סטטינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטטינים
    ריקי
    07/07/2015

שלום.
    אני סובלת מפרפור פרוזדורים התקפי וכמו כן מלחץ דם גבוה בדרך כלל מאוזן. לאחרונה הוסיף לי רופא המשפחה גם כדור נגד כולסטרול במינון של 20 מג" הכולסטרול כללי הוא 263 הכולסטרול הרע 160 והכולסטרול הטוב 85 האם כדאי להתחיל לקחת את התרופה או לעשות בדיקה חוזרת ולהחליט לאחר הבדיקה. עלי לציין שבעבר הכולסטרול הכללי היה בסביבות 225 הכולסטרול הרע 130 והטוב 86 .
    אשמח לקבל את חוות דעתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטטינים

הוספת תגובה

• סטטינים - תגובה

אילן ללבניקוב
    07/07/2015

ריקי שלום,

הייתי ממליץ לך להיועץ ברופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום. בכל מקרה, ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות בהורדת הכולסטרול והשומנים בדם. לאחר שהכולסטרול יהיה מאוזן ניתן יהיה להמשיך בשילוב התרופה והטיפול הטבעי עד שבהדרגה ובאישור הרופא המטפל ניתן יהיה להמשיך בתזונה נכונה, פעילות גופנית וצמחי מרפא לשמירה על רמות הכולסטרול בדם.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו