ציפרודקס ופריחה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרודקס ופריחה בעור
    אליעזר
    30/03/2015

התחלתי לקחת ציפרודקס לדלקת בדרכי השתן לפני כמה ימים, ועכשיו גיליתי שיש לי פריחה בגב + גירוד. הייתכן שיש קשר? ואם כן, האם זו סיבה לדאגה ואולי להפסקת הטיפול בציפרודקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרודקס ופריחה בעור

הוספת תגובה

• ציפרודקס ופריחה בעור - תגובה

יוסי מצקל
    30/03/2015

אליעזר היקר
    פריחה וגירוד הינה תופעת לואי אפשרית של ציפרודקס. אינה רשומה כתופעה חמורה הדורשת הפסקת טיפול מיידית. יחד עם זה הייתי ממליץ ליידע את הרופא ולקבל אישורו להמשך הטיפול או החלפת התרופה. תופעות לואי חמורות המחייבות הפסקת טיפול מיידית רשומות בעלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרודקס 500 לכלבים

שלגיגית
    30/03/2015

וטרינר שבדק כלב אומנה אצלי , נתן לו ציפרודקס 500 , לגירוי גרד נוראי , אני הוספתי מריחת פוליקוטן , ותוך שבועיים הכל עבר , שאלתי אם בכמה כלביות בארץ יש כלבים עם בעיה עורית ברמות כאלה ואחרות , ואין לכלביות אפשרות כלכלית לקחת לוטרינר האם מומלץ לתרום להם כדורי ציפרודקס ולהאמין שזב יעזור/יפתור את הבעיה , שהרי לא נלקחה דגימה לכלבה שהייתה אצלי באומנה , תודה מראש וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרודקס 500 לכלבים - תגובה

יוסי מצקל
    31/03/2015

זו לא הדרך לנפק תרופות מרשם. אם כל בעיות העור היו זהות הייתה תרופת עור אחת ולא היו וטרינרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו