טיפות עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות עיניים
    חגית
    16/03/2015

שלום רב
    אני סובלת מאלגריה בעיניים בעונות המעבר אחרי אין ספור נסיונות מצאתי את הטיפול התאים ביותר שנקרא אופטריל כיום אין יותר תרופה זאת בשוק מחפשת טיפות זהות במרכיב שלהן לאופטריל מאחר וניסית בשבוע האחרון מספר רב של טיפות כולל אופטילסט וכלום לא עוזר. אשמח לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות עיניים

הוספת תגובה

• טיפות עיניים - תגובה

יוסי מצקל
    16/03/2015

חגית יקרה
    ישנם מוצרים נוספים למטרה זו כמו אופטיכרום או כרומופטיק. מכיון שאת סובלת באופן כרוני הייתי ממליץ להתאים את התרופה עם רופא מומחה אשר יקח בחשבון גם את החומרים המשמרים שעלולים לגרום אלרגיה וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מצאתי את האופטריל כיעיל בלבד

ברגר
    10/11/2015

מכל האחרים, טבע הפסיקה לייצר אותו, משיקולים כלכליים כנראה. כמו תרופות נוספות שטבע הפסיקה לייצר אותם, אני יודע לפחות על תרופה אחת כזו שמפעל אחר התחיל לייצר את התרופה עם אותם מרכיבים ממש וזה מאד, אדרבה ירים מפעל אחר הכפפה ויתחיל לייצר תחליף אופטריל עם אותו מינון מרכיבים זה הרי לא סוד. לכל אדם יש תחליף מתברר שלאופטריל אין תחליף כרגע בשוק זו לכן פנייה למפעלים תרופות קטנים יותר מטבע, אנא התחילו לייצר אופטריל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מצאתי את האופטריל כיעיל בלבד - תגובה

יוסי מצקל
    15/11/2015

תרופות הינן מוצרים המצויים בפיקוח מחיר של משרד הבריאות
    עלות רישום תרופה במשרד הבריאות היא מאוד גבוהה , גם עלות הפיתוח וגם אגרות הרישום והבדיקות של משרד הבריאות. הדבר גורר מצב בו יצרנים ויבואנים אינם מחדשים תרופות אשר איננן נושאות רווחים, ובצדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו טיפות עינים אופטריל

שמוליק
    20/11/2015

אני חייב למצוא טיפות עינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו