נטילת ליפיטור 10 מ"ג+ליריקה 75 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת ליפיטור 10 מ"ג+ליריקה 75 מ"ג
    שריקי יוסף
    16/07/2015

אני בגיל 62 ואני נוטל תרופת ליפיטור 10 מ"ג כ 5 שנים ובעבר ב 2012 נטלתי יחד עם הליפיטור גם ליריקה 75 מ"ג יחד לתקופה קצרה ואיני זוכר שסבלתי מכאבי שרירים והתכווצויות יש לציין שכל התקופה שנטלתי את הליפיטור בלבד לא סבלתי מכאבי שרירים.לאחרונה מ 1/15 חזרתי לקבל ליריקה 75 מ"ג פעמיים ביום וכבר מספר חודשים אני סובל מכאבי שרירים והתכווצויות בעקר בכתף ימין בשרירי הטרפז (סובל מדלקת כרונית בכתף ימין הרבה שנים ) וכן ברגל ימין ממותן ימין עד הקרסול ( סובל מגב תחתון בלט ב 3 חוליות תחתונות ) עד כדי צליעה וגרירת רגל ימין.את הליריקה אני נוטל בגלל שכף הרגל ימין צורבת מאד עם הקרנת כאבים עד הברך.תופעה שנקראת "עצבי קצה " וכאשר חקרתי את פשר כאבי השרירם הגעתי למסקנה שזו כנראה מתרופת הליפיטור הפסקתי את נטילת התרופה ומיד הרגשתי שיפור עצום .כבר אין כאבים חזקים והתכווצויות שרירים מלווים בבחילות מהבוקר. פשוט הכל נעלם ושאלותיי הם .1-האם נטילת ליפיטור וליריקה יחד גרמו לכאבי שרירים ? 2-אם זו אשמת הליפיטור בלבד אז למה לא סבלתי מכאבי שרירים במהלך השנים האחרונות ? 3-ב 4/15 נטלתי תרופה בשם לנטון 30 למשך חודש פעמיים ביום יחד עם הליפיטור והליריקה האם לתרופה הנ"ל יש קשר או תרומה כלשהיא לכאבי שרירים והתכווצויות שהיו ?
    בתודה משריקי יוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטילת ליפיטור 10 מ"ג+ליריקה 75 מ"ג - תגובה

יוסי מצקל
    16/07/2015

כנראה מקור כאבי השרירים הוא מהליפיטור. פנה לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו