Blepharoch

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Blepharoch
    קארין
    06/09/2015

שלום אני סובלת מנפיחות בעפעפיים, נקרא Blepharochalasis קראתי שהידרוקורטיזון יכול להקל קצת על העור ועל הנפיחות. אשמח לתשובה האם זה באמת יכול לעזור ובאילו תרופות ניתן למצוא את החומר הפעיל? האם סינטומצין יכול לעזור להקל על תופעת הנפיחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Blepharoch

הוספת תגובה

• Blepharoch - תגובה

יוסי מצקל
    06/09/2015

הטיפול העיקרי הוא ניתוח
    אנטיביוטיקה לא אמורה לפתור בעיה זו.
    כמוכן תשובות עדיף שיינתנו על ידי מומחה לאחר בדיקה ולא אינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Blepharoch

קארין
    07/09/2015

ראשית תודה על תשובתך המהירה שנית, הוסבר לי לגבי הניתוח רק שנאמר לי שניתן לבצע כחצי שנה לאחר שהנפיחות מפסיקה (הוסבר שעניין הנפיחות יכול להיות כמה שנים, נורא אינדיבידואלי ממטופל למטופל)
    השאלה אם יש טיפול כעת שניתן לעשות כאשר אני רק בהתחלה של התופעה ולא להמתין עוד כמה שנים/ לסיום התופעה כי כאשר יחלוף זמן רב התופעה תגרום ליותר קמטים של העור אני מניחה
    אודה לתשובתכם
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Blepharoch - תגובה

יוסי מצקל
    07/09/2015

אינני מכיר וגם לא מצאתי טיפול תרופתי מומלץ אשר משפר את המצב בצורה משמעותית ומומלצת. מומחים לרפואת עיניים מכירים טוב ממני את הנושא והייתי מציע לפנות לרופא מומחה בפלסטיקה לע העפעפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו