האם זה נכון והכדור עדיין יהיה יעיל ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נכון והכדור עדיין יהיה יעיל ?
    אילן ללבניקוב
    26/08/2015

הרופא אמר לי לקחת ציפרודקס 500, ויש לי קושי בבליעת כדורים אבל רשום בעלון שניתן לכתוש את הכדור. האם זה נכון והכדור עדיין יהיה יעיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציפרודקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/08/2015

שלום רב,

כפי שמצוין על גבי העלון לצרכן ניתן לפורר את הכדור ויעילותו אינה נפגמת, חשוב לשתות את הכדור עם הרבה מים,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CIPROXIN

יוליוס
    16/09/2015

רופאה נמטפלת רשמה לי CIPROXIN 500 X2 ליום, עקב בעיה של סינוזיטיס כרונית, האם זה מתאים ואם תופעות לואי רבים. אני גם רגיש ל ZINAT האם לא מפריעה בבלקיחת סיפרוקסין. התרופה עם האוכל, אחרי או לפני, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CIPROXIN - תגובה

אילן ללבניקוב
    22/09/2015

יוליוס שלום,

יש לקחת את התרופה לאחר הארוחה ולשתות כוס מים לאחר מכן,

אין מניעה לקחת את התרופה למי שרגיש לזינט, לגבי התופעות לוואי ייתכנו בעיות בעיכול אך הן חולפות,

גמר חתימה טובה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו