תרופה מתאימה לכאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה מתאימה לכאב גב
    אבנר
    13/07/2015

בתחילת השנה לקחתי אקרקוקסיה 12 יום נגד כאב גב תחתון (ודלקת) שאני סובל כשנה,. התרופה עזרה לחודשיים וחצי אך גרמה לי כאב חזק בקיבה למספר שבועות למרות שלקחתי במקביל נקסיום 20.
    לאחרונה חזר כאב הגב (בעיות של בלט+פריצת דיסק+ניוון ודלקת פעילה). האם יש אלטרנטיבה לתרופות הרגילות כמו איבופן, ארקוקסיה והאחרות שעוזרות לגב אבל גורמות לי לכאב בקיבה? האם נרות עדיפים? הרוקח אמר לי שגם לנר יש השפעה על הקיבה. ניסיתי בשנה שעברה זריקות מסוגים שונים כולל אפידורלי (סטרואידים) שלא עזרו לכאב הגב. איני מעוניין בתרופות שעוזרות לשעות בלבד ו/או עם מרכיבים נרקוטיים.
    אני מטופל במרפאת כאב ובינתיים ללא מענה לבעיה.ניסיתי גם טבעי - MSM+ כורכום לשבועיים+ אך לא היתה תגובה חיובית. כמו כן דיקור וכרופקטיקה ופיסיותרפיה לא עזרו.

אודה על מתן כיוון להתמודד טוב יותר עם הבעיה מהבט תרופתי או אחר.

בתודה, אבנר בן 71

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה מתאימה לכאב גב

הוספת תגובה

• תרופה מתאימה לכאב גב - תגובה

יוסי מצקל
    14/07/2015

אבנר היקר
    נראה לי שעברת לא מעט מומחים. אם לא ניסית מכשירי טנס או לייזר רך אני חושב ששווה לנסות. מכיוון שהלייזר יקר (בי-קיור) ישנם בתי מקרחת שמשאילים אותו לנסיון. לחברה שהיא ישראלית יש גם יועצים שיוכלו לבדוק אם במצבך זה עשוי לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נוסף שכדאי לשקול הוא אפוסתרפי

חגית ליבמן
    06/08/2015

שלום אבנר, אני מצטערת לשמוע שהטיפולים שניסית לא היטיבו את מצבך. טיפול נוסף שכדאי לשקול הוא אפוסתרפיה- אפוסתרפיה הינו טיפול מוכח מחקרית כמפחית כאב ומשפר תפקוד בכאבי גב. הטיפול מתבצע ע"י נעילת מערכת ביומכאנית תוך כדי הפעילות היומיומית שלך, במטרה להפחית עומסים ולשפר את הפעילות השרירית סביב עמוד השדרה. נשמח אם תגיע לבדיקת התאמה שבה תיבדק ע"י אפוסתרפיסט (פיזיותרפיסט מומחה באפוסתרפיה) ובהתאם לאבחנתך יוחלט אם הטיפול מתאים לטיפול בבעייתך ובהתאם תותאם מערכת אישית לטיפול בבעייתך.
    בדיקת ההתאמה הינה ללא התחייבות, בכדי לתאם בדיקה יש להתקשר ל2767*
    חגית ליבמן
    פיזיותרפיסטית ואפוסתרפיסטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו