בטיפות המסייעים רבות בחיזוק מערכת העצבים ובהרגעה כך שתוכלי לישון טוב יותר וללא תופעות לוואי כלשהן,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו